Wednesday, December 21, 2011

k0rean ! :)

 hye , da lama tak update ini bl0g kan? huhu .. x de st0ry la nak cter .. k0rngkan ta0 yg , i'm not a fanatic korean movie or korean people , but the first Korean artists that I like is 
<------ Soong Joong Ki ! waahhaha... s0 cute .. I like him ! I like him juz because I watch running man !






            And , this night I was watching  Boys over Flowers ! Best ! there are 
                                        many handsome actor .  especially      Kim Bum..  waaaa... really hands0me b0y ..  You all do not kn0w ?  is not possible !  huhuhu .. 
<----- the second K0rean artists that I like ... Kim Bum .. sweet!                






 Soong joong Ki  vs Kim Bum ! wuhuuhu !! :D                                                                       

Sunday, December 11, 2011

hey ! what up ??

hal0oo , hal0o , hal0o ,, wt pe tu ? sihat ke sume ? erm , ary ni tetiba je semangt nk tulis .. nk ta0 x knape ? sbb 24 hb ni my family n I nk pg genting .. haha .. msti k0rng gelak kan aku kan , ye la g genting p0n nk heb0h .. ahhaha .. ADE AKU KESAH ? huhu .. lantak p kat ampa laa .. aq x penah p sana .. tu la excited sikit .. hahaha .. tapi g 2 ary je .. mkl0mlah , aq ni kan x kaya @ sederhana ! huhu .. erm , pep0n , ni adalah salah 1 perkara nk aku nk . sbb aq mmg nk g sana ! huhu .. skjap p0n skjap lah !!

Wednesday, December 7, 2011

rindu sama kam0o

ermm ,, nk ta0 x ? ni akk angkat aku , skrng ni die da abiz exam .. da abiz sk0lah buat semntara wktu .. ehe .. bdx f0rm 5  !! c0mell  , bg aku laa , bg k0rng aq x ta0 .. erm , aq syg giler2 kat die .. aq p0n x tau knape .. aku jnrg giler2 tg0 die .. tapi aq syg die ! haha .. aq x tip0 .. seri0us ! ahhaha .. erm , ta0n depan @ 2012 ,, n0 m0re kak Fatin@Fath ! erm ,, sadis nyer ! haha .. h0pe die dpt result yg GEMPAK time spm ,, Kalau PMR ley SEMUA   [ A] ! sure spm b0leh .. cay0k2 ! huhu .. btw , i really l0ve her ! f0rever & ever !
 miss u sis !!

Tuesday, December 6, 2011

aku nak !

erm,,, aku suke sngt dngr lagu .. kdng2 kalau x de lgu msti b0ring .. b0san .. nk tahu x ? aku nk sngt mp3 .. sbb kat mrsm 2 je yg ley bwk .. mp4 x ley .. sr0n0k pe kalau ade 2 .. x de la b0san .. ade lah jugak muzik ! erm ,, tapi nk beli bnde 2 ingt aku ade duit ? haha .. d0k sne p0n mnx duit .. nikan pulak nk bli bnde 2 sndiri ! hahahax... mule2 tng0k bnde 2 seri0usly , aku x reti nk guna .. makl0mlah x penah guna , cmne la nk tahu ! rmai gak r yg ade bnde tu .. mule2 ingt sumenyer beratus2 ,, tapi aq ade tng0k budax2 ni guna yg murah ! rm 50 lbh ! ermm ,, kire 0klah tukan .. tapi GB x delah bsar . ikut hargalah ,, mahal mknenyer besar .. murah mknenye kecil ,, tapi ape aku kisah ! yng kecil p0n xpe lah ,, yg pnting aku nk sngt !! tapi x de spe yg nk blikan .. uhuhuhu.. akak2 aku ckp , nnti leka .. lg p0n g sk0lah nk blajar bknnyer nk dengr lagu !! ermm .. diam je lah ! haahha

Sunday, December 4, 2011

blajar t0pik f0rm tu ?? math ?

ermm ,,, pg tadi ,, aku cuba2 lah blajar sndiri t0pik f0rm 2 ,, mkl0mlah , ta0n dpn da masuk form 2.. so mstilah buat persdiaan.. aku blaja math ..topik pertama je aku da pening .. hampir suku t0pik melibatkan intergs ! b0leh mmg la b0leh ,, tapi ssh nk buat latihan .. ade yg bley n ada yg x bley.. mybe kalo ckgu yg aja ,, bley k0t buat .. blajar guna buku rujukan .. ssh lah ! lainlh kalau ada buku tex ..sng skit .. selak t0pik kedua .. ambik k0 ! square r0ot lah , ape la ,, huh ! lgi memeningkan pale aku ! aku mmg kene tunggu cikgu trngnkan .. kal0 arapkan buku rujkan 2 ,, sure aq x spnuhnya fham ! huhu .. yg pnting ,, aku da tahu sikit2 tntng t0pik 1 math f0rm 2 .. es0k nk study PAI atau sk0lah biasa gelarkan Pendidikan Islam  atau , Agama ! ermm .. lbh kurang laa tu .. beza skit je .. mks0d ttap sama ! huhu



seri0sly ,, aku x tipu !! mmg aku study !! huhu

internet !! aku x puas aty ngn k0e !!

huh . arghhhhhhhhhh !!!! geram nyer ! ntah ape2 lah internet tu .. kacau je ! aq baru nk tng0k nada cinta epis0de yg lepas2 ,, bnyk aku bukak .. semuanya tinggal tng0k je .. sure x sngkut2 .. tapi , bkn stakat sangkut , tapi smpai x ley tng0k sume tu ! haram jadah ,.... huh ! penat2 aku tnggu sume tu direl0ad .. hampeh betul .. kalau x ,, bnyk epis0de yg aku bley tng0k ary ni ! geramnyer !!!!!!!!!! x ta0 ape masalah die .. selalunye bley je .. tibe2 ary ni x pulakk ! huh !! internet full je .. x de kurng p0n ... ah!! mlz nk smb0ng tng0k ary ni .. es0k la  pulakk .. huh !!

Friday, December 2, 2011

yah00 !bebas sudaa

huhu .. yeah ! aq hepy giler malam ni ,, tepat jam 10.10 malam ,, aku siap buat krngn ! sume krngn aku da siap ! yahoo .. bebas .. bebas dari keje sk0lah .. huhu .. amat sr0n0k ! hahah ... ermm .. lps ni ,, n0 m0re krngn ! huh ! penat ... disebabkan nk jadi pelajar yg patuh akan arhan ,, aku harus siap kan .. dan tng0k ,, aku adalah antara pelajar yg siap cepat ! hauhauhaua ... sy0kk gilerr ! n0 m0re w0rk .. just buat revisi0n je ! huhu .. x dpt dgmbarkan betapa sy0knyer bila x de keje sk0lah .. da x pyh perah2 0tak siang malam(siang ,mlm ke aq pkr) ?? hahhaha .. ape daa .. x pe2 ,yg pnting aku bebas sudaa !! yuhu !!

Thursday, December 1, 2011

what up ?

hal0o 2,, huhu ,,, da lame x update ini bl0g .. ermm ... x ta0 kenpa ,, mls giler nk taip .. tibe 2 ary ni rajin skit .. hehe .. erm .. seri0usly , aku x de la minat k0rea sngt .. artis yg aku mnat cume srng , j0ongki ! tu je .. huhu .. gciter di0rng yg aku mnat cume my girl .. smlam , time aku 0n9 kat fb , ada srng kwn aq chat ngn aq ! die ckp , k0 tng0k full h0use x ? pastu aku ckp la x . dia ckp lg , kalau nk tng0k , g kat  ntv7 that mean 107 lah .. pukul 12 .. ade citer full h0use .. wah , aku mmg nk tng0k citer tu .. aku tunggu lah ,, aku tng0k ! upe2nyer yg aku tng0k tu epis0de akhir ! hampeh bt0l ! lps abiz tu , aku tr0s search kat youtube ,,, aku tng0k dari mula , smpai laa apis0de 16 iaitu epis0de akhir die !  2 hari barulah abiz citer tu .. huhu  .. best la jugak .. cume full h0use ngn my girl citer dia cm same .. cam lbh kurang ! mula nyer dalam kpal terbang ..ermm .. mmg same lah ,  tpi x de la sume ! huhuhu ...

Monday, November 28, 2011

alhamdulillah ..

ermm .. mau tahu sesuatu tak ? ingt x p0st aku ary tu .? ermm ... ary ni aku da dpt  p0inter aku .. nak tahu x brape ? ahaha .. alhamdulillah ,, aku dapt 3.59 ! wah .. seri0usly . aku x jngka aku akan dpt bnyk tu .. mmg la x bnyk p0wn .. cume ,sbl0m  ni , aku dpt 3.43 ! kira 0k la tu kan ? ahhaa .. aku dpt pengh0rmatan pengetua ! mmg aku nk p0wn .. sib baik dapat , ahha .. heppy giler d0e ! ahahaa .. ermm.. tapi still ramai yg tinggi drpda aku .. rezeki die0rng .. dan rezeki aku cume 3.59 .. ahhaha .. yg pnting aku dpt pngh0rmatan pengetua ! wah ... bapak sy0k ! ahhaha ... kalau ikut cara pngiraan mrsm , aku x de c lngs0ng ,, paling tr0k , B .. A aku ,, aq x igt bape ... B+ bnyk jugak laa .. hahahaa ... nk wt cmne dah tu je yg aku dapat ... dah la ssh ! hameh ! hahaa ,. erm . pep0wn h0pe ta0n dpan setiap kali sem aku dapat 3.5 and ab0ve ! insyaAllah !

Saturday, November 26, 2011

sebab k0e ! semua sbb k0e lah !!

kerisauan melanda diri ini .. aduh ! semua sebab dia ! ah, dia buat aku  x tentu arah ,, dia punye pasal ! salahkan dia ! huh !,,, d0k tunggu2 p0smen datng , x dtg2 p0n.. bila dtg x bwk apa yg aq nak ! bila la gaknye nk smpai kat umah ha ? apa kau dulukan perak ? huh! kau tahu x aq cuak gile nk tunggu k0e smpai kat umah ... semua sbb aku yakin aq x dpt anugerah pengetua ! 3.5 ! x pernah aku cpai ... ternyata aku x pandai .. x sepandai Syafiqah dan amir arifuddin !! ... nmpk cm x study tng0k result GempaK habis !! si0t bt0l .. bila lah aku ley jadi cm dia0rng .. relexnyer hidup... x de risau2 .. x de gelabah2 ... ternyata dia0rng pandai .. dah la penah dpt 3.91!!! giler ah .. hilang 0.09 je , sikit lg nk dpt 4 flat ... knapalah ssh sngt nk capai ? mula2 3.34 pastu 3-43 .. s0 , h0w ab0ut sem ? d0n't ask me ab0ut that ,,, sshnye jdi budax mrsm .. gred a ssh nk dpt .. 80 x sume subjek dah A... ade je yg 90 baru A!  p0inter2.. semua sbb k0e.. asal p0smen lalu je aku cuak .. bila die bnti kat peti surat lg aku cuak .. beriya2 berlari tng0k2 bil astr0 ! hampeh ! mengecewakan je ... ish3... mmg aku nk dpt anugerah pengetua tapi dia sebabkan aku sndiri x ykin dngn p0inter aku , aku harap x bawah 3.0 dan kalau bley nk lg tinggi drpd 3.43 ! h0pe bley .. Amin ~!!!

Friday, November 4, 2011

j0m dengar cerita..

ermm , kenapa ha dengan budax2 zaman sekarang ? pelik betul aku tng0k . kalau 0rng bising sikit ke, tertinggi suara ke , atau apa jelah , mesti dia nak marah . kutuk2 0rng tulah. kalau depan2 pun kutuk , belakang sudah semestinyerla tu! tapi dia punya perangai lagi lah teruk.. sakit hati teng0k.. mulut dia tu x ley berhenti nk kutuk 0rng.. kalau kwn RAPAT  die buat hal,tahu pulakk cri 0rng yg dia kutuk tu!  apa jenis 0rng tu ? menyampah ? ape dia fikir 0rng lain x mnympah dngn dia? eh,pegi jalanlah dengan sifat buruk kau tu.. walaupun 0rng tu buat satu kesalahan yng sekecil hama, tapi dia punya marah maram 0rg tu buat kesalah yang palng besar. ish , geram pulakk aku..  kau nak 0rng jaga hati kau , jaga perasaan kau ,tapi ada kau jaga hati dan perasaan 0rng ? perasaan kawn kau ? ada ? keje kau marah, kutuk , mengumpat... x de bnda lain ke?  0rng yg rpt dngn kau pun sbnrnya x suka kaulah.. kalau kau nk benci 0rng , bencilah tapi x payahlah nk ajak semua 0rng bnci dekat 0rng yg kau bnci tu !  apa kau rasa kalau 0rg buat kau mcm tu ? x tahulah pulak kalau kau mmg x ada perasaan.. huh ! kau mmg suka mengaibkan 0rng ea ? kau mmg suka jatuhkan air muka sese0rng ea ? manusia apa kau ni ? macam manalah ,0rng nk jaga hatikau tapi kau sndiri yg entah apa2.. aku bukan nk kutuk kau tau tapi x puas hati... lps kau skitkan hati die kau mntax maaf , lps tu , bila dtg angin gila kau tu , kau kutuk dia lagi , lpstu mntx maaf balik.. eh , apa kau ingt senang2 dia nk maafkan ? " bye aku balik dulu. s0rry tau " bgitu mudah kau ucpkan ayt tu.. nk blik baru kau nk mntx maaf ? sbb apa? sbb kau takut kalau2 apa2 jadi dkt kau , kau x dpt kemaafan drpd die ? tahu takut...  dah la wey , sian aku tng0k kwn aku s0rng tu.. sib baik dia x citer kat 0rng lain.. kalaulah dia ada buat salh, x pyh lah hukum dia cmtu sekali! ish3.. lantak k0rnglah.. aku x nk ambil kesah da! g jalan lah dngn pergaduhan k0rng tu...

Tuesday, August 30, 2011

kwn2 aQ ,, c0mel , cantik N ensem kan die 0rng ? haha


erm ,, hye2 .. nie gabungan kwn2 aq , ade yg aq kenal dri sk0lah rndah , ade yg aq knal time maen futsal , ade yg aq kenal dkt fb , ade yg aq knal dkt mrsm , hahaa .. 2 la antara yg aq rapat . ahhaa . rapat ? rapat ke ? hahaa .. pikir la sndiri .. ermm ,, nk citer ape ekk ? haha . aq p0n x tahu.. aq b0san , s0 , aq edit la bnde2 nie .. hahaa .. aq curi gmbar 2 dien0rng .. salah x ? x k0wt ,. kalu slah nti aq mntx maaf kat die0rng ea ! ahhaha .. nti2 la ..  aq sbnrnye nk amek gmbar die0rng time raya , tapi x sume dah upl0ad pic raye die0rng , s0 , aq amek je la pic mane yg aq jumpe .. ahhaa .. 0ke x ? haha ... tg0k la pic2 kwn aq nie yer , aq dah x tahu nk p0st ape . tpi aq b0san , lyn fb ? time raye  x rmai yg 0n9.. nk study ? x de m0od la pulakk .. hahahh.. x pe la ... bubbye ,.. see u s0on if  i have enough time ... hehe ,..

 hye2 ,, ha ! nie la mase yg sesuai tk buat entry sal raye sbb aq dah ade pic raye ! aaahaa .. ermm , k0rng nk tahu x? aq x de fell nk rye p0wn .. ahhaa .. aq x tahu la knape ,ermm ... ta0n nie awl2 lg dah pg umah nenek aq kat bkit r0kan , n9 ..
erm ,, nie la bju raye kite0rg ! ahhaa ,, biase2 je kan.. huhu ... ermm . raye ni x sy0k ..sbb , kite0rng x lame lg ade exam ! ahhaa .. x pe la .. nti kte pkir s0al 2 yer ! ahhaa ... ha ! cube k0rng tng0k pic yg bwh skali 2 , ade x cm knbar 3 ? haha .. ade x ? ade x? prasan x aq x pkai spek ? hahaa .. mane spek aq ? haha ., ade la... mlz nk pakai .. nti2 la kan ? hahaa ... ermm ,,nk tahu x ? nmpk x aq lagi tnggi ! ahhaha
wuhahauahauhauawaahaha .... terselah kan kpndekan akq2 aQ 2 ! hahaa..

 

                             pic aq ngn twin sister aq ! bt0l x aq ckp kembar 3 ?  hahha
                             lntax la ,kmbr 2 ker 3 , pedulik ape aq kan ? hahaa ..
                        dah r tu je p0wn ,. SlaMat arY RayE maAf Zah!R & bAT!N  !!

Saturday, August 27, 2011

akak angkat aQu ! :)


aaahhh ,, heheh ,, nk tahu x sape girl kat ats nie ? haha .. cube la teka , nie , aq tnye , aq jgak yg jawab ! hahah.. x pe la .. ni la akak angkat aq .. c0melkan die ? haha .. mmg c0mel p0wn .. kite 0rng bdx f1 nie special skit , awl2 ta0n ms0k , mmg die 0rng bg s0rng 1 kakak angkat .. tnggi kite 0rng lbh kurang je . ahhaa ... tapi awl2 je slalu teg0r , lame2 jumpe p0wn cm x kenal .. die knal aq lg x ? mstahil die x kenal aq hnye sbb aq pkai spek  kan ? ahha .. whtevr la .. huhuh ..  puas gak aq cari fb die , tapi , akhirnye aq JUMPE ! ahhaha .. berjaye2 ! haha .. hepy seyh .. x de keje sbnrnye ,, aq cri la fb caring sister aq nie .. ahahha ...  name die ? ntah la . tpi yg pstinyer name die Fatin , 0rng pnggil Fath ermm ,, bukan Fat ( gem0k ) !! hahahaa... die klaz 50. hahaa .. x tahu la die klaz ape !hahaha .. biar la ,, ade aq kesah ? hahaha ..

Friday, August 26, 2011

ceritera aq la

hye2 ,, ape cer ? lame x update ini bl0g .. wah , sdar x sedar dah nk raye kan .. haha ..  rase cam kejap je puasa ta0n ni ,, hahaa ... kalu d0k umah msti slalu rase penat n rase cm mase tu lmbt sngt gerak , siap kira brape ari lg nk raya , tapi ta0n ni x yh kira tahu2 je dah nk raye , bape ari je lagikan ..hahahha...ermm so , sbnrnye ta0n ni x de la excited sngt nk raya sbb cuti cume 1 minggu pastu lps blik sane ari ahad malam 2 jugak ade test , nk tahu x test ape ? test PETA ,pastu , x tahu bila tapi yg pastinyer sebl0m exam selaras kite 0rng ade PRA TEST t0k subjek GEOGRAFI !! huh ,,, sengal ta0 x ,, dah la t0pik ms0k bnyk ,, exam aritu yg cume 3 taj0k 2 p0wn aq cume dapt C nie kan pulakk ms0k lg bnyk topik .. hu .. sengal bet0l .. mmg x leyy sr0n0k2 sngt , kalu pekse peta 2 cume peta malaysia x pe la jugak , bley laa aq jawab , ni , kalu die tnye name setiap ibu negeri , segala sempadan yg ade kat peta malaysia tu , huh ,, dah la aq x tahu ,, ad0hhh ....  k0rang nk tahu x , mulai selaras 2 , kalu result x el0k , die 0rng akan p0s kan kat umah ,, aaaa .. tidakkkkkkkkkk ... mintax2 la x bwh 3 .. ssh k0wt nk dpt 3.5 ABOVE , tapi pekse first kite0rng , aq cume dpt 3.34 je .. ahhh .. tidakk .. tr0knyer .. yg buat  lg nmpk result aq tu tr0k sbb kddukan aq 54 !  / 165. kalu x slap la jmlah batch f1 165 ! huhuh .. cm ne ni ? sshnyer ms0k mrsm , sume pandai2 .. yg ade kat tmpt first bdx pempuan , nk tahu p0inter die bape ?? 3.91 !! cube kire , bape beza die ngn aq .. bnykkan ? ish3 ... sdngkan aq tng0k die x de pgg buku p0n .. yg aq ni , pg ptg siang mlm pgg buku p0wn cume leyy dapt bnyk 2 je .. ish3 .. jelez k0wt .. nape die pndai sngt ?? uhhuuhu . rezeki die !! ahahha ....  haha .. nk citer ape lagi ekk ??? bab raye nanti2 la kite citer ea ,, x de pasaan p0n nk raye .. aq cume sr0n0k sbb ley blik umah , tapi x best jugak blik umah , sbb nnti msti mcm2 bnde yg aq slalu buat kat sane aq x buat kat umah. ahhaa .. dah biase bnde 2 ,, terutama s0lat .. kat sane dngr je azan tr0s turun dari d0rm , kadng2 lg 10 minit nk azan dah turun .. hahaha .. cube tng0k kat umah ,, ahhaa .... dah lmbt baru nk s0lat ... huhu .. lg 1 , kalu kat sane asal ade msa yg terluang msti ade buku kat tngn , kalu cikgu ajar x phm , try buat latihan bnyk2 kat buku rujukan , tapi tng0k kat umah , pagi2 mungkin la pegang , cube tng0k ,mlm .. haahha ... JARANG  !! haha .. tapi x pe , x salah kalu kite cube kan ? perbaiki ape yg x el0k , kekal dan el0kkan lg ape yg mmg dah el0k . bt0l x ?? hhuh ... ermmm .. biasenyer , akan update bl0g nie time tngh malam , hahaha ... tibe2 je b0san x de wt ape2 ( buku bnyk kat beg tu ) ,, update la ini bl0g ! ahaha .. ha ! nk tahu x ? aq bwk blik hmpir 2 beg buku sahaja ! ahhaa .. k0n0n nk buat ulng kaji .. xpe2 , cube tng0k , brjaya ke ? ahhaha ...  walaup0n bnyk blik bnyk buku , tapi aq dah abis bace 1 n0vel arini ,, hahaa .. bknnyer bace buku sk0lah ,, bace n0vel skjap je da katam ! ahahha .. buku teks ? hahaa .. berzaman la kalu nk suh aq katam buku teks tu .. huhu .. h0pe . pekse nnti ade perubahan , x nk jatuh kalu bley nk naik lg . 0rng first aq nk bersaing adelah atika ( budax pling ter0r BI , jelez k0wt , essay asyik kene puji je , tahu la aq x 'pandai sngt ' buat essay !) ahhaha .. ermm ,, 0rng kedue Fatin , kawan aq sejak sk0lah rendah , p0inter die 3.51 kalu x silap ... ermmm .. 0rng ke3 , cube mate aq Damia ( bukan anak buah aq ,, nama die siti damia mahfuzah binti mahidzan , anak buah aq wan nur damia arissa ! huhu . x silap aq die dpt t0p 20 rasenyer ,, beza cm lngt ngn bumi aq rase.. sedeyy k0wt , 3 0rng budax d0rm aq dpt t0p 20 .. huhuuhu .. pndainyer die0rng ,, ish3 .. bila la aq nk jadi cm die 0rng ? hahaha .. ntah la ,.. ha ! k0rng nk tahu x ? kat klaz BI kite 0rng x bley lngs0ngckp BM kalu miss tahu , abis la duit .. 1 perkataan rm 1 , kalu sekali ckp rm 1 x pe la jugak , ni 1 perkataan ... ahha . k la , bubye ! :)

Monday, July 25, 2011

sejak bile aq minat k0rea ??


huhu,, sejak bile aq minat artis k0rea nie ? ish3 ,, aq p0wn x tahu , ni sbb aq tng0k Running Man la , haha ,,, sy0k tng0k citer 2 ,, ermm , sape kat atas nie ? ala ,x yaah la nk buat x thu ,, x kan x knal k0wt ,, nie la 
Joong Ki , huhuh ,, c0mel kan ! ahhaa .. die pndai .. lntak la , pic nie p0wn aq amek kat fb die .. hahaa .. 
 

Thursday, July 21, 2011

stress giler syeh !!

x penah2 aq stydy smbil nangis k0wt .. hhuhu ..  malam tu mmg stress giler sbb es0k tu peksa sjarah ngn PAI ( endidikan agama islam ) ... dah la mcm2 yg ms0k ,, kalu 1 / 2 t0pik je x pe la jgak ,, ni x , pai smpai 12 tapik ,, sejarah 2 t0pik , mcm2 nk hafal k0wt ,, klaz mase tu x dew la bising sngt ,, tapi ntah la ,, x tahan ,, aq baca , tapii x msk ape p0wn , smpai aq menangis .. hahaa .. aq p0n x prasan yg aq nangis ! hahaa .. tapi nsib bek aq bdax bg tahu ape yg mmg akan ms0k ,, sng keje nk mghafal ... huhu .. nasib baek es0k tu ,, s0alan die sng ,, mybe sng sbb aq dah bace k0wt ,, hahaa .. pai pun jadi sng sbb aq study gune s0alan ,, bnyk s0alan yg aq bincng kan kwn aq sbl0m pekse tu ms0k ,, wah ,, sy0k abis ,, tapi  x sure r bley ke x dapt A sbb nk dpt A keje 90 ,, ssh k0wt ,, tapi kh ngn ge0g mmg killer subjek ! pening aq nk jwb ,, walaup0n dah bace still terasa ssh , huhuhu .. h0pe dapt la result yg baek ,, takut jgk sbb result tu die anta kat umah ....

Thursday, June 2, 2011

simple pic ,, yg sudah diedit

 haha ,, ha ! kalu nk tahu ,, baju tu aq pinjam ,, terpakse ! ahah ,, n wt cmne , dah wataknyer jadi gengster , tapi gengster sk0lah ,, haha , knela pki baju sk0lah gak ,, ahhaa...
ha ! nie gr0up aq ,, JAMBU , aip !! jngn pndng rendah je !! ahhaa .. pep0wn , mmg ssh dpt gr0up nie ,,mane x nyer , , x de teamw0rk lngs0ng ,, mrsh skit mrajuk  , pastu lari ,, ade pulakk yg , buat b0d0h time prbncngn , sape x aingn !! huh ! meng0ng ,, pep0wn ,, yg lps biarkan la die lps ..... ! f0rget it ,,...

Wednesday, June 1, 2011

saje2 ,,

knape bile cuti je msti bnyk keje sk0lah ,, ad0hhh ... penat ... mcm2 kene buat ,, tup2 ,, blik cuti nnti ade exam sej , 50 s0alan , kene study lg . ermmm ... blik cuti jgak kene perah 0tak spye sng phm ape yg cikgu ajar sbb , dalam mase x smpai 6 bln ,, kene abiskan sume t0pic dalam sume mate plajaran .. skit2 ... hahhaa...
 2 laa ,, mase sem 1 , sr0n0k ,, blajar asas ,, tup2 ,, blik , amek k0 ! padan muke aq ! ahhaa .. sian ... nk wt cmne dah nasib badan !! hahaa .. giler2 ... s0 , skrng nie keje math aq tinggal lg bape s0alan je lg ,, mind map khb tinggal nk c0l0ur simb0l , mind map sej tinggal t0pic 8 je ,, ha !! lg 1 ,, srps ,, aq kene buat sin0psis untuk 10 tajuk yg ade kat dlm n0vel hikmah tu ,, ad0i ,, aq tahu la h0bi aq bace n0vel ngn mngrng ,, tapi ,, kalu kene buat sin0psis , kene phm bt0l2 ,, amek mase .. hahaa .. f0li0 ? lg laa .. ntah ape laa nk jadi kt f0li0 aq tu . kalu f0li0 sej je xpe ,, ni f0li0 srps a.k.a bm la tu .. kalu ckp srps msti k0rg x tahu .. hehehe ..
 erm ,, tapi dalam bnyk2 keje tu ,, smpt jugak aq spent time kat FB ngn BLOG aq niey !! hahaha
  tu laa ,, padan muke ,, dah tahu keje bnyk nk jugak mlyn FB tu , ish3 .... anak sape la nie kan !! ahhaha ., pedulik ape aq ! .. ade aq kesah ?? hahaa .. x yh kesah p0wn . huhu

 emmm ,, n citer skit .. aritukan ,, kite 0rng ade pra 0lympiat ,, s0 ,, bnyk la aktiviti yg kene buat ,, like ,, drama , brain gym , cheers and s0mething else ... kalu nk tahu yg plng ssh , drama tu laa .. bkn ssh ape p0wn . bdx2 laki laa .. ape2 yg jadi . pnce die mmg lelaki .. huh ... bknnye nk bg krjasama ,, huh ! sengal .. 0owh , lupe nk cakap , name gr0up kite0rng JAMBU ,, haha ,, sbrnye , tu smpena name buah2an tmpatan .. haha .. jambu p0wn jambu laa . nk wt cm ne ,, dah leader yg pilih ,, ikut ajew laa ,, hahaa .. tapi kite 0rng x bnyk sngt meng ,, cheers n0 1 ,, expl0race n0 3 ,, n , cm2 la  lg ,, tapi kseluruhan mmg gr0up kite 0rng x dapat ,. haha . eh , jup2 ,, dngr x ape yg aq dngr ? haha .. msti lah k0rng x dengr ,, haaha..
 0kela ,, nnti smb0ng blik ,, perut dah berkernc0ng ,, hehe ,, bubye ,, nk g mkn megi !! huhu

Monday, May 30, 2011

paSaL olyMpiaT

ermm ,, nk jadi t0p 30 p0wn x dpt ,,ni kan pulakk nk jadi t0p 15 .. hahaa..
nk wt cm ne ,, dah x de rezeki la kata kan ,, haha a.. pep0wn , aq x kisah ..
huhu , skrng tngh menanti kputusan bdx2 olympiat nie .. dah penat mnunggu ,, x smpai2 lg resultnye .. hahaa .. ape daa !! tu p0wn nk rahsia2 ker .. ish3 ...

Saturday, April 30, 2011

29/4./2011

hahaha ,, aq ade 1 st0rie ,, tapi x de la best sngt .. hahaa,,, arie tu ,, time bufday aqu ,, time klaz yg first ,, 1 klaz nyanyi lgu t0k aqu ngn kwn aqu ,, mklum la ,, bufday kite 0rng same ,. hahaa ... sy0k .. albin0 @ atika , die la 0rng first wish kat aq ,, haha .. kalu die x wish ,.. msti aq x ingt ari tu bufday aq .. hahaa .. pastu ,, time kat umah pulakk ,, kite 0rng smbut kat umah je ,, bli kentng ,, nuget dan kek ,, nk tahu kek ape ?? cheese cake !! ~ haha .. cm tahu2 je aq nk mkn cheese cake ,. haha .. pep0wn .. mmg sy0k .. huhu.....

Monday, March 14, 2011

malam yg lawak !!! 14/3/2011 9.35 p.m

gelabah giler msng2 ble tahu mk ayh nk dtg umah angah aq !! ahhaa ,, ape lg ,, kerah la tenage abiz2 !! ahaha... sengal .. nk dtg x ckp awl2 ,, lampu bilik air x de ,, angh aq ,, aut0matic g kedai cari ment0l ,, haha ,, 2 laa ,, tngg0h2 lg , ha !! kan dah gelabah !!! huhuu,,,aq x tahu cm ne nk gmbarkan situasi skarng nie ,, ahhaa.. lps je ayh tep0n ,, msng2 buat ape yg patut ,, aq kms bililk aq , kaq ipar aq kms bilik die ,, angh aq g kedai bli mnt0l !!! hahaha,.... sengal2  ,, sib baek ayh bg tahu mse die kt kl ,, kalu die ckp die dah ade kat lumut ,, ha !! x ke mampus !! hahaha.. pep0n ,, tu laa ,, len kali tiap ari kene kms umah !! haha ,, bknnye x nk kms ,, kms mmg kms ,, tapi x de la rapi sngt !! hahaha.. ermm ,, k laa ,, nk smb0ng keje aq !!!!  bubye ....

Sunday, March 13, 2011

" am n the gengs" ,,, alia & pngalaman ms0k klazz !!!!

malam2 nie aq x tahu x ckp ape sebernye,, hahah... tapi aq rase b0san ,, s0 ,, amek la kesmpatan yg ade tuk update bl0g aq nie ,, aq rase bl0g aq cm padat ngn pic aq kan ? semak gile an ? hahaha ,, kalu tuan punye bl0g p0n kate bl0g die SEMAK ,,mesti r orng len yg tng0k bl0g aq p0wn kate bnde yg same !!! huhuhx.. aq x tahu la nk adit ape lg ,, x reti nk buat design yg c0mei2 !! ahaha.. s0 ,, nk cite ape ekkk ?? ntah laa ,, ha !! aq n cite pasal kat KTAR laa .. huhu,.. sbnrnye ,, aq ade knal s0rng budax pempuan nie kat fb , tapi x kwn rapat p0wn kat fb ,, muke p0wn aq x cam !! ahahha .. ha !!! ble smpai at sane ,, aq puas tnye sape kat c nie ade fb ,, ramai yg ade !! ahhaa ,, aq tnye lg ,, sape kat c nie ,, kat fb die gune name " nichi suzumia " ,, malangnye ,, x de sape p0wn yg gune name 2 !! ermm ,, satu ari 2 ,, aq ngn fatin nie ,, rajin sngt ,, kite 0rng nek aras 4 !! ala ,, naek 1 tingkat je lagi ! huhu .. kite 0rng naek ,, nk cari shiqen , jumpe pulakk budax s0rng nie ,, peramah gile ,, name die amrina nazifah ,, pnggil die am !! 0tak die mmg gile2 ,, haha ,, sejak ari 2 ,, kite 0rng rapat ,, am nie pulakk ,, ade geng die sndiri ,, ade s0rng nie ,, name die aina ( bleyy di katekan ' KAYA') ,,, aq ngn fatin tnye r sk0lah lame die 0rng ,, aina p0n jawap ,, die sk0lah  smk puteri ,, kite 0rg tnye lg ,, kenal izati x ? die ckp kenal !! ahhaha ,, aq p0n blur mase 2 ,, x ingt nk tnye fb die ,, izati penah bg tahu kat aq yg nichi tu 1 sk0lah die ,, smk puteri laa ,, huhuhu,, malangnye ,, time tnye aina 2 ,, aq x ingt lngs0ng nk tnye ,, hahaa,, kite 0rng mule rapat ,, mule k0ngsi rahsia .. wait2 ,, aq ade rahsia ke ? hahaha ,, pape laa !!.  1 ari  2 ,, mase kat main hall ,, aq tng0k la buku s0wng budax nie ,, tng0k kat senarai fb ,, nmpak pulak name nichi suzumia ,, aq tnye r ,, aina yg mane 1 gune name nichi suzumia nie ?? pas2 die ckp, aq laa !!! hahaha ... kjut gak aq ,, x sngke ,, 0rng yg aq cari ,, upe2nye ,, dah lame ade dpn mate aq !! uhuhu ,, ha !! mase besday aina ,,, kite 0rg kenekan die gile2 punye ,, ckp cm2 ,, paling gile am laa ,, sengal bt0l die 2 !! ahhaa ,, aina nangis dtg kat d0rm aq , die tnye ,, wan ape rncngn k0 ngn am ?? asal 0 wt aq cm nie ?? x suke la cm nie !! hahaa ,,, sian aq tng0k die ,, tapi time 2 ,, aq blur gile ,, c0z ,, aq x tahu rncngn baru am ! s0 ,, aq x leyy ckp ape2 !! huhu,, yg lawak ,, die ckp ,, aq nk balik laa ,, aq nk balik ,, aq nk balik ,, die ckp perkataan 2 ,, smpai aq x bleyy kire ,, hahaha,,, mlam 2 ,, kak wan ms0k d0rm 32 aras 4 ,, die tnye aina mane aina ?? hahaa ,, dan ade la dial0g die lg ,, suh aq cite ?? x dapek nk n0l0ng ,, aq pndek kan je la ye !! ahaha,, ,, dekat2 12.00 malam ,, kak wan pnggil aina ,, die suh g bilik mandi ,, kite 0rg yg ade kat dlm d0rm 2 ,, x tahu ape yg jadi ,, tetibe dngr die 0rng nyanyi !! ahahha, kite 0rng p0n ape lg ,, serbu la die ,, tng0k2 ,, abis lntai sh0wer r0om to dngn nila n sab0n ,, hahaha ,, nk tahu sbb ape ?? sbb nye ,, die 0rg simbah aina ngn bndealah tu laa ,, hahhaa ,, ha !! kalu k0rng nk tahu , wallet ,, beg galas ,, n0vel  and jam die di "ambil" 0leyy am dan diberi kpada kak wan ,, peringatan bkn di "curi " ye !!! ahahha,, sian tng0k die !! huhuhu,, tapi x pe ,, bnde 2 sume dah dikembalikan kpade tuan nye !! huhuh... mlm 2 jugak kite 0rng bg kat die !! hahaha... aina !! x pe !! tu sume knangn manis t0k die time besday die  f0rm 1 !! hahaha besday aq msti x de sape yg ingt !! ahahha ,, grenti ,, budax d0rm aq lg hampeh ,, mmg die 0rng x penah tahu besday aq !! ahahah ,, x pe laa ,, biar la besday aq , aq jer yg tahu ,, hhuhu,, hahaha ,, ape la yg aq mngarut nie kan !!! hahaa.. ish3,,, 
                            ~ TAMAT ~ dah cite t0k tajuk " am n the gengs " 
   


ha ,, aq p0wn x tahu knpe ,, aq x de la rapt sngt ngn budax d0rm aq !! tapi tetibe 1 ari2 ,, aq rapat ngn alia ,, share la ape yg patut ,, hahaha ,, mmg rapat ,, nk g mkn p0wn kadng2 g same ,, g s0lat p0wn g same2 ,, pndek kate nk g memane sume same2 ,, hahaa,,, pelik bin ajaib ,, hahaha ,, tapi x pe r kan ,, aq dpt kwn ,, tetibe je bleyy jadi rapat ,, ahahaha ,, tapi ,, ade pulakk s0wng budax nie jelez aq rapat ngn alia ,, pelikkan ,, bt0l ape yg al0ng aq ckp ,, pempuan nie x reti  nk brkmbng ,, kalu dari mule kwn ngn budax tu ,, smpai akhir la ngn budax tu ,, ish3 ,, ha ,, cm skang nie ,, bile alia rapat ngn aq ,,die jelez ,, sengal kan ,, die rapat ngn bdx len ,, ade alia jelez ?? ha ? ade ke ? x de kan ,, ish3 ,, ape gunenye k0 jelez ?? x de pekdanye de ,, huhuhu,,, tapi sy0k kwn ngn alia ,, 0tak msmg2 giler2 ,, hahaha ,, mmg sy0k r ,, at0k gile2 p0n ,, blajar tetap blajar tau !! hhaha ,, jngn salah sngke pulakk !! huhuhu... tapi situati0n skang nie dah 0k la k0t ,, ahaha ,, aq p0wn x amek p0rt sngt ,, ngn budax yg jelez tu p0wn aq x bape nk rapat ,, nme je 1 d0rm ,, silap2 ,, ade name budax d0rm aq ,, yg aq x ingt !!! hahaha ,, ter0k ta0l dpt q-mate cm aq kan !!! hahaha ,, !!! :P :P   

                               ~ TAMAT~ st0rie pasal alia 


 ermm ,, time dalam klaz 104 ,, klaz kedue aq ,, cume ade 6 0rng je k0t budax PWMPUAN !! ish3,,, lelaki 20 kalu x silap,,  mse nk lantik spe nk jadi presidents ,, aq prasan s0rng budax laki nie ,, mmg peramah tahap gaban !!! ahhaha ,, name die badrul ,, pnbggil bad je ,, huhu,, aq pnggil die ,, tnye r ,, die nk jadi pres ke x ? die ckp  x nk ,. lps 2 ,, ade pulakk 1 suare nie ,, die ckp ,, wei ,, aq nk wei ,, bg r kat aq !! budx tu name die asyraf a.k.a acap !! ahhaha... aq diam je laa ,, pas2 ,, ade pulakk akq f0rm 2 nie ms0k ,, die tnye dah buat lntikan pres ke bl0m ?? pas2 aq ckp r bl0m ,, ha !! pas2 ,, ape lg ,, akq ni maen pilih je la ,, akhirnye ,, tercapai jugak hajat c acap 2 nk jadi pres ,, hahaha ,,, kire die bleyy harap r gak ,, bg0s 2 ,, hahaha ,, ha !! time main map ari 2 ,, aq gr0up ngn die ,, time 2 ,, cikgu suh s0rng wakil pempuan dari gr0up aq cabut 1 kertas dah pilih 0tak kanan ke kiri ,, kalu nk tahu ,, ade 2 0rng je pempuan dalam gr0up aq tu ,, aq ngn azlina !! hahaha ,,, dan ,, c acap 2 ckp ,, wan k0 pg laa ,, pas2 aq ckp , aq mane tahu nk jawap ,, die ckp ,, ala ,, k0 cabut je ,, nti ,, aq bg tahu jawapan ,, hahaa ,, sy0k aq dngr ,, aq p0n ,, ikut je la ,, die ckp fakta 0tak kiri ,, ha !!! nice !! bt0l jawapan die ,, pas2 ,, ape lg ,, mule la prsan yg die tu hebat !!! ahhaha .. tapi kalu k0rng nk tahu ,, 2 la ari terakhir pres 2 kat klaz 104 ,, die kene tuka klaz !! ahhaha,,, pnye la die sy0k !! kite 0rng tergelak tng0k riaksi die !! gayat gilerr ! hahaha,, beng0ng ,, s0 ,,, skang klazz kite 0rng d gnti ngn pres yg baru ,, huhuhu,, pres yg lama , dah jalan !!!! ahhaha ,, jahat aq !! huhuhu... klu k0rng nk tahu ,, bn setakat name budax 0rm aq ,, nme bdx klz aq p0wn kadng2 aq x ingt !! ahhaha ,, tr0k bt0l ,. daya ingtan x brape nk kuat !!! uhuhu,, n ,,, kalu 0rng nk tahu aq paling ske blajar KAI kat sane ,, KAI tu adelah Kemahiran Asas Islami ... huhuhu,. sy0k blajar ngn ustaz 2 !!! ahahha .. sib bek x ngn ustaz lg s0rng 2 ,, grng giler .. takut aq !! hahaha ,,, ... ustaz2 !!! ha !! kalu k0rng nk tahu ,, kite 0rng p0wn ade h0mew0rk KAI tau ,, nk tahu ape ? hafal 3 surah yg pnjng nye melebihi 19 ayat !! aduhaiii ,, masak d0e nk hafal !!! ahhaha ,, aq cube2 !! hahaa ,, usaha tangga kejayaan !!!

                                ~ TAMAT ~ st0ries 0f pnglaman ms0k klazz !!!


 2 je st0rie yg aq nk share kat k0rng ,, bubye ,, aq dah gnt0k ,, aq nk tid0e ,, 
es0k x tahu bng0n kul bape ! hahaha ,, abg n akq ipar aq keje pagi !! hahaha 
tinggal umah s0rng la es0k !! hahaa ,, x pe2 ,, pagi je ,, ptng die 0rng dah blik !!!
uhuhuhu,, k ,, laa ,, bubye ,, nyte !!! sweet dreams every 0nes !! huhuhu....   


Friday, March 11, 2011

new situati0ns

after 1 m0nths i'm in mrsm ,n0w ,, i'm c0me back , but ,, n0t g0 2 my parents h0me ,, but my br0ther h0me ,, hahaha ,, s0 , i wants to share s0mething to u all ,, haha , share what ? juz wait yeah ,, i wants to share it 2 u all la nie !!! ermm ,, first time at there ,, i fell s0 excited , hapy and s0me time sad ,, huhu,, but n0t very sad !! i have many new fwen ,, girls and b0ys ,, every0ne are s0 kind ,, i like fwen with they !!  s0metimes we share our secret together ,, secret ? do i hav a secret ?? haha ,, n0 i think ,, ermm ,, it's ab0ut fwen ,, at d0rm ,i stay with 15 girls ,,every sunday we hav a "gotong-royong",, ermm ,, u kn0w what ,, i must clean the t0ilet ,, but i'm s0 angry 2 0ther girls c0z n0t clean the loilet ,, n0t fair right !! hhuhu....ab0ut aou study .. m0nday , 7.40 until 1.15 study ,, 1.15 until 3.00 free.. 3.00 until 4.30 assembly or meeting with h0meroom ,, 4.30 until 6.30 free, after that ,, at night ,  hav a "prep" ,, it's same until thursday , but when friday , it's change !!huhhuu,, at there , s0 tired ,,, n0t hav many time 2 relax,, ermm,, huhh,, n0w ,i back with a bag 0f h0mew0rk ,, s0 many h0mew0rk !!huhu,, d0n't like laa ,,, hahaha,,ermm ,, s0 , the c0nclusi0n is ,, n0t bad stay there but s0 tired ,, everday !!!

Wednesday, February 2, 2011

ermm , cedey !!

es0k aq nk g kl , tmpat at0k aq !! pas2 .g umah alang aq !! ermm ,, pas2 baru pg mrsm tu !! ermm ,, s0 , es0k la ari terakhir aq 0n9 !! s0 , ape kate , 0n9 la ramai2 haha ,, bleyy chat ngn aq wt kali terakhir ,, hhaa ,, akhir bln 2 je p0wn ,, bln 3 cuti ,, ahah ,, ade mase aq 0n la !! huhu , pep0n aq da nk pg , sedeyy gak la ,, huhu ,, ermm ,, k0erang 0n la fb es0k ,, aq nk chat ng k0rang sbl0m aq g kl !!ahaha ,, lps nier kalau nk chat ngn aq , lmbt sikit r !! bln 3 x tentu agi aq 0n !! ahahx, pep0n bye3 k0rang !! luv u ,, hahaha,, ermm ,, lg 1 ,, time dah nk pg nie la  kawan aq mkn rapat ngn aq !!

Monday, January 31, 2011

aq bnci k0 !!

aq bnci k0 ngek !! bnci sngt 2 ,, k0 x dah cite yg sbenar ,, k0 nyamp0k x tntu pasal !! mmg si0t k0 ann ,, suh kim salam kat kwn k0 la ,, ape la , huh !! aq ckp r , nk kim salam cm ne , aq x kenal ., x penah kenal p0wn , jumpe p0wn x penah ,, muke ? lg r x tahu ,, !! [as2 . die leyy ckp x nk t0l0ng x pe r !! huh !! cm2 r lg die ckp , aq skit atie giler ngn k0 nie !! ckp mas0k asrama , lbh kpade BI ,, ape k0 x de budi bahase dah ke ? dah x reti paham ape yg 0rang ckp dalam BM ke ? ha ? pg jalan  r k0e !!  k0men ntah ape2 kat p0st aq !! msj ntah ape2 !! b0ng0k bt0l !! heyy ,, aq x tahu r nk ckp pe ngn k0e , weii ,, gurau p0wn ade batas nye !! bkn sedap2 atie k0 je ,, patut r ramai giler bnci k0e !! mmg patut p0wn ,, sbb , bnde tu jadi ,, sumenyer k0 yg mulekan dulu !! ha , skarang !! padan muke k0e ngekkk !!! pg jalan r ngn k0e nye BI tu ,, x gune lbhkan bahase luar , sdngkan bahase kite k0 x phm , k0e x seimbangkan !! x gune !!! budi bahase , budaye kite !! kal0 k0 lulus BI skali p0wn ,, BM k0 ancur x gune d0e !!  budi bahase x de !!! huh !! pg jalan r k0e !!

Sunday, January 30, 2011

adakah harinya hampir tiba ?

erm ,, risaunye ,, biase ujan x de la cm nie ,, smpai pen0h air kat branda !! erm , tu x pe la sngtkan , skurang2nye x de la smpai jadi BANJIR , erm , baru2 nie , 9 pusat permindahan kat k0ta tinggi,j0h0r dah dibuka , tapi ujan masih x benti , 0rang2 k0te sume kene standby !! erm , biase kat kwasan aq nie , x penah la pulakk jadi bnjir , biase dpt tempias ujan je , x de smpai bnjir . syukur la jugak an ,, erm , tapi kali nie , ayh aq nk g gemas p0wn x lepas ,, maseh ade kat bahau lg ! erm ,, risaunye , yg buat aq lgi risau , bape ari je lagi aq da nk g mrsm tr0lak , kalu dah jadi cm nie cm ne ? nk g tmpat yg dkt p0wn x lps !! ni pulak nk g perak tu , grenti kene patar balik !!  aduhh !! cm ne nie , ingtkan ujan2 biase je ,, x de pikir smpai jadi bnjir , aduhh !! kat k0te ade abg aq ! erm ,, kalu bnjir cm ne ? erm , mmg da jadi bnjir p0wn , cume bl0m smpai umah die0rang je bnjir tu !! erm , yg aq nie pulakk ,, kat gemas , sape yg d0k n9 , tahu la gemas 2 !!  nk g gemas x lps , mybe air dah naek tinggi , kalu air dah smpai bahau ? ha ? cm ne ? aduhh , biasenye banji2 nie jadi ujung ta0n ,. bknnye awl ta0n !! huhuu ,, menakutkan la ,, mane x nye , n9 nie kat duduk tngh2 , dapat r tempias nye , kalu dpt ujannye x pe r jugak , nie smpai bnjir , jalan kl p0wn x leyy ms0k ,, aduaii , ke bnde nie ade mks0d tersendiri ? kiamat ? dah nk kiamat ke ? ye la cube k0rang tng0k , banjir ter0k , ramai mati , tu baru dlm negara , cube tng0k luar negare pulakk ,, bape ramai mati sbb bnjir , pas2 perang sane , perang sine ,, ramai mati , tnde nk kiamat 2 ,, aduhh , buat aq lg risau nie , mungkin ke dah nk kiamat ? aq takut nie , tapi aq tahu kiamat mmg akn brlaku jugak , tapi x kan dalam mase terdekat nie k0t ,, jngn r , ermm ,, ujan , ujan ,, nape la k0 syik turun ,, huh !! mane x nyer , rang cine plskan burung yg bleyy pnggil ujan ,, bkn sikit ,, bile die 0rang pnggil ujan setiap ari ,, mmg sntiase ujan r nie !! ad0haii ,, pikir die sndiri je cine ni laa !! huh !! kite tng0k ape yg jadi nnti yerk ,, ab0ut mrsm ? ermm ,, ntah la , bab 2 aq x pasti , erm ,, mnx2 la dpt pg sane nnti , mnx2 la air surut dngn cpt !! amin ! t0l0ng la d0a2kan yerk !!

gud news !!

die 0rang cm tahu2 je aq dah nk pindah mrsm ,, huhu ,, da ramai ade bl0g !! huhu ,, bg0s ,, bley tahu perkembngn msng2 nnti ,, ahah ,, huhu ,, syokk !! cm nie r baru best ,, ramai yg ade bl0g , x de r aq s0rang jer yg update s0rang2 ,, ahah ,, misal kate nyer la fb akan di bubarkan or , pape je la ,, aq tetap dpt brhub0ng ngn die 0rang , c0z  ade BLOG !!! ahha , gud2 , ramai2 la lg buat bl0g nie ,,uhhhhhhuuu ,, kite ramai2 buat bl0g yer kawan !!! ahah

Saturday, January 29, 2011

bley ke c0uple2 nie ?

hye , hye ,hye , erm ,, aq  sebnrnye nk k0ngsi mcm2 kat k0rang ,, ehhe ,, erm , tapi cite sal kawan2 aq r ,, hhuhu .. ermm ,, cm nie ,, ade s0rang kwn aq nie die dax laki r ,,die dpt 4a1b ,, 0k r tu kan ? huhuhu ,, 0k sngt ,, erm , die dpt ms0k kgv ,, ala , sk0lah yg kat semban 2 , kalu x tahu , buat 2 tahu jer laa , haha ,, el0k2 die sk0lah c 2,, die bleyy kuar ,, die tukar l0i barat ,, ish3,, ntah ape2 la kan ,, ahha ,, die ms0k c2 p0wn cikgu r0pidah yg t0l0ng ,, bazir mase cikgu tu je t0l0ng die .lbh baek cikgu t0l0ng aq dari pade t0l0ng die ,, ahahx,, lps die kuar ,, die ms0k lui barat ,, pas2 die cite cm2 r kat aq ngn kawan2 yg len ,, die ckp malam2 die ik0t abg2 seni0r kuar sk0lar ,, pnjat pagar ,, huh ! cm2 la lg yg die 0rang buat ,, ish3,, ter0k t0l kan ? haaha ,, brani gile ,, x smpai 2 minggu sk0lah dah pndai nk wt hal !! huhu ,, ish3,, kawan sape r tu kan? haha . ntah , x kenal2 , huhu , ermm , ade lg , nie budax len pulakk tapi budax laki r ,, erm ,, die  nie mmg ligat , kat x smpai 2 mnggu sk0lah dah pndai p0nteng sk0lah , die nie dah smpai sk0lah , tapi bile smapai sk0lah die g bahau ,, aq tnye r die knape k0 pnteng ? die ckp die nk g jumpe awek die budax serting ,, huh !! yg peliknyer tu awek die p0wn brani p0nteng jugakk ,, ish3 ,, el0k r tu ,, same2 ter0k ,  ish3 , es0knye die kant0i ,padan muke k0e , beg die ckgu pegang ,, padan muke , name die dah ade kat buku rek0d disiplin ,, ha , silap2 name die ckgu da ms0kkan kat e-desiplin ,, hhaaha ,, brani bt0l budax2 nie ,,uhhu ,, erm , 2 citer pasal kawn lelaki aq !! nie ,, pempuan pulakk , huhu ,, cm nie , mane minggu terakhir aq kat msklb tu ,, izarul budax lui tim0 ckp kat afeza yg capik klaz 2aa mnt kat afeza ,, yg afeza nie pulak , bile capik tnye die suke capik ke x ? die x jawab ,, tpi tergelak2 ,, nmpk sngt suke , huh !! geli aq , kalu aq , aq ckp je x suke ,, ermm ,, tiap kali x de keje , die msti tnye pasal capik , c0nt0hnye ,, die tnye 1."eh , capik 2 bkn budax futsal ker ?" 2. aq x prasan r capik tadi , yg mane 1 die , .. ish3.. saje r tu ,, padahal die da tahu budax2 futsal bwh 12 ,, dah tntu mase kite 0rang 12 th0n die dah f0rm 1 , ish3,, mane ade die men futsal ,, ish3,, bile 0rang ckp pasal capik , tersengeh2 ,, bile 0rang ckp , yg die dngr capik je la . walaup0wn kite 0rang skit p0wn x sb0t name 2 !! ish3,. jahut cinta r tu !! huh ! x serik2 lg ke ? uhu , cikgu nisa dh ckp ,jngn berc0uple2 , kalu cikgu tahu , abis r ,, lantak die r ,, pikir r sndiri ,, huhu , fizah nikmat pulak ,, kawn si capik tu pulakk minat kat die ,, ahah ,, tapi x kapel p0w , afeza dah kapel , ish2,, yg fizah nie , aq tnye r k0 x de ke like2 die tu ? name budax tu aq x ingt r pulakk , huhu ,, jawapan fizah ,, die ckp erm, die tu cute r jugakk ,, huhu , tapi die x bg aq bg tau kat afeza !! aha , c0z  tak0t capik bg tahu kat budax laki ue , sih3 ,, COUPLE ! ?? aq ade bce 1 artikal nie ,, die ckp kite x leyy bercinta sbl0m kawen ,, !! erm , bt0l ke ? mknenye kalu x bleyy , tapi kite buat jugak ,, berd0sa r kan??? huhu , ermm . tapi aq x tahu la kesahihan nyerr !! ahahx,, tapi ramai jer yg aq tng0k bercintan - cintun nie ,, ahah ,, erm , aq p0wn xtahu bley ke x !! erm , yg pnting ,, cinta je la pada Yang Esa ,, hehhe ,, kalu nk tahu ley ker nk nk cintan - cintun nie , k0rang tnye r ustaz , ustazah k0rangn yerk !! ahah, yg psti ,, die 0rang je yg tahu jwapnnyer !! ahahx,, ermm ,, pasal kawan2 aq tu , aq rase x de lagi k0t ,, haah , tapi yg pasti skarang nie ,, hanye afeza jer yg bercinta ,, fizah nikmat mybe  dalam pr0ses k0t !! huhux , k yerk kwn2 ,, bye2 ,, luv u fwen !! hahx ,, k ,, bye !!!!

Thursday, January 27, 2011

n0 !! n0 !!! n0 !!!

huh !!! pejam celik2 ,, dah tinggal bape ari je lagi aq nk tinggalkan umah aq !!! ermm , aq tinggalkan kekwn aq !! huhu,, !!! aq baru nk berkenalan ngn kekawan baru .. aley2 ,, aq dpt mrsm pulak ,, 2 bkn masalahnye sbnrnye , aq tetap nk g sk0lah,, tapi  FAMILY AQ MENGSHORKAN SPAYE AQ X Yh SKOLAH LG .. STAY AT HOME JEPP !!!! ermm ,, kalu x msti aq leyy berkenalan dngn lebih lg ngn die 0rang ,, cm AIN !!! mase kite0rang berbual 2 la hari terakhir aq kat sk0lah ue ,, ahha ,.




ermmm ,, huhuh,, kan best kalu aq dpt sk0lah lg ,, skurang2nye dpt la jugak jumpe ngn kekwan or b0rak2 ngn die 0rang wt terakhir kalinyerr !!! ahahx,,nie x ,, datang sk0lah cume nk pulang buku text ngn mkl0m kan kat guru klaz ngn kat ustaz Amir ,, huhu,, ade la jugak budax suh aq ms0k ,, tapi cm x sedap pulakk kacau , c0z ustazah tngh aja die 0rang mase 2 !!! huhu,, ermm ,,  x pe r !!! nnti msti akan jumpe balik punyerr r ,, insyaAllah ,, huhu,, mane tahu jmpe die 0rang kt tmpat yg lg tinggi ,, ahha ,, mane tahu an !!! huhuhu,, pep0wn best c0z sekurang2nye aq dapt kwn bru ,, bertmba lg kenalan aq !! ahahx,, hepy meet them !! huhu, budax klaz aq nie amek arab !!! ala ,, arab x susah sngt ,, tapi kene mghafal laa ,, huhu ,, pep0wn aq d0akan spye die 0rang dpt kputusan yg cmrlng dalam setiap pekse yg dijalankan !!! huhuhu,, d0akan aq blik tau !!! huhuhu,, k ,, nie je la t0k kali nie yerk !! aq x de bnde la nk share lg !!! huhux ,, bye2 !! huhux,,

Tuesday, January 25, 2011

pape jerr !!!

ermm ,, aq x tahu nk citer ape skarang nie ,, n0 idea !! ermm ,, nk cite ape ekk ??x de pape k0t , haha ,, ermm ,, aq nk ms0k MRSM TROLAK la wei !! ahha,, 7 feb nie aq dftr !! h0pe sume brjalan ngn lncar !! amin ,, ermm ,, hepy ade ,, sad p0wn ade ,, cm2 la ade ,, aq dpt tng0k kgmbiraan family aq !! especially my m0m !! mkl0m r mas0k maktab !! hahha ,, markah pekse p0wn die kire cm budax2 u !! p0int2 bagai !! aha,, ermm ,, azam ak ta0n nie ,, aq nk lulus sume exam di sane !! aq  kan baiki prestasi aq ,, biler prestasi aq mmbrngsangkan ,, aq akan kekalkan prestasi 2 smpai aq abis sk0lah !! 0pss !! bkn abis sk0lah 2011 nie ,, tapi smpai abis aq blajar !! huhux,, ermm, k0rang nk ta0 x ? nk ms0k mrsm nie bknnyer senang tau !! kekadang budax yg lps ms0k 2 sbb bntuan kabel !! paham2 jer la ,,  ermm,, tapi aq x de kabel p0wn !! ermm ,, yg aq plik nyer ,, ade jugak yg x nk ms0k !! rugi an ?? mmg rugi sngt !! pluang bknyer dtg slalu !! x pndai hargai lngs0ng !!! beratus2 lg budax yg nk ms0k c2 ,, ish3,, huhux,, ermm,, nnti msti aq rindu kekwn aq !! kalu pempuan fizah ,, nini ,, n ramai r lagi ,, kalu dak laki ,, aq x de la rpt sngt ,, tapi ngn s0rang budax nie aq teg0 die 2 kali jer ,, die p0wn teg0 aq skali jer ,, aq dah nk kuar sk0lah SMKLB baru die nk b0rak ngn aq !! ish3,, haaha,, ngn budax laki len aq brckp r jugakk !! die0rang kene kan aq !! ish3,, tapi NORDIN gelakk jerr !! die  x ckp pape p0wn !! snyp jerr ,, haha ,, tetibe jer ari 2 die ejek aq !! jahat t0l !! si CEPLOS 2 slalu ejek aq ! afizudin p0wn same ,, haha,, budax pempuan gelak kan jerr ,,hahax,, tapi 2 sume knangn wt aq !! ntah biler ley jumpe HUSNA ,, AIN , NORDIN ( si pendiam ) ,, CEPLOS ( x tahu name sape ) ,, ATHIRAH ( bukan budax l0i )  kekawan l0i , n byk lgi !!! hhaa,, k la ,, bye2,, aq nk pg mkn tngh ari ,, huhi ,, kul 5.00 ptg baru nk mkn tngh ari ! hahah,, k la ,,bubye sume !! muahhh !! :)

Monday, January 24, 2011

wajah terbaru aq !!! edit mengedit !! ahahx

 hahaa,, nie la k0je aq !! mengedit2 gmb0 !! aq kene pakai spek !! haahx..mkl0m la mata aq x brape clear !!!haha,,
 


nie la pic terbaru aq !! aq dan spek !!! ahahax ,, aq kene pakai spek ,, bak kate d0kt0 ,, awk kene pki spek laa ,, mata awk ada sdikit kab0 laa ,, cine d0kt0 2 !! huhux,, tapi an ,, x c0meii an ?? x suker r !! haahx,, tapi x pe !! nnti aq ms0k mrsm ,, x de sape yg tahu upe sebnr aq !!! haahx,, 0rang msti ingt aq mmg pakai spek !! huhux,, ermm,, pep0wn cedeyy gak r tinggalkan SMKLB !! walaup0wn x smpi 1 bulan aq sk0lah kt c2 !!! haahx,, slamt tinggal SMKLB n kekawan yg kat sane !!! bubye sume !!!

Thursday, January 20, 2011

mrsm !!

alhamdulillah ,, trima kasih kpade sume 0rang yg talah mmbantu !!! akhirnye aq dpt ms0k mrsm tr0lak ,,aq kan ms0k sane pade 2 feb nie !! bubye sume kekawan ,, n f0r this bl0g !! aq x dapat nk update selalu !!! ,, ermm,, pep0n aq hepy ,, n ,, aq sedayy gakk !!

Wednesday, January 19, 2011

urghh !!!

aq x dpt ms0k mrsm !!!! erm,, nk wt cm ne an ,, dh x de razeki !!! erm ,,  mrsm x dpt ,, sbp p0wn x dpt ,, ish3,,  aq tetsp ms0k lui barat ,, stay  asrama sane !! ermm ,, urghh ,, huhux,, x de pluang da !!!

Tuesday, January 18, 2011

d0a2 !!!

20 / 1 / 2011 iaitu ari khamis nie ,, kputusan mrsm akan kluar !! 0hhh OMG ,, ade kah aq tersenarai ?? atau sebaliknyerr ?? tuhan jerr yg tahu !! d0a2kan laa yerk ,, d0akn yg terbaek t0k aq !!! n ,, kalu aq dapt 0r sebaliknyerr ,, aq share ea !! huhu ,, :)

Sunday, January 16, 2011

pengalaman 0h pengalaman !!!

t0day ,, 16/1/2011 .. ade bnde aq nk share ,, bnde nie sume hanye disebabkan baju k0-k ,, ish3,, erm , aq citerkan smule ea ,, huuhux,,, ermm,, cm nie ,, mase ari rabu ari2 ,, aq x pakai baju unif0rm ,, aq pakai t-shirt pth jerr ,, pas2 ,, sbl0m ms0k klaz cikgu disiplin berucap 4 a minutes ... die ckp ,., sape yg pakai t-shirt k0-k isnin n rabu nie kena denda ,, aq p0wn ape lg ,, takut r jugakk ,, c0z baju x bli agi ,, huh,, ha ,, !!! msti k0rang pelik an knape kite 0rang kene pakai baju k0-k ari isnin,,  uhuh,, sbnrnye ,, isnin nie perhimpunan k0-k ,, sbb 2 kene pki baju k0-k ,, haha,, balik umah aq citerr r kat perents aq,, ayh aq diam jerr ,, ntah dengr ker x aq ckp !!! huhuu,, mk aq ade r gak ckp sikit2,, huhux,, ermm, jumaat x pegi bli agi ,, sabtu p0wn x gerak mane2 p0wn ,, ermm,, pas2 ,, ahad ,, aq cko r ngn mak aq suh ajak ayh aq g bahau bli baju k0-k , pas2 ,, mak aq suh msj ayh sndiri !! huhux,, aq p0wn anta r, mase aq anta mesej 2 baru pukul 3 !!! aq ckp r ,, yh j0m g bahau ,, bli baju k0-k !! ermm,, ayh aq pulakk ckp : buat pe bli dulu ?? kalu dpt sk0lah len cmne ?? aq ckp lg : cikgu yg suh bli ,, kalu x bli @ pakai isnin nie kena dnda,, ha , k0rang nk tahu ape yg ayh aq ckp ?? die ckp ,, ik0t ckp cikgu mmg laa,, mk bapak yg kuar duit ,, kalu nk bli gak bleyy ,, tapi tr0s ms0k asrama lui barat !!! huh !! x blz ter0s aq ,, aq tr0s 4ward msj ayh aq 2 kedape akq aq ,, cm2 kite 0rang ckp !! akq aq smpai suh kwn die carikan !! huhux,,                                                              (  luv r u kakaq ,, pic 2 la akq aq !!!)  <3
hhaa,, ermm,,, pas2 ,, aq rase ayh aq msj ngn abg2 aq k0t .. huhu,, el0k r 2,, aq msj ngn akq ,, ayh msj ngn abg!!! huhuhux,, al0ng aq ckp bli jerr ,, mane ta0 x dpt mrsm !!! huhux,, sib bek jawapan al0ng cm2 ,, caya r lu br0 , sib bek la,, huhu,, ermm,, angah aq pulakk ckp : buat b0d0e jerr ,, x p0wn ckp jerr x de duit ,, kan senang !! kalu cikgu r0tan bg tahu p0lis ,, ermm ,, 2 la jawapan sengal abg@angah aq !!! ish3,, huhux,, 0rang tngah risau die leyy wat lawak b0d0e die 2 lagi ,, ish3,,, huhu,,,ewah2,, mntg2 al0ng p0lis ,, sedap2 jer nk lap0rkan kat p0lis,,, ish3,, huhu,, ermm, pls dpt msj al0ng yg die suh g bli ,, aq p0wn ter0s r siap !! huhux,, sy0kk ,, masalah selesai ,, 2 p0wn apabile dah tnye kat sibling aq yg len ,, biler ade masalah ,, kite bincang !!! pas2 ,, gerenti selesai la masalah 2,, huhux,, skarang bju k0-k pengakap 2 dah ade ngn akhu !!! huhux,, es0k aq dah ade bju yg nk d pakai !!! huhux,, thnx u all my sibling yg dah t0l0ng aq setalkan pr0b aq nie !!! huhux,, luv u r !!! yah0o0ooo !!!!! masalah khu dah setal skarang !!! huhux

Saturday, January 15, 2011

ermm,, sleep time !!!

huhu,, s0 skarang sye ma0 tid0 dulu ,, huh,, actually sye x ant0k lg ,, tapi sebel0m my parents membebel 0n9 sampai tang0h mlm ,, lbih bek sye tid0 dulu brt0l x?? huhu,, kalu x bet0l,, bet0l kan jerr laa yerk !!! huhu, ermm,, 0k laa,, sye kena pegi skarang ,, bye,, t ,, biler ade mase n idea nk tulis ape ,. sye tulis n share lg yerk ,, huuhu, bye ,, gud nigth !!! bye2....

ade haRaPan Kah Aq Tuk ms0k mRsM Tr0Lak ???

ade kah aq masih ade peluang tuk ms0k asrama ?? tuk ms0k mrsm ?? sbp mmg aq x dpt ms0k tapi mrsm ?? h0w ab0ut mrsm ?? ermm,, mntx2 laa aq dpt ms0k c2,, harap2 laa,,  ermm,, aq nk gak ms0k asrama lagi2 mrsm ,, haha,, msti sy0kk ,, aq dapat kumpul ramai kawan ,, leyy k0sung idea time blajar ,, kan sy0kk cm 2,, haha,. nie g sk0lah jumpe kekawan yg same ,, smpai biler2 kwn yg same ,, x berkembang lngs0ng ,,,huhu,, ermm,, d0a2kan ea aq dapt mrsm !!! huhu,,  k ,, bye ,, nk ckp 2 jerr p0wn ,, hahax ,, kalu aq dapat ms0k memane asrama ,, aq dah jarang 0n9 ,, s0 i will mis u all ,,, d0n't f0rget me k !!! i always remember u all ,,, !!! hahaa,,,

Tuesday, January 4, 2011

MY FWEN !!!! ???

ermm, makin lame , makin sikit kawan aq yg tinggal kat smk lui barat 2,, erm,,  fatin dah ms0k  semai bakti,,  0k r gak ue,, asrama felda,, huhu,, die laa best fwen 4 ever aq,,ermm,, dan skrang,, die dah x de ngn aq,, haha,,, cedeyy r gak,, tapi smpai biler nk ngn die jer,, id0p kene ramai kwn,, baru senang,, haha,, ermm,, 2 fatin,,, atie lakk,, die ms0k smk puteri ,, ermm,, sk0lah 2 mmg sume puteri,, ahha,, best gak cm ue,,haaaha,,, ermm,, die p0wn rapat gak ngn aq,, tapi x serapat aq ngn fatin laa,, haha,, ermm, tapi berpisah gak ngn die,, ermm,, erm,, dah 2 0rang kwn aq x de,, ermm,, tirah lakk,, die ms0k tunku m0hd,, kite 0rang x brape sngt laa,, tapi sy0kk kwn ngn die,, pandai, huhux,, slamber jerr,, haha,, yg penting die cun !!! haha,,, ermm,, 3 0rang dah,, urmm,, cedeyy,, huhux,, ade gak kekawan aq yg len ,s0k  asrama,,ermm,, x brape rapat cngt laa,, haha,,tapi 0k laa 2,, s0k asrama ,, x cm aq, hhaaha,, ish3,, l0m ade razeki aq,, ahha,, ermm,, cmp0r 2,, dah bape 0rang ilang,, haha... ermm,, pas2,, arinie laa last aq cht ngn faiq adam,, haha,, die dax lui mude,, jmpe time futsal,, haah,, erm,, die s0k SHAMS ,, tapi die sbnrnyer nk ms0k iITQAN ,, haha,, tapi x dapt ms0k c2,, haha,, die ms0k shams s0k,, ermm,, ntah biler leyy jmpe lg,,, haha,,  sy0k kwn ngn die,, x cm kekawan aq yg len,  haha,, seb0k cm new p0wn,, x lupe s0lat,, haha,, die laa kwn aq yg minat agame,, urmm,, kekawan aq yg len, x minat aliran agame nie,, haha,, 2 la kelainan die,, haha...ermm,, dah t0lak lg s0rang.. hhaa.. ermm, pas2,, afiqri,, dax serting,, jumpe kat mitc,melaka,, haah,,, kwn ngn die lg sy0kk,, peramah gilerr,, huhux,, tapi die dax pndai,, aq x tahu sk0lah mane yg die ms0k,, haha,, lui barat xde,, asrama pen0h laa k0t die d0k,, ahah,, putus hubungn dah,, last jmpe p0wn kat mitc ari2,, haha,, emm, ilang  lg  s0rang kawan aq,, ermm,, cedeyy d0e,, haha, sume kekawan rapat aq, (best fwen ) ilang entah ke mane,, haha,, tapi yg d0k l0i slatan mngkin akn jmpe semuler,, haha,, tapi yg len 2,, ermm,, mmg x kan jumpe laa k0t,, haha,, ermm,, k, laa,, haha.. bye2.. : (

huh !!!! OMG !!

                                        huh,, 0MG!!!!!!!!!!!!

huh,, si0t t0l laa,, x sy0k lngs0ng,,
unit unif0rm aq pengakap !!!!!! ush,, x best d0e,,, huh !!!
x sy0kk !!!!! jngn laa lelame sngt aq sk0lah at c2,, x nk ms0k unit 2 laa,, x best,, kalu kadet palis x pe r gakk,.. sy0k laa k0t,, hihi,,
ermm,, s0 far n0t gud !!! haha.. ish3,, ermm,, pas2 aq ms0k umah MERAH !!!! umah 2 bape kali jadi juare,, ushh,, x sy0kk,, kuat2 sume nyerr,, dah la aq x minat nk sukan2 nie,, huh !!!!!!
sib bek ade gak fwen,, kalu x,, ermm,, lg r x sy0kk,, haha,, pas2 rabu,, blek lmbt,, ermm,, x kesah laa blek lmbt,, huhu,, erm,, nk wt cm ne,, dah 2 yg aq dapat,, huh !!!! x suker - x suker  !!!!

Monday, January 3, 2011

alam persek0lahan bermule smula,, !!!!!!!!

urghhhhhhhh,,,,,, nk x nk,, best laa jugakk,, haha,, cikgu2 die ade yg bek2,, garang ,, sp0rting,, hahaa,,
sp0rting yg bez uhh,, haha,, s0,, pape p0wn,, mnx2 laa,, aq dapt memane tawaran sk0lah len,, haha,,
leyy dapat kwan len,, huhux,, ermm,, s0,, k, laa,, cau luu,, bubye !!!!!! hihi,, ade pape nnti kite k0ngsi ea,, ahhahaah,,,,,

Sunday, January 2, 2011

nk wt cm ne???

s0k aq dah mas0k f0rm 1,, s0,, mngkin aq x leyy 0n sngt lapt0p,,mkl0m lerr,, dah f0rm 1,, ermm,, hhuhu,, s0,, jarang laa aq bukak bl0g nie,,, haha,, fb lg laa,, hhaa,, tpi x pe,, 2 sume x penting,, azam aq ta0n lepas sume jadi cm mane yg aq harap kan, s0,, aq nk azam aq ta0n nie,, same cm ne ug aq harap an,. haha,, mnx2 laa,, huhu,, ermmm,, cedeyy laa gakk,, 0pps,,, bkn cedeyy x 0n lapt0p,. cedeyy sbb kekawan len sk0lah len,,, msng2 ms0k sk0lah len,, x same,, ermm,, ntah bilerr leyy jumpe,hha,,mnx2 laa die0rang x lupe kat 0rang l0i nie,, haha,, k, laa,, time tuk aq tid0,, bubye,, mnx2 es0k x jadi pape yg x diharapkan.. haha,, mnx2 laa kekawan baru aq sume pntngkan plajaran,, ahha,,nntie x de laa aq terik0t gejale s0sial yg negativ.. hahaa.. k,, bubye bl0g,, ntah ble leyy 0n lgi,, huhu,,, ermm,, gud nite,, haha...
huhu,,, muahhhhhhh !!!!!!!!!!

Saturday, January 1, 2011

kembali ke sk0lah !!!!!!!!!!!


nie kat dalam kete,, tunggu kwn aq,, haha,, lmbt sngt die ms0k kete,, aq p0wn ape lg,, haha,,, amik laa pic,, huhux,,  :)


new pic,, haaha,, pic nie mase aq nk g daftr kat smk lui barat,, haha,, d0kek y0,, haha,,

dulu @ skarng !!!!

uitttt,,,kalu dulu,, aq x nk ms0k asrama lui barat,, hahah,,, tapi skarang,, aq rase lbih bek aq ms0k asrama drpde aq d0k kat umah,,, nape ekk?? hahah,, adelah,, ermm,,lg p0wn,kalu aq ms0k asrama,aq ade ramai kwn, ramai gak yg 1 klazz,, erm,bg0s r 2 kan?? haha,, sngt bg0s,,tapi kalu leyy, nk gak ms0k asrama len,, asrama len?? haha,, mks0d aq ms0k sk0lah asrama len laa,, sk0lah yg aq m0h0n,hihi,:)