Tuesday, August 30, 2011

kwn2 aQ ,, c0mel , cantik N ensem kan die 0rng ? haha


erm ,, hye2 .. nie gabungan kwn2 aq , ade yg aq kenal dri sk0lah rndah , ade yg aq knal time maen futsal , ade yg aq kenal dkt fb , ade yg aq knal dkt mrsm , hahaa .. 2 la antara yg aq rapat . ahhaa . rapat ? rapat ke ? hahaa .. pikir la sndiri .. ermm ,, nk citer ape ekk ? haha . aq p0n x tahu.. aq b0san , s0 , aq edit la bnde2 nie .. hahaa .. aq curi gmbar 2 dien0rng .. salah x ? x k0wt ,. kalu slah nti aq mntx maaf kat die0rng ea ! ahhaha .. nti2 la ..  aq sbnrnye nk amek gmbar die0rng time raya , tapi x sume dah upl0ad pic raye die0rng , s0 , aq amek je la pic mane yg aq jumpe .. ahhaa .. 0ke x ? haha ... tg0k la pic2 kwn aq nie yer , aq dah x tahu nk p0st ape . tpi aq b0san , lyn fb ? time raye  x rmai yg 0n9.. nk study ? x de m0od la pulakk .. hahahh.. x pe la ... bubbye ,.. see u s0on if  i have enough time ... hehe ,..

 hye2 ,, ha ! nie la mase yg sesuai tk buat entry sal raye sbb aq dah ade pic raye ! aaahaa .. ermm , k0rng nk tahu x? aq x de fell nk rye p0wn .. ahhaa .. aq x tahu la knape ,ermm ... ta0n nie awl2 lg dah pg umah nenek aq kat bkit r0kan , n9 ..
erm ,, nie la bju raye kite0rg ! ahhaa ,, biase2 je kan.. huhu ... ermm . raye ni x sy0k ..sbb , kite0rng x lame lg ade exam ! ahhaa .. x pe la .. nti kte pkir s0al 2 yer ! ahhaa ... ha ! cube k0rng tng0k pic yg bwh skali 2 , ade x cm knbar 3 ? haha .. ade x ? ade x? prasan x aq x pkai spek ? hahaa .. mane spek aq ? haha ., ade la... mlz nk pakai .. nti2 la kan ? hahaa ... ermm ,,nk tahu x ? nmpk x aq lagi tnggi ! ahhaha
wuhahauahauhauawaahaha .... terselah kan kpndekan akq2 aQ 2 ! hahaa..

 

                             pic aq ngn twin sister aq ! bt0l x aq ckp kembar 3 ?  hahha
                             lntax la ,kmbr 2 ker 3 , pedulik ape aq kan ? hahaa ..
                        dah r tu je p0wn ,. SlaMat arY RayE maAf Zah!R & bAT!N  !!

Saturday, August 27, 2011

akak angkat aQu ! :)


aaahhh ,, heheh ,, nk tahu x sape girl kat ats nie ? haha .. cube la teka , nie , aq tnye , aq jgak yg jawab ! hahah.. x pe la .. ni la akak angkat aq .. c0melkan die ? haha .. mmg c0mel p0wn .. kite 0rng bdx f1 nie special skit , awl2 ta0n ms0k , mmg die 0rng bg s0rng 1 kakak angkat .. tnggi kite 0rng lbh kurang je . ahhaa ... tapi awl2 je slalu teg0r , lame2 jumpe p0wn cm x kenal .. die knal aq lg x ? mstahil die x kenal aq hnye sbb aq pkai spek  kan ? ahha .. whtevr la .. huhuh ..  puas gak aq cari fb die , tapi , akhirnye aq JUMPE ! ahhaha .. berjaye2 ! haha .. hepy seyh .. x de keje sbnrnye ,, aq cri la fb caring sister aq nie .. ahahha ...  name die ? ntah la . tpi yg pstinyer name die Fatin , 0rng pnggil Fath ermm ,, bukan Fat ( gem0k ) !! hahahaa... die klaz 50. hahaa .. x tahu la die klaz ape !hahaha .. biar la ,, ade aq kesah ? hahaha ..

Friday, August 26, 2011

ceritera aq la

hye2 ,, ape cer ? lame x update ini bl0g .. wah , sdar x sedar dah nk raye kan .. haha ..  rase cam kejap je puasa ta0n ni ,, hahaa ... kalu d0k umah msti slalu rase penat n rase cm mase tu lmbt sngt gerak , siap kira brape ari lg nk raya , tapi ta0n ni x yh kira tahu2 je dah nk raye , bape ari je lagikan ..hahahha...ermm so , sbnrnye ta0n ni x de la excited sngt nk raya sbb cuti cume 1 minggu pastu lps blik sane ari ahad malam 2 jugak ade test , nk tahu x test ape ? test PETA ,pastu , x tahu bila tapi yg pastinyer sebl0m exam selaras kite 0rng ade PRA TEST t0k subjek GEOGRAFI !! huh ,,, sengal ta0 x ,, dah la t0pik ms0k bnyk ,, exam aritu yg cume 3 taj0k 2 p0wn aq cume dapt C nie kan pulakk ms0k lg bnyk topik .. hu .. sengal bet0l .. mmg x leyy sr0n0k2 sngt , kalu pekse peta 2 cume peta malaysia x pe la jugak , bley laa aq jawab , ni , kalu die tnye name setiap ibu negeri , segala sempadan yg ade kat peta malaysia tu , huh ,, dah la aq x tahu ,, ad0hhh ....  k0rang nk tahu x , mulai selaras 2 , kalu result x el0k , die 0rng akan p0s kan kat umah ,, aaaa .. tidakkkkkkkkkk ... mintax2 la x bwh 3 .. ssh k0wt nk dpt 3.5 ABOVE , tapi pekse first kite0rng , aq cume dpt 3.34 je .. ahhh .. tidakk .. tr0knyer .. yg buat  lg nmpk result aq tu tr0k sbb kddukan aq 54 !  / 165. kalu x slap la jmlah batch f1 165 ! huhuh .. cm ne ni ? sshnyer ms0k mrsm , sume pandai2 .. yg ade kat tmpt first bdx pempuan , nk tahu p0inter die bape ?? 3.91 !! cube kire , bape beza die ngn aq .. bnykkan ? ish3 ... sdngkan aq tng0k die x de pgg buku p0n .. yg aq ni , pg ptg siang mlm pgg buku p0wn cume leyy dapt bnyk 2 je .. ish3 .. jelez k0wt .. nape die pndai sngt ?? uhhuuhu . rezeki die !! ahahha ....  haha .. nk citer ape lagi ekk ??? bab raye nanti2 la kite citer ea ,, x de pasaan p0n nk raye .. aq cume sr0n0k sbb ley blik umah , tapi x best jugak blik umah , sbb nnti msti mcm2 bnde yg aq slalu buat kat sane aq x buat kat umah. ahhaa .. dah biase bnde 2 ,, terutama s0lat .. kat sane dngr je azan tr0s turun dari d0rm , kadng2 lg 10 minit nk azan dah turun .. hahaha .. cube tng0k kat umah ,, ahhaa .... dah lmbt baru nk s0lat ... huhu .. lg 1 , kalu kat sane asal ade msa yg terluang msti ade buku kat tngn , kalu cikgu ajar x phm , try buat latihan bnyk2 kat buku rujukan , tapi tng0k kat umah , pagi2 mungkin la pegang , cube tng0k ,mlm .. haahha ... JARANG  !! haha .. tapi x pe , x salah kalu kite cube kan ? perbaiki ape yg x el0k , kekal dan el0kkan lg ape yg mmg dah el0k . bt0l x ?? hhuh ... ermmm .. biasenyer , akan update bl0g nie time tngh malam , hahaha ... tibe2 je b0san x de wt ape2 ( buku bnyk kat beg tu ) ,, update la ini bl0g ! ahaha .. ha ! nk tahu x ? aq bwk blik hmpir 2 beg buku sahaja ! ahhaa .. k0n0n nk buat ulng kaji .. xpe2 , cube tng0k , brjaya ke ? ahhaha ...  walaup0n bnyk blik bnyk buku , tapi aq dah abis bace 1 n0vel arini ,, hahaa .. bknnyer bace buku sk0lah ,, bace n0vel skjap je da katam ! ahahha .. buku teks ? hahaa .. berzaman la kalu nk suh aq katam buku teks tu .. huhu .. h0pe . pekse nnti ade perubahan , x nk jatuh kalu bley nk naik lg . 0rng first aq nk bersaing adelah atika ( budax pling ter0r BI , jelez k0wt , essay asyik kene puji je , tahu la aq x 'pandai sngt ' buat essay !) ahhaha .. ermm ,, 0rng kedue Fatin , kawan aq sejak sk0lah rendah , p0inter die 3.51 kalu x silap ... ermmm .. 0rng ke3 , cube mate aq Damia ( bukan anak buah aq ,, nama die siti damia mahfuzah binti mahidzan , anak buah aq wan nur damia arissa ! huhu . x silap aq die dpt t0p 20 rasenyer ,, beza cm lngt ngn bumi aq rase.. sedeyy k0wt , 3 0rng budax d0rm aq dpt t0p 20 .. huhuuhu .. pndainyer die0rng ,, ish3 .. bila la aq nk jadi cm die 0rng ? hahaha .. ntah la ,.. ha ! k0rng nk tahu x ? kat klaz BI kite 0rng x bley lngs0ngckp BM kalu miss tahu , abis la duit .. 1 perkataan rm 1 , kalu sekali ckp rm 1 x pe la jugak , ni 1 perkataan ... ahha . k la , bubye ! :)