Thursday, December 1, 2011

what up ?

hal0o 2,, huhu ,,, da lame x update ini bl0g .. ermm ... x ta0 kenpa ,, mls giler nk taip .. tibe 2 ary ni rajin skit .. hehe .. erm .. seri0usly , aku x de la minat k0rea sngt .. artis yg aku mnat cume srng , j0ongki ! tu je .. huhu .. gciter di0rng yg aku mnat cume my girl .. smlam , time aku 0n9 kat fb , ada srng kwn aq chat ngn aq ! die ckp , k0 tng0k full h0use x ? pastu aku ckp la x . dia ckp lg , kalau nk tng0k , g kat  ntv7 that mean 107 lah .. pukul 12 .. ade citer full h0use .. wah , aku mmg nk tng0k citer tu .. aku tunggu lah ,, aku tng0k ! upe2nyer yg aku tng0k tu epis0de akhir ! hampeh bt0l ! lps abiz tu , aku tr0s search kat youtube ,,, aku tng0k dari mula , smpai laa apis0de 16 iaitu epis0de akhir die !  2 hari barulah abiz citer tu .. huhu  .. best la jugak .. cume full h0use ngn my girl citer dia cm same .. cam lbh kurang ! mula nyer dalam kpal terbang ..ermm .. mmg same lah ,  tpi x de la sume ! huhuhu ...

No comments:

Post a Comment