Saturday, January 29, 2011

bley ke c0uple2 nie ?

hye , hye ,hye , erm ,, aq  sebnrnye nk k0ngsi mcm2 kat k0rang ,, ehhe ,, erm , tapi cite sal kawan2 aq r ,, hhuhu .. ermm ,, cm nie ,, ade s0rang kwn aq nie die dax laki r ,,die dpt 4a1b ,, 0k r tu kan ? huhuhu ,, 0k sngt ,, erm , die dpt ms0k kgv ,, ala , sk0lah yg kat semban 2 , kalu x tahu , buat 2 tahu jer laa , haha ,, el0k2 die sk0lah c 2,, die bleyy kuar ,, die tukar l0i barat ,, ish3,, ntah ape2 la kan ,, ahha ,, die ms0k c2 p0wn cikgu r0pidah yg t0l0ng ,, bazir mase cikgu tu je t0l0ng die .lbh baek cikgu t0l0ng aq dari pade t0l0ng die ,, ahahx,, lps die kuar ,, die ms0k lui barat ,, pas2 die cite cm2 r kat aq ngn kawan2 yg len ,, die ckp malam2 die ik0t abg2 seni0r kuar sk0lar ,, pnjat pagar ,, huh ! cm2 la lg yg die 0rang buat ,, ish3,, ter0k t0l kan ? haaha ,, brani gile ,, x smpai 2 minggu sk0lah dah pndai nk wt hal !! huhu ,, ish3,, kawan sape r tu kan? haha . ntah , x kenal2 , huhu , ermm , ade lg , nie budax len pulakk tapi budax laki r ,, erm ,, die  nie mmg ligat , kat x smpai 2 mnggu sk0lah dah pndai p0nteng sk0lah , die nie dah smpai sk0lah , tapi bile smapai sk0lah die g bahau ,, aq tnye r die knape k0 pnteng ? die ckp die nk g jumpe awek die budax serting ,, huh !! yg peliknyer tu awek die p0wn brani p0nteng jugakk ,, ish3 ,, el0k r tu ,, same2 ter0k ,  ish3 , es0knye die kant0i ,padan muke k0e , beg die ckgu pegang ,, padan muke , name die dah ade kat buku rek0d disiplin ,, ha , silap2 name die ckgu da ms0kkan kat e-desiplin ,, hhaaha ,, brani bt0l budax2 nie ,,uhhu ,, erm , 2 citer pasal kawn lelaki aq !! nie ,, pempuan pulakk , huhu ,, cm nie , mane minggu terakhir aq kat msklb tu ,, izarul budax lui tim0 ckp kat afeza yg capik klaz 2aa mnt kat afeza ,, yg afeza nie pulak , bile capik tnye die suke capik ke x ? die x jawab ,, tpi tergelak2 ,, nmpk sngt suke , huh !! geli aq , kalu aq , aq ckp je x suke ,, ermm ,, tiap kali x de keje , die msti tnye pasal capik , c0nt0hnye ,, die tnye 1."eh , capik 2 bkn budax futsal ker ?" 2. aq x prasan r capik tadi , yg mane 1 die , .. ish3.. saje r tu ,, padahal die da tahu budax2 futsal bwh 12 ,, dah tntu mase kite 0rang 12 th0n die dah f0rm 1 , ish3,, mane ade die men futsal ,, ish3,, bile 0rang ckp pasal capik , tersengeh2 ,, bile 0rang ckp , yg die dngr capik je la . walaup0wn kite 0rang skit p0wn x sb0t name 2 !! ish3,. jahut cinta r tu !! huh ! x serik2 lg ke ? uhu , cikgu nisa dh ckp ,jngn berc0uple2 , kalu cikgu tahu , abis r ,, lantak die r ,, pikir r sndiri ,, huhu , fizah nikmat pulak ,, kawn si capik tu pulakk minat kat die ,, ahah ,, tapi x kapel p0w , afeza dah kapel , ish2,, yg fizah nie , aq tnye r k0 x de ke like2 die tu ? name budax tu aq x ingt r pulakk , huhu ,, jawapan fizah ,, die ckp erm, die tu cute r jugakk ,, huhu , tapi die x bg aq bg tau kat afeza !! aha , c0z  tak0t capik bg tahu kat budax laki ue , sih3 ,, COUPLE ! ?? aq ade bce 1 artikal nie ,, die ckp kite x leyy bercinta sbl0m kawen ,, !! erm , bt0l ke ? mknenye kalu x bleyy , tapi kite buat jugak ,, berd0sa r kan??? huhu , ermm . tapi aq x tahu la kesahihan nyerr !! ahahx,, tapi ramai jer yg aq tng0k bercintan - cintun nie ,, ahah ,, erm , aq p0wn xtahu bley ke x !! erm , yg pnting ,, cinta je la pada Yang Esa ,, hehhe ,, kalu nk tahu ley ker nk nk cintan - cintun nie , k0rang tnye r ustaz , ustazah k0rangn yerk !! ahah, yg psti ,, die 0rang je yg tahu jwapnnyer !! ahahx,, ermm ,, pasal kawan2 aq tu , aq rase x de lagi k0t ,, haah , tapi yg pasti skarang nie ,, hanye afeza jer yg bercinta ,, fizah nikmat mybe  dalam pr0ses k0t !! huhux , k yerk kwn2 ,, bye2 ,, luv u fwen !! hahx ,, k ,, bye !!!!

No comments:

Post a Comment