Wednesday, December 21, 2011

k0rean ! :)

 hye , da lama tak update ini bl0g kan? huhu .. x de st0ry la nak cter .. k0rngkan ta0 yg , i'm not a fanatic korean movie or korean people , but the first Korean artists that I like is 
<------ Soong Joong Ki ! waahhaha... s0 cute .. I like him ! I like him juz because I watch running man !






            And , this night I was watching  Boys over Flowers ! Best ! there are 
                                        many handsome actor .  especially      Kim Bum..  waaaa... really hands0me b0y ..  You all do not kn0w ?  is not possible !  huhuhu .. 
<----- the second K0rean artists that I like ... Kim Bum .. sweet!                






 Soong joong Ki  vs Kim Bum ! wuhuuhu !! :D                                                                       

Sunday, December 11, 2011

hey ! what up ??

hal0oo , hal0o , hal0o ,, wt pe tu ? sihat ke sume ? erm , ary ni tetiba je semangt nk tulis .. nk ta0 x knape ? sbb 24 hb ni my family n I nk pg genting .. haha .. msti k0rng gelak kan aku kan , ye la g genting p0n nk heb0h .. ahhaha .. ADE AKU KESAH ? huhu .. lantak p kat ampa laa .. aq x penah p sana .. tu la excited sikit .. hahaha .. tapi g 2 ary je .. mkl0mlah , aq ni kan x kaya @ sederhana ! huhu .. erm , pep0n , ni adalah salah 1 perkara nk aku nk . sbb aq mmg nk g sana ! huhu .. skjap p0n skjap lah !!

Wednesday, December 7, 2011

rindu sama kam0o

ermm ,, nk ta0 x ? ni akk angkat aku , skrng ni die da abiz exam .. da abiz sk0lah buat semntara wktu .. ehe .. bdx f0rm 5  !! c0mell  , bg aku laa , bg k0rng aq x ta0 .. erm , aq syg giler2 kat die .. aq p0n x tau knape .. aku jnrg giler2 tg0 die .. tapi aq syg die ! haha .. aq x tip0 .. seri0us ! ahhaha .. erm , ta0n depan @ 2012 ,, n0 m0re kak Fatin@Fath ! erm ,, sadis nyer ! haha .. h0pe die dpt result yg GEMPAK time spm ,, Kalau PMR ley SEMUA   [ A] ! sure spm b0leh .. cay0k2 ! huhu .. btw , i really l0ve her ! f0rever & ever !
 miss u sis !!

Tuesday, December 6, 2011

aku nak !

erm,,, aku suke sngt dngr lagu .. kdng2 kalau x de lgu msti b0ring .. b0san .. nk tahu x ? aku nk sngt mp3 .. sbb kat mrsm 2 je yg ley bwk .. mp4 x ley .. sr0n0k pe kalau ade 2 .. x de la b0san .. ade lah jugak muzik ! erm ,, tapi nk beli bnde 2 ingt aku ade duit ? haha .. d0k sne p0n mnx duit .. nikan pulak nk bli bnde 2 sndiri ! hahahax... mule2 tng0k bnde 2 seri0usly , aku x reti nk guna .. makl0mlah x penah guna , cmne la nk tahu ! rmai gak r yg ade bnde tu .. mule2 ingt sumenyer beratus2 ,, tapi aq ade tng0k budax2 ni guna yg murah ! rm 50 lbh ! ermm ,, kire 0klah tukan .. tapi GB x delah bsar . ikut hargalah ,, mahal mknenyer besar .. murah mknenye kecil ,, tapi ape aku kisah ! yng kecil p0n xpe lah ,, yg pnting aku nk sngt !! tapi x de spe yg nk blikan .. uhuhuhu.. akak2 aku ckp , nnti leka .. lg p0n g sk0lah nk blajar bknnyer nk dengr lagu !! ermm .. diam je lah ! haahha

Sunday, December 4, 2011

blajar t0pik f0rm tu ?? math ?

ermm ,,, pg tadi ,, aku cuba2 lah blajar sndiri t0pik f0rm 2 ,, mkl0mlah , ta0n dpn da masuk form 2.. so mstilah buat persdiaan.. aku blaja math ..topik pertama je aku da pening .. hampir suku t0pik melibatkan intergs ! b0leh mmg la b0leh ,, tapi ssh nk buat latihan .. ade yg bley n ada yg x bley.. mybe kalo ckgu yg aja ,, bley k0t buat .. blajar guna buku rujukan .. ssh lah ! lainlh kalau ada buku tex ..sng skit .. selak t0pik kedua .. ambik k0 ! square r0ot lah , ape la ,, huh ! lgi memeningkan pale aku ! aku mmg kene tunggu cikgu trngnkan .. kal0 arapkan buku rujkan 2 ,, sure aq x spnuhnya fham ! huhu .. yg pnting ,, aku da tahu sikit2 tntng t0pik 1 math f0rm 2 .. es0k nk study PAI atau sk0lah biasa gelarkan Pendidikan Islam  atau , Agama ! ermm .. lbh kurang laa tu .. beza skit je .. mks0d ttap sama ! huhu



seri0sly ,, aku x tipu !! mmg aku study !! huhu

internet !! aku x puas aty ngn k0e !!

huh . arghhhhhhhhhh !!!! geram nyer ! ntah ape2 lah internet tu .. kacau je ! aq baru nk tng0k nada cinta epis0de yg lepas2 ,, bnyk aku bukak .. semuanya tinggal tng0k je .. sure x sngkut2 .. tapi , bkn stakat sangkut , tapi smpai x ley tng0k sume tu ! haram jadah ,.... huh ! penat2 aku tnggu sume tu direl0ad .. hampeh betul .. kalau x ,, bnyk epis0de yg aku bley tng0k ary ni ! geramnyer !!!!!!!!!! x ta0 ape masalah die .. selalunye bley je .. tibe2 ary ni x pulakk ! huh !! internet full je .. x de kurng p0n ... ah!! mlz nk smb0ng tng0k ary ni .. es0k la  pulakk .. huh !!

Friday, December 2, 2011

yah00 !bebas sudaa

huhu .. yeah ! aq hepy giler malam ni ,, tepat jam 10.10 malam ,, aku siap buat krngn ! sume krngn aku da siap ! yahoo .. bebas .. bebas dari keje sk0lah .. huhu .. amat sr0n0k ! hahah ... ermm .. lps ni ,, n0 m0re krngn ! huh ! penat ... disebabkan nk jadi pelajar yg patuh akan arhan ,, aku harus siap kan .. dan tng0k ,, aku adalah antara pelajar yg siap cepat ! hauhauhaua ... sy0kk gilerr ! n0 m0re w0rk .. just buat revisi0n je ! huhu .. x dpt dgmbarkan betapa sy0knyer bila x de keje sk0lah .. da x pyh perah2 0tak siang malam(siang ,mlm ke aq pkr) ?? hahhaha .. ape daa .. x pe2 ,yg pnting aku bebas sudaa !! yuhu !!

Thursday, December 1, 2011

what up ?

hal0o 2,, huhu ,,, da lame x update ini bl0g .. ermm ... x ta0 kenpa ,, mls giler nk taip .. tibe 2 ary ni rajin skit .. hehe .. erm .. seri0usly , aku x de la minat k0rea sngt .. artis yg aku mnat cume srng , j0ongki ! tu je .. huhu .. gciter di0rng yg aku mnat cume my girl .. smlam , time aku 0n9 kat fb , ada srng kwn aq chat ngn aq ! die ckp , k0 tng0k full h0use x ? pastu aku ckp la x . dia ckp lg , kalau nk tng0k , g kat  ntv7 that mean 107 lah .. pukul 12 .. ade citer full h0use .. wah , aku mmg nk tng0k citer tu .. aku tunggu lah ,, aku tng0k ! upe2nyer yg aku tng0k tu epis0de akhir ! hampeh bt0l ! lps abiz tu , aku tr0s search kat youtube ,,, aku tng0k dari mula , smpai laa apis0de 16 iaitu epis0de akhir die !  2 hari barulah abiz citer tu .. huhu  .. best la jugak .. cume full h0use ngn my girl citer dia cm same .. cam lbh kurang ! mula nyer dalam kpal terbang ..ermm .. mmg same lah ,  tpi x de la sume ! huhuhu ...