Thursday, June 2, 2011

simple pic ,, yg sudah diedit

 haha ,, ha ! kalu nk tahu ,, baju tu aq pinjam ,, terpakse ! ahah ,, n wt cmne , dah wataknyer jadi gengster , tapi gengster sk0lah ,, haha , knela pki baju sk0lah gak ,, ahhaa...
ha ! nie gr0up aq ,, JAMBU , aip !! jngn pndng rendah je !! ahhaa .. pep0wn , mmg ssh dpt gr0up nie ,,mane x nyer , , x de teamw0rk lngs0ng ,, mrsh skit mrajuk  , pastu lari ,, ade pulakk yg , buat b0d0h time prbncngn , sape x aingn !! huh ! meng0ng ,, pep0wn ,, yg lps biarkan la die lps ..... ! f0rget it ,,...

Wednesday, June 1, 2011

saje2 ,,

knape bile cuti je msti bnyk keje sk0lah ,, ad0hhh ... penat ... mcm2 kene buat ,, tup2 ,, blik cuti nnti ade exam sej , 50 s0alan , kene study lg . ermmm ... blik cuti jgak kene perah 0tak spye sng phm ape yg cikgu ajar sbb , dalam mase x smpai 6 bln ,, kene abiskan sume t0pic dalam sume mate plajaran .. skit2 ... hahhaa...
 2 laa ,, mase sem 1 , sr0n0k ,, blajar asas ,, tup2 ,, blik , amek k0 ! padan muke aq ! ahhaa .. sian ... nk wt cmne dah nasib badan !! hahaa .. giler2 ... s0 , skrng nie keje math aq tinggal lg bape s0alan je lg ,, mind map khb tinggal nk c0l0ur simb0l , mind map sej tinggal t0pic 8 je ,, ha !! lg 1 ,, srps ,, aq kene buat sin0psis untuk 10 tajuk yg ade kat dlm n0vel hikmah tu ,, ad0i ,, aq tahu la h0bi aq bace n0vel ngn mngrng ,, tapi ,, kalu kene buat sin0psis , kene phm bt0l2 ,, amek mase .. hahaa .. f0li0 ? lg laa .. ntah ape laa nk jadi kt f0li0 aq tu . kalu f0li0 sej je xpe ,, ni f0li0 srps a.k.a bm la tu .. kalu ckp srps msti k0rg x tahu .. hehehe ..
 erm ,, tapi dalam bnyk2 keje tu ,, smpt jugak aq spent time kat FB ngn BLOG aq niey !! hahaha
  tu laa ,, padan muke ,, dah tahu keje bnyk nk jugak mlyn FB tu , ish3 .... anak sape la nie kan !! ahhaha ., pedulik ape aq ! .. ade aq kesah ?? hahaa .. x yh kesah p0wn . huhu

 emmm ,, n citer skit .. aritukan ,, kite 0rng ade pra 0lympiat ,, s0 ,, bnyk la aktiviti yg kene buat ,, like ,, drama , brain gym , cheers and s0mething else ... kalu nk tahu yg plng ssh , drama tu laa .. bkn ssh ape p0wn . bdx2 laki laa .. ape2 yg jadi . pnce die mmg lelaki .. huh ... bknnye nk bg krjasama ,, huh ! sengal .. 0owh , lupe nk cakap , name gr0up kite0rng JAMBU ,, haha ,, sbrnye , tu smpena name buah2an tmpatan .. haha .. jambu p0wn jambu laa . nk wt cm ne ,, dah leader yg pilih ,, ikut ajew laa ,, hahaa .. tapi kite 0rng x bnyk sngt meng ,, cheers n0 1 ,, expl0race n0 3 ,, n , cm2 la  lg ,, tapi kseluruhan mmg gr0up kite 0rng x dapat ,. haha . eh , jup2 ,, dngr x ape yg aq dngr ? haha .. msti lah k0rng x dengr ,, haaha..
 0kela ,, nnti smb0ng blik ,, perut dah berkernc0ng ,, hehe ,, bubye ,, nk g mkn megi !! huhu