Tuesday, January 4, 2011

MY FWEN !!!! ???

ermm, makin lame , makin sikit kawan aq yg tinggal kat smk lui barat 2,, erm,,  fatin dah ms0k  semai bakti,,  0k r gak ue,, asrama felda,, huhu,, die laa best fwen 4 ever aq,,ermm,, dan skrang,, die dah x de ngn aq,, haha,,, cedeyy r gak,, tapi smpai biler nk ngn die jer,, id0p kene ramai kwn,, baru senang,, haha,, ermm,, 2 fatin,,, atie lakk,, die ms0k smk puteri ,, ermm,, sk0lah 2 mmg sume puteri,, ahha,, best gak cm ue,,haaaha,,, ermm,, die p0wn rapat gak ngn aq,, tapi x serapat aq ngn fatin laa,, haha,, ermm, tapi berpisah gak ngn die,, ermm,, erm,, dah 2 0rang kwn aq x de,, ermm,, tirah lakk,, die ms0k tunku m0hd,, kite 0rang x brape sngt laa,, tapi sy0kk kwn ngn die,, pandai, huhux,, slamber jerr,, haha,, yg penting die cun !!! haha,,, ermm,, 3 0rang dah,, urmm,, cedeyy,, huhux,, ade gak kekawan aq yg len ,s0k  asrama,,ermm,, x brape rapat cngt laa,, haha,,tapi 0k laa 2,, s0k asrama ,, x cm aq, hhaaha,, ish3,, l0m ade razeki aq,, ahha,, ermm,, cmp0r 2,, dah bape 0rang ilang,, haha... ermm,, pas2,, arinie laa last aq cht ngn faiq adam,, haha,, die dax lui mude,, jmpe time futsal,, haah,, erm,, die s0k SHAMS ,, tapi die sbnrnyer nk ms0k iITQAN ,, haha,, tapi x dapt ms0k c2,, haha,, die ms0k shams s0k,, ermm,, ntah biler leyy jmpe lg,,, haha,,  sy0k kwn ngn die,, x cm kekawan aq yg len,  haha,, seb0k cm new p0wn,, x lupe s0lat,, haha,, die laa kwn aq yg minat agame,, urmm,, kekawan aq yg len, x minat aliran agame nie,, haha,, 2 la kelainan die,, haha...ermm,, dah t0lak lg s0rang.. hhaa.. ermm, pas2,, afiqri,, dax serting,, jumpe kat mitc,melaka,, haah,,, kwn ngn die lg sy0kk,, peramah gilerr,, huhux,, tapi die dax pndai,, aq x tahu sk0lah mane yg die ms0k,, haha,, lui barat xde,, asrama pen0h laa k0t die d0k,, ahah,, putus hubungn dah,, last jmpe p0wn kat mitc ari2,, haha,, emm, ilang  lg  s0rang kawan aq,, ermm,, cedeyy d0e,, haha, sume kekawan rapat aq, (best fwen ) ilang entah ke mane,, haha,, tapi yg d0k l0i slatan mngkin akn jmpe semuler,, haha,, tapi yg len 2,, ermm,, mmg x kan jumpe laa k0t,, haha,, ermm,, k, laa,, haha.. bye2.. : (

No comments:

Post a Comment