Monday, March 14, 2011

malam yg lawak !!! 14/3/2011 9.35 p.m

gelabah giler msng2 ble tahu mk ayh nk dtg umah angah aq !! ahhaa ,, ape lg ,, kerah la tenage abiz2 !! ahaha... sengal .. nk dtg x ckp awl2 ,, lampu bilik air x de ,, angh aq ,, aut0matic g kedai cari ment0l ,, haha ,, 2 laa ,, tngg0h2 lg , ha !! kan dah gelabah !!! huhuu,,,aq x tahu cm ne nk gmbarkan situasi skarng nie ,, ahhaa.. lps je ayh tep0n ,, msng2 buat ape yg patut ,, aq kms bililk aq , kaq ipar aq kms bilik die ,, angh aq g kedai bli mnt0l !!! hahaha,.... sengal2  ,, sib baek ayh bg tahu mse die kt kl ,, kalu die ckp die dah ade kat lumut ,, ha !! x ke mampus !! hahaha.. pep0n ,, tu laa ,, len kali tiap ari kene kms umah !! haha ,, bknnye x nk kms ,, kms mmg kms ,, tapi x de la rapi sngt !! hahaha.. ermm ,, k laa ,, nk smb0ng keje aq !!!!  bubye ....

Sunday, March 13, 2011

" am n the gengs" ,,, alia & pngalaman ms0k klazz !!!!

malam2 nie aq x tahu x ckp ape sebernye,, hahah... tapi aq rase b0san ,, s0 ,, amek la kesmpatan yg ade tuk update bl0g aq nie ,, aq rase bl0g aq cm padat ngn pic aq kan ? semak gile an ? hahaha ,, kalu tuan punye bl0g p0n kate bl0g die SEMAK ,,mesti r orng len yg tng0k bl0g aq p0wn kate bnde yg same !!! huhuhx.. aq x tahu la nk adit ape lg ,, x reti nk buat design yg c0mei2 !! ahaha.. s0 ,, nk cite ape ekkk ?? ntah laa ,, ha !! aq n cite pasal kat KTAR laa .. huhu,.. sbnrnye ,, aq ade knal s0rng budax pempuan nie kat fb , tapi x kwn rapat p0wn kat fb ,, muke p0wn aq x cam !! ahahha .. ha !!! ble smpai at sane ,, aq puas tnye sape kat c nie ade fb ,, ramai yg ade !! ahhaa ,, aq tnye lg ,, sape kat c nie ,, kat fb die gune name " nichi suzumia " ,, malangnye ,, x de sape p0wn yg gune name 2 !! ermm ,, satu ari 2 ,, aq ngn fatin nie ,, rajin sngt ,, kite 0rng nek aras 4 !! ala ,, naek 1 tingkat je lagi ! huhu .. kite 0rng naek ,, nk cari shiqen , jumpe pulakk budax s0rng nie ,, peramah gile ,, name die amrina nazifah ,, pnggil die am !! 0tak die mmg gile2 ,, haha ,, sejak ari 2 ,, kite 0rng rapat ,, am nie pulakk ,, ade geng die sndiri ,, ade s0rng nie ,, name die aina ( bleyy di katekan ' KAYA') ,,, aq ngn fatin tnye r sk0lah lame die 0rng ,, aina p0n jawap ,, die sk0lah  smk puteri ,, kite 0rg tnye lg ,, kenal izati x ? die ckp kenal !! ahhaha ,, aq p0n blur mase 2 ,, x ingt nk tnye fb die ,, izati penah bg tahu kat aq yg nichi tu 1 sk0lah die ,, smk puteri laa ,, huhuhu,, malangnye ,, time tnye aina 2 ,, aq x ingt lngs0ng nk tnye ,, hahaa,, kite 0rng mule rapat ,, mule k0ngsi rahsia .. wait2 ,, aq ade rahsia ke ? hahaha ,, pape laa !!.  1 ari  2 ,, mase kat main hall ,, aq tng0k la buku s0wng budax nie ,, tng0k kat senarai fb ,, nmpak pulak name nichi suzumia ,, aq tnye r ,, aina yg mane 1 gune name nichi suzumia nie ?? pas2 die ckp, aq laa !!! hahaha ... kjut gak aq ,, x sngke ,, 0rng yg aq cari ,, upe2nye ,, dah lame ade dpn mate aq !! uhuhu ,, ha !! mase besday aina ,,, kite 0rg kenekan die gile2 punye ,, ckp cm2 ,, paling gile am laa ,, sengal bt0l die 2 !! ahhaa ,, aina nangis dtg kat d0rm aq , die tnye ,, wan ape rncngn k0 ngn am ?? asal 0 wt aq cm nie ?? x suke la cm nie !! hahaa ,,, sian aq tng0k die ,, tapi time 2 ,, aq blur gile ,, c0z ,, aq x tahu rncngn baru am ! s0 ,, aq x leyy ckp ape2 !! huhu,, yg lawak ,, die ckp ,, aq nk balik laa ,, aq nk balik ,, aq nk balik ,, die ckp perkataan 2 ,, smpai aq x bleyy kire ,, hahaha,,, mlam 2 ,, kak wan ms0k d0rm 32 aras 4 ,, die tnye aina mane aina ?? hahaa ,, dan ade la dial0g die lg ,, suh aq cite ?? x dapek nk n0l0ng ,, aq pndek kan je la ye !! ahaha,, ,, dekat2 12.00 malam ,, kak wan pnggil aina ,, die suh g bilik mandi ,, kite 0rg yg ade kat dlm d0rm 2 ,, x tahu ape yg jadi ,, tetibe dngr die 0rng nyanyi !! ahahha, kite 0rng p0n ape lg ,, serbu la die ,, tng0k2 ,, abis lntai sh0wer r0om to dngn nila n sab0n ,, hahaha ,, nk tahu sbb ape ?? sbb nye ,, die 0rg simbah aina ngn bndealah tu laa ,, hahhaa ,, ha !! kalu k0rng nk tahu , wallet ,, beg galas ,, n0vel  and jam die di "ambil" 0leyy am dan diberi kpada kak wan ,, peringatan bkn di "curi " ye !!! ahahha,, sian tng0k die !! huhuhu,, tapi x pe ,, bnde 2 sume dah dikembalikan kpade tuan nye !! huhuh... mlm 2 jugak kite 0rng bg kat die !! hahaha... aina !! x pe !! tu sume knangn manis t0k die time besday die  f0rm 1 !! hahaha besday aq msti x de sape yg ingt !! ahahha ,, grenti ,, budax d0rm aq lg hampeh ,, mmg die 0rng x penah tahu besday aq !! ahahah ,, x pe laa ,, biar la besday aq , aq jer yg tahu ,, hhuhu,, hahaha ,, ape la yg aq mngarut nie kan !!! hahaa.. ish3,,, 
                            ~ TAMAT ~ dah cite t0k tajuk " am n the gengs " 
   


ha ,, aq p0wn x tahu knpe ,, aq x de la rapt sngt ngn budax d0rm aq !! tapi tetibe 1 ari2 ,, aq rapat ngn alia ,, share la ape yg patut ,, hahaha ,, mmg rapat ,, nk g mkn p0wn kadng2 g same ,, g s0lat p0wn g same2 ,, pndek kate nk g memane sume same2 ,, hahaa,,, pelik bin ajaib ,, hahaha ,, tapi x pe r kan ,, aq dpt kwn ,, tetibe je bleyy jadi rapat ,, ahahaha ,, tapi ,, ade pulakk s0wng budax nie jelez aq rapat ngn alia ,, pelikkan ,, bt0l ape yg al0ng aq ckp ,, pempuan nie x reti  nk brkmbng ,, kalu dari mule kwn ngn budax tu ,, smpai akhir la ngn budax tu ,, ish3 ,, ha ,, cm skang nie ,, bile alia rapat ngn aq ,,die jelez ,, sengal kan ,, die rapat ngn bdx len ,, ade alia jelez ?? ha ? ade ke ? x de kan ,, ish3 ,, ape gunenye k0 jelez ?? x de pekdanye de ,, huhuhu,,, tapi sy0k kwn ngn alia ,, 0tak msmg2 giler2 ,, hahaha ,, mmg sy0k r ,, at0k gile2 p0n ,, blajar tetap blajar tau !! hhaha ,, jngn salah sngke pulakk !! huhuhu... tapi situati0n skang nie dah 0k la k0t ,, ahaha ,, aq p0wn x amek p0rt sngt ,, ngn budax yg jelez tu p0wn aq x bape nk rapat ,, nme je 1 d0rm ,, silap2 ,, ade name budax d0rm aq ,, yg aq x ingt !!! hahaha ,, ter0k ta0l dpt q-mate cm aq kan !!! hahaha ,, !!! :P :P   

                               ~ TAMAT~ st0rie pasal alia 


 ermm ,, time dalam klaz 104 ,, klaz kedue aq ,, cume ade 6 0rng je k0t budax PWMPUAN !! ish3,,, lelaki 20 kalu x silap,,  mse nk lantik spe nk jadi presidents ,, aq prasan s0rng budax laki nie ,, mmg peramah tahap gaban !!! ahhaha ,, name die badrul ,, pnbggil bad je ,, huhu,, aq pnggil die ,, tnye r ,, die nk jadi pres ke x ? die ckp  x nk ,. lps 2 ,, ade pulakk 1 suare nie ,, die ckp ,, wei ,, aq nk wei ,, bg r kat aq !! budx tu name die asyraf a.k.a acap !! ahhaha... aq diam je laa ,, pas2 ,, ade pulakk akq f0rm 2 nie ms0k ,, die tnye dah buat lntikan pres ke bl0m ?? pas2 aq ckp r bl0m ,, ha !! pas2 ,, ape lg ,, akq ni maen pilih je la ,, akhirnye ,, tercapai jugak hajat c acap 2 nk jadi pres ,, hahaha ,,, kire die bleyy harap r gak ,, bg0s 2 ,, hahaha ,, ha !! time main map ari 2 ,, aq gr0up ngn die ,, time 2 ,, cikgu suh s0rng wakil pempuan dari gr0up aq cabut 1 kertas dah pilih 0tak kanan ke kiri ,, kalu nk tahu ,, ade 2 0rng je pempuan dalam gr0up aq tu ,, aq ngn azlina !! hahaha ,,, dan ,, c acap 2 ckp ,, wan k0 pg laa ,, pas2 aq ckp , aq mane tahu nk jawap ,, die ckp ,, ala ,, k0 cabut je ,, nti ,, aq bg tahu jawapan ,, hahaa ,, sy0k aq dngr ,, aq p0n ,, ikut je la ,, die ckp fakta 0tak kiri ,, ha !!! nice !! bt0l jawapan die ,, pas2 ,, ape lg ,, mule la prsan yg die tu hebat !!! ahhaha .. tapi kalu k0rng nk tahu ,, 2 la ari terakhir pres 2 kat klaz 104 ,, die kene tuka klaz !! ahhaha,,, pnye la die sy0k !! kite 0rng tergelak tng0k riaksi die !! gayat gilerr ! hahaha,, beng0ng ,, s0 ,,, skang klazz kite 0rng d gnti ngn pres yg baru ,, huhuhu,, pres yg lama , dah jalan !!!! ahhaha ,, jahat aq !! huhuhu... klu k0rng nk tahu ,, bn setakat name budax 0rm aq ,, nme bdx klz aq p0wn kadng2 aq x ingt !! ahhaha ,, tr0k bt0l ,. daya ingtan x brape nk kuat !!! uhuhu,, n ,,, kalu 0rng nk tahu aq paling ske blajar KAI kat sane ,, KAI tu adelah Kemahiran Asas Islami ... huhuhu,. sy0k blajar ngn ustaz 2 !!! ahahha .. sib bek x ngn ustaz lg s0rng 2 ,, grng giler .. takut aq !! hahaha ,,, ... ustaz2 !!! ha !! kalu k0rng nk tahu ,, kite 0rng p0wn ade h0mew0rk KAI tau ,, nk tahu ape ? hafal 3 surah yg pnjng nye melebihi 19 ayat !! aduhaiii ,, masak d0e nk hafal !!! ahhaha ,, aq cube2 !! hahaa ,, usaha tangga kejayaan !!!

                                ~ TAMAT ~ st0ries 0f pnglaman ms0k klazz !!!


 2 je st0rie yg aq nk share kat k0rng ,, bubye ,, aq dah gnt0k ,, aq nk tid0e ,, 
es0k x tahu bng0n kul bape ! hahaha ,, abg n akq ipar aq keje pagi !! hahaha 
tinggal umah s0rng la es0k !! hahaa ,, x pe2 ,, pagi je ,, ptng die 0rng dah blik !!!
uhuhuhu,, k ,, laa ,, bubye ,, nyte !!! sweet dreams every 0nes !! huhuhu....   


Friday, March 11, 2011

new situati0ns

after 1 m0nths i'm in mrsm ,n0w ,, i'm c0me back , but ,, n0t g0 2 my parents h0me ,, but my br0ther h0me ,, hahaha ,, s0 , i wants to share s0mething to u all ,, haha , share what ? juz wait yeah ,, i wants to share it 2 u all la nie !!! ermm ,, first time at there ,, i fell s0 excited , hapy and s0me time sad ,, huhu,, but n0t very sad !! i have many new fwen ,, girls and b0ys ,, every0ne are s0 kind ,, i like fwen with they !!  s0metimes we share our secret together ,, secret ? do i hav a secret ?? haha ,, n0 i think ,, ermm ,, it's ab0ut fwen ,, at d0rm ,i stay with 15 girls ,,every sunday we hav a "gotong-royong",, ermm ,, u kn0w what ,, i must clean the t0ilet ,, but i'm s0 angry 2 0ther girls c0z n0t clean the loilet ,, n0t fair right !! hhuhu....ab0ut aou study .. m0nday , 7.40 until 1.15 study ,, 1.15 until 3.00 free.. 3.00 until 4.30 assembly or meeting with h0meroom ,, 4.30 until 6.30 free, after that ,, at night ,  hav a "prep" ,, it's same until thursday , but when friday , it's change !!huhhuu,, at there , s0 tired ,,, n0t hav many time 2 relax,, ermm,, huhh,, n0w ,i back with a bag 0f h0mew0rk ,, s0 many h0mew0rk !!huhu,, d0n't like laa ,,, hahaha,,ermm ,, s0 , the c0nclusi0n is ,, n0t bad stay there but s0 tired ,, everday !!!