Monday, January 31, 2011

aq bnci k0 !!

aq bnci k0 ngek !! bnci sngt 2 ,, k0 x dah cite yg sbenar ,, k0 nyamp0k x tntu pasal !! mmg si0t k0 ann ,, suh kim salam kat kwn k0 la ,, ape la , huh !! aq ckp r , nk kim salam cm ne , aq x kenal ., x penah kenal p0wn , jumpe p0wn x penah ,, muke ? lg r x tahu ,, !! [as2 . die leyy ckp x nk t0l0ng x pe r !! huh !! cm2 r lg die ckp , aq skit atie giler ngn k0 nie !! ckp mas0k asrama , lbh kpade BI ,, ape k0 x de budi bahase dah ke ? dah x reti paham ape yg 0rang ckp dalam BM ke ? ha ? pg jalan  r k0e !!  k0men ntah ape2 kat p0st aq !! msj ntah ape2 !! b0ng0k bt0l !! heyy ,, aq x tahu r nk ckp pe ngn k0e , weii ,, gurau p0wn ade batas nye !! bkn sedap2 atie k0 je ,, patut r ramai giler bnci k0e !! mmg patut p0wn ,, sbb , bnde tu jadi ,, sumenyer k0 yg mulekan dulu !! ha , skarang !! padan muke k0e ngekkk !!! pg jalan r ngn k0e nye BI tu ,, x gune lbhkan bahase luar , sdngkan bahase kite k0 x phm , k0e x seimbangkan !! x gune !!! budi bahase , budaye kite !! kal0 k0 lulus BI skali p0wn ,, BM k0 ancur x gune d0e !!  budi bahase x de !!! huh !! pg jalan r k0e !!

Sunday, January 30, 2011

adakah harinya hampir tiba ?

erm ,, risaunye ,, biase ujan x de la cm nie ,, smpai pen0h air kat branda !! erm , tu x pe la sngtkan , skurang2nye x de la smpai jadi BANJIR , erm , baru2 nie , 9 pusat permindahan kat k0ta tinggi,j0h0r dah dibuka , tapi ujan masih x benti , 0rang2 k0te sume kene standby !! erm , biase kat kwasan aq nie , x penah la pulakk jadi bnjir , biase dpt tempias ujan je , x de smpai bnjir . syukur la jugak an ,, erm , tapi kali nie , ayh aq nk g gemas p0wn x lepas ,, maseh ade kat bahau lg ! erm ,, risaunye , yg buat aq lgi risau , bape ari je lagi aq da nk g mrsm tr0lak , kalu dah jadi cm nie cm ne ? nk g tmpat yg dkt p0wn x lps !! ni pulak nk g perak tu , grenti kene patar balik !!  aduhh !! cm ne nie , ingtkan ujan2 biase je ,, x de pikir smpai jadi bnjir , aduhh !! kat k0te ade abg aq ! erm ,, kalu bnjir cm ne ? erm , mmg da jadi bnjir p0wn , cume bl0m smpai umah die0rang je bnjir tu !! erm , yg aq nie pulakk ,, kat gemas , sape yg d0k n9 , tahu la gemas 2 !!  nk g gemas x lps , mybe air dah naek tinggi , kalu air dah smpai bahau ? ha ? cm ne ? aduhh , biasenye banji2 nie jadi ujung ta0n ,. bknnye awl ta0n !! huhuu ,, menakutkan la ,, mane x nye , n9 nie kat duduk tngh2 , dapat r tempias nye , kalu dpt ujannye x pe r jugak , nie smpai bnjir , jalan kl p0wn x leyy ms0k ,, aduaii , ke bnde nie ade mks0d tersendiri ? kiamat ? dah nk kiamat ke ? ye la cube k0rang tng0k , banjir ter0k , ramai mati , tu baru dlm negara , cube tng0k luar negare pulakk ,, bape ramai mati sbb bnjir , pas2 perang sane , perang sine ,, ramai mati , tnde nk kiamat 2 ,, aduhh , buat aq lg risau nie , mungkin ke dah nk kiamat ? aq takut nie , tapi aq tahu kiamat mmg akn brlaku jugak , tapi x kan dalam mase terdekat nie k0t ,, jngn r , ermm ,, ujan , ujan ,, nape la k0 syik turun ,, huh !! mane x nyer , rang cine plskan burung yg bleyy pnggil ujan ,, bkn sikit ,, bile die 0rang pnggil ujan setiap ari ,, mmg sntiase ujan r nie !! ad0haii ,, pikir die sndiri je cine ni laa !! huh !! kite tng0k ape yg jadi nnti yerk ,, ab0ut mrsm ? ermm ,, ntah la , bab 2 aq x pasti , erm ,, mnx2 la dpt pg sane nnti , mnx2 la air surut dngn cpt !! amin ! t0l0ng la d0a2kan yerk !!

gud news !!

die 0rang cm tahu2 je aq dah nk pindah mrsm ,, huhu ,, da ramai ade bl0g !! huhu ,, bg0s ,, bley tahu perkembngn msng2 nnti ,, ahah ,, huhu ,, syokk !! cm nie r baru best ,, ramai yg ade bl0g , x de r aq s0rang jer yg update s0rang2 ,, ahah ,, misal kate nyer la fb akan di bubarkan or , pape je la ,, aq tetap dpt brhub0ng ngn die 0rang , c0z  ade BLOG !!! ahha , gud2 , ramai2 la lg buat bl0g nie ,,uhhhhhhuuu ,, kite ramai2 buat bl0g yer kawan !!! ahah

Saturday, January 29, 2011

bley ke c0uple2 nie ?

hye , hye ,hye , erm ,, aq  sebnrnye nk k0ngsi mcm2 kat k0rang ,, ehhe ,, erm , tapi cite sal kawan2 aq r ,, hhuhu .. ermm ,, cm nie ,, ade s0rang kwn aq nie die dax laki r ,,die dpt 4a1b ,, 0k r tu kan ? huhuhu ,, 0k sngt ,, erm , die dpt ms0k kgv ,, ala , sk0lah yg kat semban 2 , kalu x tahu , buat 2 tahu jer laa , haha ,, el0k2 die sk0lah c 2,, die bleyy kuar ,, die tukar l0i barat ,, ish3,, ntah ape2 la kan ,, ahha ,, die ms0k c2 p0wn cikgu r0pidah yg t0l0ng ,, bazir mase cikgu tu je t0l0ng die .lbh baek cikgu t0l0ng aq dari pade t0l0ng die ,, ahahx,, lps die kuar ,, die ms0k lui barat ,, pas2 die cite cm2 r kat aq ngn kawan2 yg len ,, die ckp malam2 die ik0t abg2 seni0r kuar sk0lar ,, pnjat pagar ,, huh ! cm2 la lg yg die 0rang buat ,, ish3,, ter0k t0l kan ? haaha ,, brani gile ,, x smpai 2 minggu sk0lah dah pndai nk wt hal !! huhu ,, ish3,, kawan sape r tu kan? haha . ntah , x kenal2 , huhu , ermm , ade lg , nie budax len pulakk tapi budax laki r ,, erm ,, die  nie mmg ligat , kat x smpai 2 mnggu sk0lah dah pndai p0nteng sk0lah , die nie dah smpai sk0lah , tapi bile smapai sk0lah die g bahau ,, aq tnye r die knape k0 pnteng ? die ckp die nk g jumpe awek die budax serting ,, huh !! yg peliknyer tu awek die p0wn brani p0nteng jugakk ,, ish3 ,, el0k r tu ,, same2 ter0k ,  ish3 , es0knye die kant0i ,padan muke k0e , beg die ckgu pegang ,, padan muke , name die dah ade kat buku rek0d disiplin ,, ha , silap2 name die ckgu da ms0kkan kat e-desiplin ,, hhaaha ,, brani bt0l budax2 nie ,,uhhu ,, erm , 2 citer pasal kawn lelaki aq !! nie ,, pempuan pulakk , huhu ,, cm nie , mane minggu terakhir aq kat msklb tu ,, izarul budax lui tim0 ckp kat afeza yg capik klaz 2aa mnt kat afeza ,, yg afeza nie pulak , bile capik tnye die suke capik ke x ? die x jawab ,, tpi tergelak2 ,, nmpk sngt suke , huh !! geli aq , kalu aq , aq ckp je x suke ,, ermm ,, tiap kali x de keje , die msti tnye pasal capik , c0nt0hnye ,, die tnye 1."eh , capik 2 bkn budax futsal ker ?" 2. aq x prasan r capik tadi , yg mane 1 die , .. ish3.. saje r tu ,, padahal die da tahu budax2 futsal bwh 12 ,, dah tntu mase kite 0rang 12 th0n die dah f0rm 1 , ish3,, mane ade die men futsal ,, ish3,, bile 0rang ckp pasal capik , tersengeh2 ,, bile 0rang ckp , yg die dngr capik je la . walaup0wn kite 0rang skit p0wn x sb0t name 2 !! ish3,. jahut cinta r tu !! huh ! x serik2 lg ke ? uhu , cikgu nisa dh ckp ,jngn berc0uple2 , kalu cikgu tahu , abis r ,, lantak die r ,, pikir r sndiri ,, huhu , fizah nikmat pulak ,, kawn si capik tu pulakk minat kat die ,, ahah ,, tapi x kapel p0w , afeza dah kapel , ish2,, yg fizah nie , aq tnye r k0 x de ke like2 die tu ? name budax tu aq x ingt r pulakk , huhu ,, jawapan fizah ,, die ckp erm, die tu cute r jugakk ,, huhu , tapi die x bg aq bg tau kat afeza !! aha , c0z  tak0t capik bg tahu kat budax laki ue , sih3 ,, COUPLE ! ?? aq ade bce 1 artikal nie ,, die ckp kite x leyy bercinta sbl0m kawen ,, !! erm , bt0l ke ? mknenye kalu x bleyy , tapi kite buat jugak ,, berd0sa r kan??? huhu , ermm . tapi aq x tahu la kesahihan nyerr !! ahahx,, tapi ramai jer yg aq tng0k bercintan - cintun nie ,, ahah ,, erm , aq p0wn xtahu bley ke x !! erm , yg pnting ,, cinta je la pada Yang Esa ,, hehhe ,, kalu nk tahu ley ker nk nk cintan - cintun nie , k0rang tnye r ustaz , ustazah k0rangn yerk !! ahah, yg psti ,, die 0rang je yg tahu jwapnnyer !! ahahx,, ermm ,, pasal kawan2 aq tu , aq rase x de lagi k0t ,, haah , tapi yg pasti skarang nie ,, hanye afeza jer yg bercinta ,, fizah nikmat mybe  dalam pr0ses k0t !! huhux , k yerk kwn2 ,, bye2 ,, luv u fwen !! hahx ,, k ,, bye !!!!

Thursday, January 27, 2011

n0 !! n0 !!! n0 !!!

huh !!! pejam celik2 ,, dah tinggal bape ari je lagi aq nk tinggalkan umah aq !!! ermm , aq tinggalkan kekwn aq !! huhu,, !!! aq baru nk berkenalan ngn kekawan baru .. aley2 ,, aq dpt mrsm pulak ,, 2 bkn masalahnye sbnrnye , aq tetap nk g sk0lah,, tapi  FAMILY AQ MENGSHORKAN SPAYE AQ X Yh SKOLAH LG .. STAY AT HOME JEPP !!!! ermm ,, kalu x msti aq leyy berkenalan dngn lebih lg ngn die 0rang ,, cm AIN !!! mase kite0rang berbual 2 la hari terakhir aq kat sk0lah ue ,, ahha ,.




ermmm ,, huhuh,, kan best kalu aq dpt sk0lah lg ,, skurang2nye dpt la jugak jumpe ngn kekwan or b0rak2 ngn die 0rang wt terakhir kalinyerr !!! ahahx,,nie x ,, datang sk0lah cume nk pulang buku text ngn mkl0m kan kat guru klaz ngn kat ustaz Amir ,, huhu,, ade la jugak budax suh aq ms0k ,, tapi cm x sedap pulakk kacau , c0z ustazah tngh aja die 0rang mase 2 !!! huhu,, ermm ,,  x pe r !!! nnti msti akan jumpe balik punyerr r ,, insyaAllah ,, huhu,, mane tahu jmpe die 0rang kt tmpat yg lg tinggi ,, ahha ,, mane tahu an !!! huhuhu,, pep0wn best c0z sekurang2nye aq dapt kwn bru ,, bertmba lg kenalan aq !! ahahx,, hepy meet them !! huhu, budax klaz aq nie amek arab !!! ala ,, arab x susah sngt ,, tapi kene mghafal laa ,, huhu ,, pep0wn aq d0akan spye die 0rang dpt kputusan yg cmrlng dalam setiap pekse yg dijalankan !!! huhuhu,, d0akan aq blik tau !!! huhuhu,, k ,, nie je la t0k kali nie yerk !! aq x de bnde la nk share lg !!! huhux ,, bye2 !! huhux,,

Tuesday, January 25, 2011

pape jerr !!!

ermm ,, aq x tahu nk citer ape skarang nie ,, n0 idea !! ermm ,, nk cite ape ekk ??x de pape k0t , haha ,, ermm ,, aq nk ms0k MRSM TROLAK la wei !! ahha,, 7 feb nie aq dftr !! h0pe sume brjalan ngn lncar !! amin ,, ermm ,, hepy ade ,, sad p0wn ade ,, cm2 la ade ,, aq dpt tng0k kgmbiraan family aq !! especially my m0m !! mkl0m r mas0k maktab !! hahha ,, markah pekse p0wn die kire cm budax2 u !! p0int2 bagai !! aha,, ermm ,, azam ak ta0n nie ,, aq nk lulus sume exam di sane !! aq  kan baiki prestasi aq ,, biler prestasi aq mmbrngsangkan ,, aq akan kekalkan prestasi 2 smpai aq abis sk0lah !! 0pss !! bkn abis sk0lah 2011 nie ,, tapi smpai abis aq blajar !! huhux,, ermm, k0rang nk ta0 x ? nk ms0k mrsm nie bknnyer senang tau !! kekadang budax yg lps ms0k 2 sbb bntuan kabel !! paham2 jer la ,,  ermm,, tapi aq x de kabel p0wn !! ermm ,, yg aq plik nyer ,, ade jugak yg x nk ms0k !! rugi an ?? mmg rugi sngt !! pluang bknyer dtg slalu !! x pndai hargai lngs0ng !!! beratus2 lg budax yg nk ms0k c2 ,, ish3,, huhux,, ermm,, nnti msti aq rindu kekwn aq !! kalu pempuan fizah ,, nini ,, n ramai r lagi ,, kalu dak laki ,, aq x de la rpt sngt ,, tapi ngn s0rang budax nie aq teg0 die 2 kali jer ,, die p0wn teg0 aq skali jer ,, aq dah nk kuar sk0lah SMKLB baru die nk b0rak ngn aq !! ish3,, haaha,, ngn budax laki len aq brckp r jugakk !! die0rang kene kan aq !! ish3,, tapi NORDIN gelakk jerr !! die  x ckp pape p0wn !! snyp jerr ,, haha ,, tetibe jer ari 2 die ejek aq !! jahat t0l !! si CEPLOS 2 slalu ejek aq ! afizudin p0wn same ,, haha,, budax pempuan gelak kan jerr ,,hahax,, tapi 2 sume knangn wt aq !! ntah biler ley jumpe HUSNA ,, AIN , NORDIN ( si pendiam ) ,, CEPLOS ( x tahu name sape ) ,, ATHIRAH ( bukan budax l0i )  kekawan l0i , n byk lgi !!! hhaa,, k la ,, bye2,, aq nk pg mkn tngh ari ,, huhi ,, kul 5.00 ptg baru nk mkn tngh ari ! hahah,, k la ,,bubye sume !! muahhh !! :)

Monday, January 24, 2011

wajah terbaru aq !!! edit mengedit !! ahahx

 hahaa,, nie la k0je aq !! mengedit2 gmb0 !! aq kene pakai spek !! haahx..mkl0m la mata aq x brape clear !!!haha,,
 


nie la pic terbaru aq !! aq dan spek !!! ahahax ,, aq kene pakai spek ,, bak kate d0kt0 ,, awk kene pki spek laa ,, mata awk ada sdikit kab0 laa ,, cine d0kt0 2 !! huhux,, tapi an ,, x c0meii an ?? x suker r !! haahx,, tapi x pe !! nnti aq ms0k mrsm ,, x de sape yg tahu upe sebnr aq !!! haahx,, 0rang msti ingt aq mmg pakai spek !! huhux,, ermm,, pep0wn cedeyy gak r tinggalkan SMKLB !! walaup0wn x smpi 1 bulan aq sk0lah kt c2 !!! haahx,, slamt tinggal SMKLB n kekawan yg kat sane !!! bubye sume !!!

Thursday, January 20, 2011

mrsm !!

alhamdulillah ,, trima kasih kpade sume 0rang yg talah mmbantu !!! akhirnye aq dpt ms0k mrsm tr0lak ,,aq kan ms0k sane pade 2 feb nie !! bubye sume kekawan ,, n f0r this bl0g !! aq x dapat nk update selalu !!! ,, ermm,, pep0n aq hepy ,, n ,, aq sedayy gakk !!

Wednesday, January 19, 2011

urghh !!!

aq x dpt ms0k mrsm !!!! erm,, nk wt cm ne an ,, dh x de razeki !!! erm ,,  mrsm x dpt ,, sbp p0wn x dpt ,, ish3,,  aq tetsp ms0k lui barat ,, stay  asrama sane !! ermm ,, urghh ,, huhux,, x de pluang da !!!

Tuesday, January 18, 2011

d0a2 !!!

20 / 1 / 2011 iaitu ari khamis nie ,, kputusan mrsm akan kluar !! 0hhh OMG ,, ade kah aq tersenarai ?? atau sebaliknyerr ?? tuhan jerr yg tahu !! d0a2kan laa yerk ,, d0akn yg terbaek t0k aq !!! n ,, kalu aq dapt 0r sebaliknyerr ,, aq share ea !! huhu ,, :)

Sunday, January 16, 2011

pengalaman 0h pengalaman !!!

t0day ,, 16/1/2011 .. ade bnde aq nk share ,, bnde nie sume hanye disebabkan baju k0-k ,, ish3,, erm , aq citerkan smule ea ,, huuhux,,, ermm,, cm nie ,, mase ari rabu ari2 ,, aq x pakai baju unif0rm ,, aq pakai t-shirt pth jerr ,, pas2 ,, sbl0m ms0k klaz cikgu disiplin berucap 4 a minutes ... die ckp ,., sape yg pakai t-shirt k0-k isnin n rabu nie kena denda ,, aq p0wn ape lg ,, takut r jugakk ,, c0z baju x bli agi ,, huh,, ha ,, !!! msti k0rang pelik an knape kite 0rang kene pakai baju k0-k ari isnin,,  uhuh,, sbnrnye ,, isnin nie perhimpunan k0-k ,, sbb 2 kene pki baju k0-k ,, haha,, balik umah aq citerr r kat perents aq,, ayh aq diam jerr ,, ntah dengr ker x aq ckp !!! huhuu,, mk aq ade r gak ckp sikit2,, huhux,, ermm, jumaat x pegi bli agi ,, sabtu p0wn x gerak mane2 p0wn ,, ermm,, pas2 ,, ahad ,, aq cko r ngn mak aq suh ajak ayh aq g bahau bli baju k0-k , pas2 ,, mak aq suh msj ayh sndiri !! huhux,, aq p0wn anta r, mase aq anta mesej 2 baru pukul 3 !!! aq ckp r ,, yh j0m g bahau ,, bli baju k0-k !! ermm,, ayh aq pulakk ckp : buat pe bli dulu ?? kalu dpt sk0lah len cmne ?? aq ckp lg : cikgu yg suh bli ,, kalu x bli @ pakai isnin nie kena dnda,, ha , k0rang nk tahu ape yg ayh aq ckp ?? die ckp ,, ik0t ckp cikgu mmg laa,, mk bapak yg kuar duit ,, kalu nk bli gak bleyy ,, tapi tr0s ms0k asrama lui barat !!! huh !! x blz ter0s aq ,, aq tr0s 4ward msj ayh aq 2 kedape akq aq ,, cm2 kite 0rang ckp !! akq aq smpai suh kwn die carikan !! huhux,,                                                              (  luv r u kakaq ,, pic 2 la akq aq !!!)  <3
hhaa,, ermm,,, pas2 ,, aq rase ayh aq msj ngn abg2 aq k0t .. huhu,, el0k r 2,, aq msj ngn akq ,, ayh msj ngn abg!!! huhuhux,, al0ng aq ckp bli jerr ,, mane ta0 x dpt mrsm !!! huhux,, sib bek jawapan al0ng cm2 ,, caya r lu br0 , sib bek la,, huhu,, ermm,, angah aq pulakk ckp : buat b0d0e jerr ,, x p0wn ckp jerr x de duit ,, kan senang !! kalu cikgu r0tan bg tahu p0lis ,, ermm ,, 2 la jawapan sengal abg@angah aq !!! ish3,, huhux,, 0rang tngah risau die leyy wat lawak b0d0e die 2 lagi ,, ish3,,, huhu,,,ewah2,, mntg2 al0ng p0lis ,, sedap2 jer nk lap0rkan kat p0lis,,, ish3,, huhu,, ermm, pls dpt msj al0ng yg die suh g bli ,, aq p0wn ter0s r siap !! huhux,, sy0kk ,, masalah selesai ,, 2 p0wn apabile dah tnye kat sibling aq yg len ,, biler ade masalah ,, kite bincang !!! pas2 ,, gerenti selesai la masalah 2,, huhux,, skarang bju k0-k pengakap 2 dah ade ngn akhu !!! huhux,, es0k aq dah ade bju yg nk d pakai !!! huhux,, thnx u all my sibling yg dah t0l0ng aq setalkan pr0b aq nie !!! huhux,, luv u r !!! yah0o0ooo !!!!! masalah khu dah setal skarang !!! huhux

Saturday, January 15, 2011

ermm,, sleep time !!!

huhu,, s0 skarang sye ma0 tid0 dulu ,, huh,, actually sye x ant0k lg ,, tapi sebel0m my parents membebel 0n9 sampai tang0h mlm ,, lbih bek sye tid0 dulu brt0l x?? huhu,, kalu x bet0l,, bet0l kan jerr laa yerk !!! huhu, ermm,, 0k laa,, sye kena pegi skarang ,, bye,, t ,, biler ade mase n idea nk tulis ape ,. sye tulis n share lg yerk ,, huuhu, bye ,, gud nigth !!! bye2....

ade haRaPan Kah Aq Tuk ms0k mRsM Tr0Lak ???

ade kah aq masih ade peluang tuk ms0k asrama ?? tuk ms0k mrsm ?? sbp mmg aq x dpt ms0k tapi mrsm ?? h0w ab0ut mrsm ?? ermm,, mntx2 laa aq dpt ms0k c2,, harap2 laa,,  ermm,, aq nk gak ms0k asrama lagi2 mrsm ,, haha,, msti sy0kk ,, aq dapat kumpul ramai kawan ,, leyy k0sung idea time blajar ,, kan sy0kk cm 2,, haha,. nie g sk0lah jumpe kekawan yg same ,, smpai biler2 kwn yg same ,, x berkembang lngs0ng ,,,huhu,, ermm,, d0a2kan ea aq dapt mrsm !!! huhu,,  k ,, bye ,, nk ckp 2 jerr p0wn ,, hahax ,, kalu aq dapat ms0k memane asrama ,, aq dah jarang 0n9 ,, s0 i will mis u all ,,, d0n't f0rget me k !!! i always remember u all ,,, !!! hahaa,,,

Tuesday, January 4, 2011

MY FWEN !!!! ???

ermm, makin lame , makin sikit kawan aq yg tinggal kat smk lui barat 2,, erm,,  fatin dah ms0k  semai bakti,,  0k r gak ue,, asrama felda,, huhu,, die laa best fwen 4 ever aq,,ermm,, dan skrang,, die dah x de ngn aq,, haha,,, cedeyy r gak,, tapi smpai biler nk ngn die jer,, id0p kene ramai kwn,, baru senang,, haha,, ermm,, 2 fatin,,, atie lakk,, die ms0k smk puteri ,, ermm,, sk0lah 2 mmg sume puteri,, ahha,, best gak cm ue,,haaaha,,, ermm,, die p0wn rapat gak ngn aq,, tapi x serapat aq ngn fatin laa,, haha,, ermm, tapi berpisah gak ngn die,, ermm,, erm,, dah 2 0rang kwn aq x de,, ermm,, tirah lakk,, die ms0k tunku m0hd,, kite 0rang x brape sngt laa,, tapi sy0kk kwn ngn die,, pandai, huhux,, slamber jerr,, haha,, yg penting die cun !!! haha,,, ermm,, 3 0rang dah,, urmm,, cedeyy,, huhux,, ade gak kekawan aq yg len ,s0k  asrama,,ermm,, x brape rapat cngt laa,, haha,,tapi 0k laa 2,, s0k asrama ,, x cm aq, hhaaha,, ish3,, l0m ade razeki aq,, ahha,, ermm,, cmp0r 2,, dah bape 0rang ilang,, haha... ermm,, pas2,, arinie laa last aq cht ngn faiq adam,, haha,, die dax lui mude,, jmpe time futsal,, haah,, erm,, die s0k SHAMS ,, tapi die sbnrnyer nk ms0k iITQAN ,, haha,, tapi x dapt ms0k c2,, haha,, die ms0k shams s0k,, ermm,, ntah biler leyy jmpe lg,,, haha,,  sy0k kwn ngn die,, x cm kekawan aq yg len,  haha,, seb0k cm new p0wn,, x lupe s0lat,, haha,, die laa kwn aq yg minat agame,, urmm,, kekawan aq yg len, x minat aliran agame nie,, haha,, 2 la kelainan die,, haha...ermm,, dah t0lak lg s0rang.. hhaa.. ermm, pas2,, afiqri,, dax serting,, jumpe kat mitc,melaka,, haah,,, kwn ngn die lg sy0kk,, peramah gilerr,, huhux,, tapi die dax pndai,, aq x tahu sk0lah mane yg die ms0k,, haha,, lui barat xde,, asrama pen0h laa k0t die d0k,, ahah,, putus hubungn dah,, last jmpe p0wn kat mitc ari2,, haha,, emm, ilang  lg  s0rang kawan aq,, ermm,, cedeyy d0e,, haha, sume kekawan rapat aq, (best fwen ) ilang entah ke mane,, haha,, tapi yg d0k l0i slatan mngkin akn jmpe semuler,, haha,, tapi yg len 2,, ermm,, mmg x kan jumpe laa k0t,, haha,, ermm,, k, laa,, haha.. bye2.. : (

huh !!!! OMG !!

                                        huh,, 0MG!!!!!!!!!!!!

huh,, si0t t0l laa,, x sy0k lngs0ng,,
unit unif0rm aq pengakap !!!!!! ush,, x best d0e,,, huh !!!
x sy0kk !!!!! jngn laa lelame sngt aq sk0lah at c2,, x nk ms0k unit 2 laa,, x best,, kalu kadet palis x pe r gakk,.. sy0k laa k0t,, hihi,,
ermm,, s0 far n0t gud !!! haha.. ish3,, ermm,, pas2 aq ms0k umah MERAH !!!! umah 2 bape kali jadi juare,, ushh,, x sy0kk,, kuat2 sume nyerr,, dah la aq x minat nk sukan2 nie,, huh !!!!!!
sib bek ade gak fwen,, kalu x,, ermm,, lg r x sy0kk,, haha,, pas2 rabu,, blek lmbt,, ermm,, x kesah laa blek lmbt,, huhu,, erm,, nk wt cm ne,, dah 2 yg aq dapat,, huh !!!! x suker - x suker  !!!!

Monday, January 3, 2011

alam persek0lahan bermule smula,, !!!!!!!!

urghhhhhhhh,,,,,, nk x nk,, best laa jugakk,, haha,, cikgu2 die ade yg bek2,, garang ,, sp0rting,, hahaa,,
sp0rting yg bez uhh,, haha,, s0,, pape p0wn,, mnx2 laa,, aq dapt memane tawaran sk0lah len,, haha,,
leyy dapat kwan len,, huhux,, ermm,, s0,, k, laa,, cau luu,, bubye !!!!!! hihi,, ade pape nnti kite k0ngsi ea,, ahhahaah,,,,,

Sunday, January 2, 2011

nk wt cm ne???

s0k aq dah mas0k f0rm 1,, s0,, mngkin aq x leyy 0n sngt lapt0p,,mkl0m lerr,, dah f0rm 1,, ermm,, hhuhu,, s0,, jarang laa aq bukak bl0g nie,,, haha,, fb lg laa,, hhaa,, tpi x pe,, 2 sume x penting,, azam aq ta0n lepas sume jadi cm mane yg aq harap kan, s0,, aq nk azam aq ta0n nie,, same cm ne ug aq harap an,. haha,, mnx2 laa,, huhu,, ermmm,, cedeyy laa gakk,, 0pps,,, bkn cedeyy x 0n lapt0p,. cedeyy sbb kekawan len sk0lah len,,, msng2 ms0k sk0lah len,, x same,, ermm,, ntah bilerr leyy jumpe,hha,,mnx2 laa die0rang x lupe kat 0rang l0i nie,, haha,, k, laa,, time tuk aq tid0,, bubye,, mnx2 es0k x jadi pape yg x diharapkan.. haha,, mnx2 laa kekawan baru aq sume pntngkan plajaran,, ahha,,nntie x de laa aq terik0t gejale s0sial yg negativ.. hahaa.. k,, bubye bl0g,, ntah ble leyy 0n lgi,, huhu,,, ermm,, gud nite,, haha...
huhu,,, muahhhhhhh !!!!!!!!!!

Saturday, January 1, 2011

kembali ke sk0lah !!!!!!!!!!!


nie kat dalam kete,, tunggu kwn aq,, haha,, lmbt sngt die ms0k kete,, aq p0wn ape lg,, haha,,, amik laa pic,, huhux,,  :)


new pic,, haaha,, pic nie mase aq nk g daftr kat smk lui barat,, haha,, d0kek y0,, haha,,

dulu @ skarng !!!!

uitttt,,,kalu dulu,, aq x nk ms0k asrama lui barat,, hahah,,, tapi skarang,, aq rase lbih bek aq ms0k asrama drpde aq d0k kat umah,,, nape ekk?? hahah,, adelah,, ermm,,lg p0wn,kalu aq ms0k asrama,aq ade ramai kwn, ramai gak yg 1 klazz,, erm,bg0s r 2 kan?? haha,, sngt bg0s,,tapi kalu leyy, nk gak ms0k asrama len,, asrama len?? haha,, mks0d aq ms0k sk0lah asrama len laa,, sk0lah yg aq m0h0n,hihi,:)