Thursday, January 27, 2011

n0 !! n0 !!! n0 !!!

huh !!! pejam celik2 ,, dah tinggal bape ari je lagi aq nk tinggalkan umah aq !!! ermm , aq tinggalkan kekwn aq !! huhu,, !!! aq baru nk berkenalan ngn kekawan baru .. aley2 ,, aq dpt mrsm pulak ,, 2 bkn masalahnye sbnrnye , aq tetap nk g sk0lah,, tapi  FAMILY AQ MENGSHORKAN SPAYE AQ X Yh SKOLAH LG .. STAY AT HOME JEPP !!!! ermm ,, kalu x msti aq leyy berkenalan dngn lebih lg ngn die 0rang ,, cm AIN !!! mase kite0rang berbual 2 la hari terakhir aq kat sk0lah ue ,, ahha ,.




ermmm ,, huhuh,, kan best kalu aq dpt sk0lah lg ,, skurang2nye dpt la jugak jumpe ngn kekwan or b0rak2 ngn die 0rang wt terakhir kalinyerr !!! ahahx,,nie x ,, datang sk0lah cume nk pulang buku text ngn mkl0m kan kat guru klaz ngn kat ustaz Amir ,, huhu,, ade la jugak budax suh aq ms0k ,, tapi cm x sedap pulakk kacau , c0z ustazah tngh aja die 0rang mase 2 !!! huhu,, ermm ,,  x pe r !!! nnti msti akan jumpe balik punyerr r ,, insyaAllah ,, huhu,, mane tahu jmpe die 0rang kt tmpat yg lg tinggi ,, ahha ,, mane tahu an !!! huhuhu,, pep0wn best c0z sekurang2nye aq dapt kwn bru ,, bertmba lg kenalan aq !! ahahx,, hepy meet them !! huhu, budax klaz aq nie amek arab !!! ala ,, arab x susah sngt ,, tapi kene mghafal laa ,, huhu ,, pep0wn aq d0akan spye die 0rang dpt kputusan yg cmrlng dalam setiap pekse yg dijalankan !!! huhuhu,, d0akan aq blik tau !!! huhuhu,, k ,, nie je la t0k kali nie yerk !! aq x de bnde la nk share lg !!! huhux ,, bye2 !! huhux,,

No comments:

Post a Comment