Friday, December 31, 2010

azam aq !!!!!

 aq nk jadi dax pempuan yg bt0l2 pempuan,,
x mudah disentuh 0leyy laki,,
x mudah percaye ngn dax laki,,
x mudah tertipu ngn dax laki,,


x mudah caye ckp kekawan aq,,
x rapat ngn dax laki,,
tahu batas pergaulan,
dan yg paling penting aq nk ckp,, aq bnci dax laki !!!!!
0pppss,, bnci yg jahat jerr,, huhux,,,

Thursday, December 30, 2010

huh!!!,,

urghhh,, adap fb ingkan sy0kk laa sngt,, upenyerr ,, x p0n,, hahah,, sakit atie gilerr,, aq anta cht lembab gilerr direply,, huhu,, panas2,, haha,,, urmm,, lobih baek den tid0,, haha,, lex sikit an?? haha,,  y0 laa 2,, hihi,,
ermm, k,, r, x de idea nk tulis pepanjng memalam nie,, lg p0n,, es0k nk g dftr,, haha,, skull mane?? urmm,, dekat jerr,, bknnyer asrama 0n,, haha,,sian kan,, budax 5a x dpt memane tapi budax 2,3 a jerr p0wn,, dah dapat tawaran.. haha.. cian2,. hhi..hihi.. k,, r,, mkn lame adp nie,, makin mrapu lakk aq nie,, haha,, sebel0m itu terjadi,, haha,, g0od nite,, bubye,, hihi

aLaMaK !!!!!!

0oiii,,,,, aq x bleyy tid0 semalam,, sume sbb mk aq suh ms0k asrama lui barat,, ahhh,, x nk laa,, x nk ms0k asrama sk0lah ue,, nk ms0k asrama sk0lah len laa,, ishhhhhhh,, x nk-x nk,,, urghhh,,,!!!!!
sk0lah bleyy r kat c2,, tapi kalu d0k asrama sk0lah ue, urmm,, kalu bleyy x nk laa,,, ishhhhhhh,,,
t0l0ng2,, hahah,,,

Wednesday, December 29, 2010

kwn lelaki aku yg 0kk,,!!!!!!


 
nie kwan aq,, die baek laa jugakk,, haha,, aku slesa kwn ngn die,, c0z, die laa kwn lelaki aq x isap r0k0k,, haha,, bg0s an?? mmg r bg0s,, hihi,, ermm,, but,, d0n't think negativ,, aq ngn die just kawan tau,, hihi,,ermm,, kt sk0lah ,, aq mmg ramai kwan,, hihi,, die nie pandai r jugakk,, hihi,, ermm,, nk tahu sbb ape aq ckp die pndai?? ermm,, sebenrnyerr,, mrkah pekse upkk die,, lg hebat dari aq,, haha, ala,, lbh ckit jerr,, hihi,, urmm,, tere gakk dax nie,, hihi,, ermm,, sebenrnyer,,aq x de la rapat cangt ngn dak ue,, hihi,, biase2 jerr,,
Add caption
ermm,, nie pulakk kekawan laki aku yg laen,, hihi,, ade gak laa antare die 0wang nie yg isap r0k0k, hih,, senyap2 udah,, ermm,, tapi dax sebelah nie,, ala,, yg s0wang2  tu,,, hihi,, die tere gak laa dlm mateplajaran sains,, mmg tere,, hhihi,, sains jerr die bleyy sc0re,, hihi,, ala,, kire 0kk la tu an,, ahha,, s0,, x lame lg,, die nk g za'ba,, die dapat sk0lah c2,, haha,, ermm,, 0k la 2 an,, dapt gakk ms0k asrama,, hahah,, caya r k0 t0yekk ,, hahha,, ermm,, dax yg pakai cap 2 p0wn ms0k za'ba gak,, die 0rang best r,, ade kawan,, hihi,, ermm,, haha,, die 0wang 2 mmg aktif sukan,, :)

Tuesday, December 28, 2010

huh!!!

w0i,, gilerr ahh,,, frust nie,, kekawan sume dah dpt tawaran,, yg ja0 laa,, yg dkat laa..
tapi aku?? ish3,, bilerr k0 nk dtng r surat tawaran 0ii?? haha..

Monday, December 27, 2010

ermm,,setiap yg berlaku pasti ade hikmahnyerr

ermm,, kalu dulu,, aq ngn s0wang budax nie aysik2 gad0h jerr... eh,, bukan s0rang laa.. ramai,, tapi kire die 2 ketue nyerr laa.. hahah
tapi aq x tahu knape kite 0rang asyik gad0e,, hahah,, pelik an..
die ngn geng2 die x sah kalu x kacau aku.. ish... ape yg die 0rang nk p0n aq x tahu..
ermm,, die 0rang penah tukar air aku jadi air paip,, jahat an?? ishh,, bukan jahat,, tapi nakal,, aku x penah amik negativ bende 2.. hahah.. aku maafkan jerr sume nyerr,, x baek berdendam ,,, hahah..



ermm,, aku  nk citer kat family aku p0n aku x branie,, haha,, aku nie kekadang takut x brtempat.. haha.. ermm,, aq sntiase anggap die 0rang 2 kwn aku,, x pernah anggap musuh.. haha.. mcm2 die buat,, haha.. kekadang aku tng0k die baek,, tapi x sngka laa jahat cm 2 skali,, haha... tapi mase 2 jugak aku tahu sape sebenarnyerr kawan aku,, ermm,, fatin ttp ade ngn aku,, ermm,, fatin mmg baek p0n... haha.. ermm,, lps die 0rang tahu aku rapat ngn fatin,, cm2 die 0rang ckp,, pelik an,, aku kawn ngn fatin 2 p0n salah, ish3,, ermm,,sbb 2 kt sk0lh aku nie pndiam skit brbndng kat umah.. hahah..mase aku ngn fatin s0lat p0n die 0rang kacau. ish3.. x tak0t neraka kerr haa?? pelik2...hahha ermm,, tapi syukur alhamdulillah,, kekawan aku akhirnya,, dah brubah,, dan skarang,, aku ngn die 0rang sume cm kawan rapat,, hihi.ermm,, bt0l ckp owang ,, ape yg brlku sume ade hikmahnyerr,, dan keputusan upsr die 0rang sume memberangsangkan,.. haha.. ade yg 5a,, ermm,, pep0n, aku harap ,, kejadian yg same x blaku lg.. ermm,, harap2 laa.. hihi... :) they are my friend 4 ever,, jahat mane p0n die 0rang 2,, die 0rang tetap kawan aku.., hahah..  mizz u all,, muahhh,,, hhihihi,,, :)

Friday, December 24, 2010

my family!!!

             i n my sis,, !!!!
                                    my sis n my grandfather.... !!!!
this r my parents.....

ab0ut me !!



hel0,, nie laa sye... hihi... salam pengenalan... kalu nk tahu,, saye nie,, baru jerr lepas upsr.. hihi.. kire budax laa lgi...hihhi...