Monday, July 25, 2011

sejak bile aq minat k0rea ??


huhu,, sejak bile aq minat artis k0rea nie ? ish3 ,, aq p0wn x tahu , ni sbb aq tng0k Running Man la , haha ,,, sy0k tng0k citer 2 ,, ermm , sape kat atas nie ? ala ,x yaah la nk buat x thu ,, x kan x knal k0wt ,, nie la 
Joong Ki , huhuh ,, c0mel kan ! ahhaa .. die pndai .. lntak la , pic nie p0wn aq amek kat fb die .. hahaa .. 
 

Thursday, July 21, 2011

stress giler syeh !!

x penah2 aq stydy smbil nangis k0wt .. hhuhu ..  malam tu mmg stress giler sbb es0k tu peksa sjarah ngn PAI ( endidikan agama islam ) ... dah la mcm2 yg ms0k ,, kalu 1 / 2 t0pik je x pe la jgak ,, ni x , pai smpai 12 tapik ,, sejarah 2 t0pik , mcm2 nk hafal k0wt ,, klaz mase tu x dew la bising sngt ,, tapi ntah la ,, x tahan ,, aq baca , tapii x msk ape p0wn , smpai aq menangis .. hahaa .. aq p0n x prasan yg aq nangis ! hahaa .. tapi nsib bek aq bdax bg tahu ape yg mmg akan ms0k ,, sng keje nk mghafal ... huhu .. nasib baek es0k tu ,, s0alan die sng ,, mybe sng sbb aq dah bace k0wt ,, hahaa .. pai pun jadi sng sbb aq study gune s0alan ,, bnyk s0alan yg aq bincng kan kwn aq sbl0m pekse tu ms0k ,, wah ,, sy0k abis ,, tapi  x sure r bley ke x dapt A sbb nk dpt A keje 90 ,, ssh k0wt ,, tapi kh ngn ge0g mmg killer subjek ! pening aq nk jwb ,, walaup0n dah bace still terasa ssh , huhuhu .. h0pe dapt la result yg baek ,, takut jgk sbb result tu die anta kat umah ....