Friday, April 1, 2016

diaz nano white

ish3... sawang2 habis da blog ni. And finally now i have time to check this blog.
and know what im back with an awesome product from dianz.
spend your time to take a look sample of the product at my fellow friends ig which is @dianventure
it very nice product even i used it.
and if you want to order this product let me know or you can direct to that ig.

Monday, March 16, 2015

i know it WORST!

there are nothing to be afraid... 
i just need to trust myself right?
believe in what i do... just set my target.. strive my stars! shining my day.. 
i know my limit.. but, i still can try to do better...more than my limit.. am i right ?  yes i think.. hehe..  like rifhan said,,, " don't think to 'fly' only.. not because you in 'the system' you can fly easily... open your mind " he have same way of thinking with me.. at first laa! but now, the way he think is different with me.. like what he said... 
yeah i really want to go abroad.. go to harvard! notthingham... what else?  GMI.... MORE! but, i realize.. my ENGLISH! not even GOOD! urghh... how can i pass the interview? 
even english is still important in Malaysia..  no now,, i chage my target.. i change my aim.. what else? i change everything.. 
i just need to focus in my studies.. care about the result.. improve my softskills... 
university? i believe ,, if my result is GREAT ! every university will approve me, right?  if not now,, maybe i can go abroad when i want to do master.. who knows? 



*aippp! don't judge my english okay! i know it worst! sorry

Wednesday, July 30, 2014

eid.. second day ^_^


ujian tu tanda Allah masih sygkan kita .. be strong brother :) we always beside you..  what she give she get back.. insyaAllah :)






hepy eid day :)

first day,, :)






Sunday, February 2, 2014

sahabat :)

halo,,halo..
selamat beraya cina.. bg yg smbut je lah.. bg yg x smbut tuh duk snyap2 je kat umah lyn movie yer :)
btw, mlas sbnrnye nk tulis ni tpi tetiba teringat .. nk share smting..
arytu cgu ade bgta0 name yg masuk PKP.. waaaaaaaa..... ruginyer ! sye felda... ddk mrsm felda.. felda lah slmyer... aiayakk! ishh.. x pe lah . x de rezeki.. nk g taiping .. walaupun taiping tu x scanggih mrsmf tapi perskitaran die berbeza!! ade sblas orng dpt... sedih giler time tu.. i don't know y! x tau knape nangis briya sngt.. hahaha... yelah pindah kelas pun dah nangis ni kan pulak pindah maktab.. kalau yg dari perak ke perak jugak x pe la.. x de jauh sngt.. nk dari perak ke melaka.. kan agak jauh tu! tak pe la..
kalau jodoh kiter kuat msti kite akan jumpe lgi kan? x kat dunia mybe kat akhirat..

 inilah salah sorng yg g mrsm tgb.. congrate acap! kau dpt ape yg kau nak.. ingt aku x tau nape kau beriya2 nk g sane? ahhaha.. x pelah.. btw,  bye2 acap.. sedihnye.. xde da si capang yg suke bergurau snda.. hilang da scandle aku! ahaha.. lawak jer! jngn takut kucing lg tau! jauh nyer kau pegi acap.. melaka! x dapt jumpe daa.. aku knal kau sbb kite penah satu klas wktu f1 kan ? ingt? 104? tapi skjap je ,, kau dah pindah 102.. satu je aku harap.. aku harap kau x sombong.. n doakan aku dpt spc acap! selamat tinggal.. blaja rajin2 kat sana.. jumpelah 'orang' yg kau nk JUMPE sangt tu! heheh
 hai,hai,hai,,.. naqib! ahli homeroom aku waktu f0rm 1 n f0rm 2! aku ingt miss ros je yg pindah rupenyer kau pun pindah skali.. smua0rng tinggalkan aku naqib... sape nk jadi pmbaca setia novel aku.. ? x de sape nk bace da... xpe2.. aku tahu hati kau berbelah bagi nk pegi PKP kan ? jngn risau.. kami kan dah ade KB baru.. die pasti boleh jage kami! :) pergilah dngn rasa yg gmbira... nnti insyaAllah kite jumpe lagi kan? jngn sombong tau...
 asrey! budak bijak! aku baru je nk rapat ngn kau.. blajar addmath ngn kau.. sape nk ajar aku lgi ?
untung la pandai kan ? 0rg waktu f0rm 1 blajar chapter f1 tapi kau da bukak buku uper f0rm... sm0ge kau berjaya dpt ape yg kau nk.. spc mungkin? kan..? heheh
 fitri! virus? ingt? ahhaha... kau la virus tu kan ? ahhahaa.... ni pun budak pndai.. semua skolah nk die.. taiping nk die sk0lah permata pintar nk dia.. tng0k ! semua sk0lah berut2 die... aku ? xde sape nk. ahhaha.. felda je yg setia.. tapi mgkin pilihan kau tepat,. aku x tau... ala,, semua skolah same je kan? kau tetp pandai! ahahha.. bye2 fit!


aibaq!! hero si kambak... aku ingt lg aku kenal kau sbb wktu tu kita same group.. jambu! hahaha.. kau suka sangt chat ngn aku... pastu bg salam.. salam kau takkan pernah tinggal. tpi timee tu aku x rpt lg ngn kau! skrng ni baru terasa aibaq! x de spa nk bg salam kat aku.. ahhaha... btw,, aibaq! jadi BWP tau.. press trus pun x pe.. ala,, stkt pointer 3.75 cnfirm kau boleh dpt kan ? hehe.. aku d0akan kau berjaya.. ehhee.. bye2..












sahabat.. sahabat....sahabat.. ape pu jadi kite tetp sahabat kan? x kan terpisah walau apu pun jadi.. jngn lost cont. pulak yer.. fb ade.. twitter ade.. number f0ne k0rng aku x de.. nnti dah abis f0rm 5 bg number k0rang kat aku tau.. heeheh.. btw, smlat bljar di sk0lah yg brau.. slamat berjumpe dngn 0rng yang baru.. slamat mncari sahabat yg baru di sana.. jngn lupe sahabat yg lama di sini.. :)

Tuesday, October 15, 2013

pray 4 me

X ade yg msthil dlm hidup ni kan.. kalau kita da brusaha... da ikhtiar... da buat sgala2 nya... x mustahil kjayaan itu akan jadi milik kita... aku ade kenal srg bdk ni... bdx mrsm kuantan.. f4...pmr dia 8a.. weii!!! Bi die superb syeh.. msthil la x cmburur... rezeki die.. tapi aq x yakin dpt 8a.. semua tu sbb bi la... urghhh... mcm mana ni..aiyoo... i just hope .. aku x kcwa kan sape2 yg mghrap aku dpt 8a... mmgla nk 8a .. tapi x brapa nk ykin dpt 8a.. tapi mana tahu ade keajaiban... waaa.. graf turun.. waaa.. mmg brsyukur giler laa... but i know.. ak da buat shabis baik aku... aku da jwab sehabis mampu aku... yg lain nyer aku berserah je.. se,oga lmbut hatu pmriksa tu tanda.. x mau yg straight sngt... payah dpy mrkah nnti... okay?.. hehe... aku x harap kan ape2 pun kalau dpt 8a.. tapi kalau ade orng nk bgi aku sedia untuk terma... hahaha... btw.. pray for me kayy...