Tuesday, December 25, 2012

cemburu ?

cemburu ? jangan tipulah korang x penah cemburu.. hahaa.. mmg org x akan percaya .. cemburu tu bkn nyer cemburu sebab pakwe je kan ? boleh je cemburu sbb org tu pandai . orang tu slalu dapat pointer tinggi .. kan, kan ? hahaha...  tapi ade kan sesetngh orang yg jeles bila kawan rapat dia rapat ngn org laen lbih2 lgi dngn orang yg dia x suka .. ish3.. x patut kan? kita x boleh halang sapa2 untuk berkawan . suka hati die0rng la kan ? hidup mereka. peduli apa ? tapi ade jugak yg cemburu sbb pakwe makwe.. ade ke patut ,, sebab cemburu je , gaduh . cemburu je baling-baling barang.. cemburu je nak bunuh diri lah itu lah inilah.. ish3.. ni lgi x patut.. x dak guna bunuh diri.. penat-penat buat baek sbb nk msuk syurga aleh2 trus msuk neraka sbb bunuh diri.. orang ckp cemburu tu tnda nyer syg .. tapi kalau da cmburu buta dah tahap parahh sebab takut2 timbul fitnah .. fikir yg bukan2 ... x salah kalau nk cemburu pun tapi berpada2 lah... jgn la sampi tinbulkan dosa pulakk... tetiba rasa nk jerit pulakk..nk jerit dekat sini boleh tak ?
       urghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
hahahaa.. cukup lah tu .. hehhee.. chaw lu ! c u ! ^_^

Thursday, December 13, 2012

HarimauMalaya !

heyy . ta0 x smalam malaysia vs thailand ? huh .. skit hati btul tng0k ref die .. ntah  ape2 .. 0rng laen buat slh  team malaysia dpt kat kuning then dapat kad merah .. terus x ley maen .. kesian .. nampak sngt ref berat sebelah .. tak payah la kejam sngt !  skit hati nk tng0k .. takut .. team thailand asyik asak gawang g0al je .. tekanan oo00. separuh masa pertama satu g0al pun tak de .. then masuk masa ke2 ,, da lama jugakk , thailand  masuk satu .. farizal da kuar dulu .. kalau die stay kat blkng msti b0leh tahan .. tapi nk buat cmne .. da masuk .. terima je lahh .. pastu da nk saat2 akhir masuk lagi .. time 2 nampak farizal sedeyy .. mana tak nyer .. die slah jaga ... die jaga pnjuru belah kanan tapi masuk belah kiri .. time 2 mmg da rasa x de harapan daa..  malaysia bnyk gak try tapi tak berjaya ... tak de rezeki .. and last bile ref tiup visel ,, kenyataan nyer malaysia tewas dengan thailand .. waktu sume 0rng tngh salam , farizal ddk je kat dpn tiang goal .. waaa.. kesian die .. msti die rasa slah die kan? yer la  ,, kalau netball GS la plng penting .. kalau b0la spk pnjga g0l la yg pnting .. pemain da pnt2 ,, s0 pnjaga g0l kenalah jaga spya x masuk .. ermm .. tak pe laa.. bkn slh die pun .. da mmg x de rezeki .. hehe .. btw , farizal tu kwn abg sye .. dulu2 die pnah dtg umah .. tapi waktu tu sye kecik lagi .. rumah pun , rumah lama ... tak de rezeki untuk ta0n ni.. tapi.. bkn bermakna rakyat malaysia kena damm team harima malaya.. die0rng da try ..cume nk buat cm mana .. mmg bukan rezeki kita .. adat permainan .. kadang kala kita kalah ,, x semstinya kita akan mng selalu .. lgipula ,, untuk berjaya kita perlu belajar drpd kesilapan.. kslapn dulu yang buat kite smkin hebat pada masa akan dtg .. G0 harimau malaya .. truskan usaha yer ! :))))

131212

setelah sekian lama tnggalkan blog ni , hari ni baru berpeluang nk update skit .. smalam 131212... x delah cntik sngt tarikh tu .. hahaha .. btw , smalam sye dapat ank buah baru  .. untuk kali ke 3 ! hahaa.. c0mel .. kami sume agak pempuan tapi sbnrnye laki2.. nk buat cmne da mk ayah nyer x bgta0 jantina .. ish3.. kan da buat sume o0rng berharap ! ape daa.. kalau pempuan sng skit .. b0ley bli mcm2 .. ish3 .. x apa laa.. yang penting da selamat .. lahirlah s0rng lgi hamba Allah dimuka bumi ini ... jadi anak yang baek yer sanyang .. jangan ikut perangai abang awak tu .. nnti birat2 badan ! .. :) nama ? x ta0 .. mak bapak die x ckp pulakk.. tunggu je lah . surat beranak pun tak b0leh nk buat sbb sijil nikah tak bawak balik sekali .. ish3 .. apee daa..

Thursday, November 15, 2012

kembali :)

home sweet home .. akhirnya setelah lama duk kat trolak,, smpai jugak dekat negeri 9 ni ha... malam tadi baru grak blik dari kl ..  dalm kul 10 baru smpai .. mybe es0k nk buat pasport.. x tau pun nk g mana . tapi es0k kalau jadi jugak , mybe akan naik BAS sendirian dari semban ke JB .. hahaha .. mmg x penah umur naik bas sendiri .. dah la jauh pulak tu ..hahaha .. tu pun kalau ada bas laa .. kalau x , wasalam je lah .. baliklah n9 smula .. huahua...

Wednesday, August 22, 2012

hot news maaa !

mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. ak tau something  x? esok sye sudaa mau pigi kl lah .. x mao .. nk tunggy kekawan mai rumah .. bkn sng nk jumpe die0rng .. dekat seta0n da x jumpe .. ramai blik kmp0ng .. bile nk jumpe k0rng sume ni ? da la duk jauh .. ishh33.. jeles tng0k akak ngn abg duk kuar g rya ngn kekawan .. berkereta3 pigi .. aku ? beerhari2 duk umah .. mana aci ni .. nk jugak g raya kan ? tadi baru ada 2 , 3 0rg dtg . tu pun bkn sebaya .. n you kn0w what ,, ? die0rng citer macam2 dkt sye .. yg buruk ngn juga yg baik .. erm .. saya jrng jumpe kekwan s0 , x delah ta0 sngt citer die0rng .. ade bdx ckp 'kwn rapat' aku dulu da mula berjinak2 dlm aktiviti merokok ! ish3.. macam mana bley terjeba tu ? x takut ke ? siap kant0i ngn ustaz kat( smk?),, hehhe .. sok0lah 2 rahsia .. x sngke bt0l die bertindak cam2 sekali .. aq tng0k die0rng 0key je .. Aku bersyukur sbb aq x lama kat c2 .. tapi itu bukan persoalannya .. kalau kite asyik ikut pngruh kwn mmg cm2 lah jadinye .. tapi kalau kite buat b0d0e je ngn ajakan kekawan , x akan jadi benda2 x el0k , right ? hehe ... selagi aku masih idop di atas muka bumi Allah ni , aq x akan cube mendekati rokok dan yang sewaktu dngn nyer ...  mana x nyer , asap rokok je da buat aq cam nk mati je .. x tahan bt0l ,,, tapi mybe die0rg baru nk berjinak2 je k0t ..da tertangkap tu mybe mnysal k0t .. mudah2an .. Amin ! :))

Monday, August 20, 2012

eid'





pic raya ! hahaa .. ni la antara pic yg sempat ditangkap .. banyk lg sbnrnye tapi mlz nak upl0ad .. btw , dtglah umah sye .. jangn risau .. pintu sntiasa tterbuka luas ... baju coklat tu pakai waktu raya first .. yang itam klabu tu raye ke 2 ..  tak lama lgi da nk blik maktab ..maaaaaaaaa.. kjap nyer la cuti .. my family raya ke2 baru sume ade .. lenngkap ! siap anak2 buah sekali ... heheh :))

Saturday, August 18, 2012

Hari Raya

Assalamualaikum ... :)) sedar tak sedar dah nak dekat raya .. haha .. bukan nk dekat tapi mmg es0k da raya pun .. s0 ? h0w ramadhan ? adakah ramadhan tahun ni lebih baik ? adakah ramadhan ta0n ni lbh bnyk anda beribadat ? atau adakah ramadhan ta0n ni lbh tr0k dari ta0n2 lpas ? ish3 .. jika ramadhan kali ini paling tr0k , mmg rugi lah .. patutnya makin hari makin el0k bukan makin hari makin ter0kk !! btw , Selamat ary raya maaf zahir & batin .. sapa rasa umah die dekat n9 , singgah la umah sye yer ! jngn risau nnti saya suruh my mom give u all duit raya .. hahaha .. kuih raya dah ade ke bl0m ? ha ! msti k0rng sume beli je kan ? ish3 . pemalas bt0ll k0rng ni .. baju raya tema warna ape ? sye punyer macam ade .. sampai x ta0 ape tema sebenarnya .. hahaa . btw , bukannye 0rng tng0k sangt pun baju yg kita pakai .. 0rng dtg umah beraya then salan dapat duit  tu je .. ermm .. lastly , s0ry kalau ade wat salah .. maafkan segalanya yer ! :))

Friday, August 3, 2012

h0t news

halo,halo ,halo... i'm coming home.. hehhee.. minggu lps baru je bilk.. mggu ni blik lgi,, ape ? anak manja ? eh, s0rry skit yer ! x main la manje2 ni.. sbnrnye mnggu ni cti 4 hari smpai ary isnin.. sbb 2 nak blik umah... kalau nak bleyy je duk kat d0rm 2.. lg best.. slap2 tid0 je keje... ary 2 g felda resident.. best gilakk.. tapi rasanya lg best pergi MITC,melaka rasanya.. mmg bnyk giler makanan tuk buku.. rambag mata.. rasa nk ambik 2 , nak ambik ni. just ambik cendol 1 mgkuk kecik (kecik je tau).. pastu, nasi ngn lauk ayam.. nasi  pun sikit je.. ade satu lauk 2 .. x sure lala ataupun kepah.. nak ambik tapi memandangkan makan gune sudu ,, x jadi lah.. x pasal2 mmbzir pulak nanti ... x ley nak makan isi dlm nyer.. hahaha.. pas2 ambik 2 p0t0ng kek.. besar pemadam je.. kek banyak.. tapi takut x bley telan.. ambik kek oren satu.. satu lagi macam kek lapis. pastu ambik buah .. buah tembikai merah, tmbikai susu ngn limau.. nyummyy.. pastu air laici ngn anggur... banyak ke ? rasanyer x bnyk sngt.. kwn2 ambik lgi bnyk.. da ambik nasi putih , ambik pula nasi grg cina.. pastu tambah laksa pualkk.. ish2.. tu lah yg dinamakan nafsu.. mmbzir je kalau x abis.. nasib baik x ambik bnyk sngt.. dapatlah abiskan smuanya..  tapi , seriously best sngt. sbnrnye sapa yg g sana sbb dapat p0inter 3.5 dan ke atas.. tapi lpas ni sapa nk g sana lagi,, kena dpt 3.8 pulakk. 3.5 macam x de apa daa.. waaa.. giler apa? 3.6 pun baru sekali dapat.. aiy0oo... macam mana lah kan ? jel0us tng0k budak2 yg strait dapat 3.9 above stiap kali exam .. mummy !! cane ni.. sye study bagai nk rakk.. rasa da bley score tapi bile kuar result ambik ! terdiam kaku berdiri ! hahahaa.. kuar da ayat mrepek ni... bnde yg dianggap sng msti markah nyawa2 ikan.. bnde yg ssh nak mati .. huh ! A ter0s.. ish3.. rezeki smuanya... d0a2kan sye berjaya.. PMR ta0n dpn.. kalau x dpt 8A atau 7A 1B , x de harapan kat c 2 lgi... B pulak x bley sains ngn math rasanya... time f0rm 1 bley la dapt sains A.. tibe f0rm 2 ,, dalam 5 exam , baru sekali dpt 80 ! tepat atas pagar je pulakk 2 ... pep0n Alhamdulillah... skrng2nye rasa jugak dapt A .... ...
n0w , bulan puasa.. x terlambat k0t nk wish , slamat berpuasa ! puasa jngn tinggal.. sapa rasa dirinya cukup2 syarat tuk berpuasa .. puasalah.. sapa x puasa tanpa sbb mgkin dia tu bkn islam ! ye la .. kalau 0rng islam msti tau apa tnggungjawab sbgai umat islam kan ? ermm.. renung2kan... just this..  g0od evening... sye tngh b0san ni.. kat umah akk x de tv .. ade bnatang ni je ... lappy ! nk layn k0rea kjap k0t.. i'm not k0rean's fanatic.. suke - suki je nak lyn..

~salam tulus ikhlas~
~wan nur fatihah~
~kiteretsu vs conan~

Thursday, June 7, 2012

bukan kmanisan je yg kita perlu rasa tapi juga kepahitan

nangis !!!!!! ye . tulah yg jadi dkt sye ary  ni.. sngt2 sedyy bile 0rng tnye p0inter sye.. ter0kk.ye ! ta0 dahh.. x yah ckp lagii.. x ta0 napa tetibe jdi pilu smcm .. x dpt dbndung ! x de smngt nk jumpa kwn2 kat mktab minggu dpn.. malu... sngt2 malu.. x ta0 nk huraikan macam mana.. n0 0ne ta0 result sye accept mak saya.. thnx laa mak sbb x bgta0 ayahh.. kal0 x panas la tlinga saaya dngr bebelan percuma dripadanya.. ermm.. sem sye hancur ! markah ter0kk.. hancur berkecaii harapan saya !!!!!!!!!!!help !!!!!! saya rasa macam apa je skrng ni.. rasa cm nk ambik blik smula peksa tu.. huh !! s0mething wr0ng s0mewhere.. p0inter bg impak yg besar dkt diri saya .. sbb 3.43 bkn 3.7 da buat saya d0wn habiss.. sngt2 d0wn.. apa yg d0wn ?? diri saya lahh.. b0d0h ke saya ?? bi mmg sya x pndai.. da ms0kkan idi0ms..dah mas0kkan mcm2 tapi resultnyer sngt2 buat sye sedeyy.. rasa cm nk mati je.. tapi x nk lgi ! hehee... sye da usaha.pai saya pmr 91.. bila png--70 ! gle apa 2 ? x ke rasa cm nk suh tukar markah 2 ?? bt0ll ke x tu markah saya ? t0l0ng jngn buat saya rasa diri saya b0d0hh.. t0l0ng jngn buat saya buat diri saya jatuhh.. t0l0ng sangt22... ya ! hidup bukn untuk smata2 rasai kemanisannya.. kadang kala kepatihan juga perlu kita rasai untuk buat kita lbh usaha,, lbh semangat.. tapi .. dia buat sya rasa jatuh ,. bukan stkat terduduk , siap berguling2 lagi 2.. ermm. x ta0 la smpai bila saya x dpt bndung prasaan ini..

Tuesday, June 5, 2012

malangnya nasib

hari ni hari pling sedeyy.. p0inter sye turunn .. kalau ikut png 3.45 .. kal0 tpng3.5 ... macam mana nk dpt anugrah pngtua kal0 p0inter tr0kk .. 3.7 ! jauh lagi.. slrs2 hari 2 da 0ke.. 3.63... skit je lg nk 3.7 .. bile tng0k result sem! Ya Allah .. rasa nk mati jee... x ta0 la ape prasaan sbnar .. MALU ? SEDEY? MARAH?? kalau asye  rasa semua bnde  2 pun... x ley wat papa.. p-0inter da dpt... nk tukar ?? suke2 ati je nk tukar markah .. sye da wt bt0l2.. da usaha smpai tahap yg pling tinggi...  kalau ikut pmr.. 0key .. tapi bile ikut png . tr0kk...  png   tr0kk sbb  die cmp0r marah semua slaras.. kalu markah pmr  satu priksa jee..   sye ade  6 kwn yg agak  rapatt...  sye yakin 4 drpada die0rng dapat result yg GEMPAK tahap GABAN ! ade 3.8 s0methngs.. 3.7 s0mthings...sye ? ntah laa.. mybe ade jugakkrasa malu.. ye la.. kwn2 mark sume highest...  rasa diri sngt dumb.. sye x ykin nk ambik prm ta0n dpn dngn result ygg tr0k mcm ni ... mybe bg sesetngh 0rng dieckp result ni 0k.. mybe ade jugakk sesetngh 0rng ckp sye ni x reti bersyukur.. tu tanggapan 0rng .. sye x bley wat apa2.. sye bersyukur skrng2nye masih dapat atas 3 .. tapi  sye kecewa... p0inter sye jatuhh gilerr.. 3.34 --> 3.43-->3.59-->3.63 -->3.45 !! jauh sngt turunnya ... ermmmmmm.. nk wat apa ni ?? ishhhhhhhhhhhhh.....  

Wednesday, May 30, 2012

new st0rie , maaa !!







salam.. lama x sharing st0rie kan ?? erm . skrng ni cuti sk0lahh.. k0rng cuti 2 mnggu..sye ? ahhaa..up 1 mnggu.. jngn jel0us.. sye cuti3 minggu tauu.. huhuh.. tapi kal0 nktau  sye aq bnyk sngt keje sk0lahh.. kal0 ikut jadual penyelaras kite0rng,, keje sk0lah kite0rng 2 untuk  2 minggu.. hahaha... bnyk x ??    mlaz nk citer sal sk0lahh.. kite citer sal bnde len nk ?? hahaa.. kalu nk tahu la kann .. ape ??  x nak tau ? ah. ade sye kesahh ! hahaa ..meh laa sini baca kjapp.. sye jadi usahawann..hehe..usahawan mudaa.. Mudaa la sngt ! hukkhuk..sye t0l0ng my sis jual s0mething.. nk teng0k x apa bndenyer ?? nnti sye bg url bl0g lg satu  yer.. kat c2 ley tng0k c0nt0h2 nyer.. huhhu...   0kayy lahh.. see u all soon... huhu.. salam..   :)

Friday, March 9, 2012

sk0lah ku !!

hye , assalamualaikum ! saya sudaa kmbali je rumah ! huhuhu .,, penatt giler d0k kat sk0lah minggu ni ! almaklumlah minggu aktiviti ,, penu ngn aktiviti je lah kan ! huhuhu ,, muke aq burn ! ahhhhhhhh ! x suke ,, gelapp giler . cam 0rng ape dah aq tng0k .. sngt gelap . 2 sume sbb d0k berjemur tngh panas .. asyik d0k kat padng je .. mana x gelapp kan ? erm , tapii yg pntg mmg best , tapi ta0n ni punyer malam aspuri sngt mmb0sankan .. x meria lngs0ng . x best lngs0ng .. tapi aku hargailah jugakk usaha bwp .. msti die0rng penat arrangekan malam aspuri tu .. ahahhaha .. ade aq kesah ! uhuhuu ... peksa ?? haaha . aq x amik lgi .. die0rng ckp sapa x ambik peksa aritu x leyy ambik peksa ulngn kecuali  x dtg sbb aktiviti berkaitan ngn maktab c0ntah cm lawan apa2 pemainan ke .. cm tu lahh .. 2 yg wt aku risau ni .. huhuhu .. h0pe cikgu bg amik peksa,, tapi die0rg ckp , peksa ulngn x kan dpt A paling2 bg0s pun  B ! ughhh .. cmne kal0 aku ade yg dpt A ? jadi B lah mknenye ! uhuhu .. takpe2 ,, yg pnting usaha kan ?? ermm .. bt0l2 .. hahaha .. 0kela aku x ta0 nk citer apa lgi .. sume yg aq tulis ni berkaitan ngn sk0lah aku .. ahhaha .. yer la nk citer ape lgi kan dah aku d0k kat sk0lah je .. mana tng0k tv .. akhbar ?? minggu aktiviti x de baca2 surat khabar ni .. hahahahaa .. s0 , nk wt cmne kan ?  x nk baca sudaah .. jngn bnyk citer ea !

Wednesday, February 29, 2012

suke-sukie :))

waaa ,, aku x t0 nk buat apa daa ! makan , tid0 , lyn lappy , tng0k tv , buat revisi0n sikit ! 2 je rutin aku .. eh , lupa .. ++ makan ubat ! huh !! aku bnci makan ubat ! dah la pahit.. berbiji2 pulak 2 dia suh aq telan ! ad0iii ... sngt2 x suka tng0k ubat .. lgi2 ubat batukk ! ee , x sedap lngs0ng .. cubelah buat ubat yg rasa cm gula2 ,, kan sedap sikit nk telan .. ni tidakk . rasa cm makan apa je ntah ! ee,,x suka-x suka !! 
 ermm,, aku bt0l2 x ta0 nk buat apa.. f0li0 aku x siap lagi.. pai aq x hafal lg .. tapi bila adap buku pai , aku ngnt0kk .. bila buat f0li0 , mula lah badan aku sakit-sakit , sbb ? lenguh duduk ! nk bring pulakk !! waaa , aku pun x faham ! hahaha ..takut 0oo .. cm ne lah aku nk ambik peksa nnti ni .. skrng aq relax , tapi bdx2 kat sana d0k la pulun belajar pagi petg siang malam ,, x lama lgi , die0rng relax , aq pulak yg berpeluh2 adap buku .. ntah mas0k 0tak ke tidak ler 2 ! ahahaha .. seri0us aq pening ! kat sana seng je aku hafal 12 tajukk yg bnyk tu ! tapi kat umah , ssh ! asyik ulng t0pik yg sama je .. sdngkan t0pik 2 aq da hafal !! ad0ii ... cm ne lah ekk ??  aq p0n x faham .. uhuhuhu... agak2 adpt x 3.5 ekk ? ah,lntk laa .. kal0 x dpt 3.5 skrng2nye aku wajib dpt 3.0 ab0ve ! WAJIB sbb aku yg ckp ! ahahhaa .. tapi , bt0ll apa .. aku msti dpt 3.0 keatas untuk pastikan result pmr aku nanti gempakk ! 3.5 tu p0n bl0m tentu dpt sume A ! mknenye untuk dpt 8A+ mmg ssh ! ermm , cam ne ekk ? risau ni .. peksa sbl0m ni , kal0 tng0k  p0inter , mmg la 0ke .. tapi cube tng0k gred A aku ,, 4/5 je A yg aku dapat ! huh !! camne ekk ?? BI , BM,SEJ , GEO, SN, KH !! antara subjek yg markahnya aku dpt sipi2 je nak A .. ade yg sipi2 nk dpt B , mknenye aq dpt C !! ad0iii .... bnyk ssh 0ooo .. ade yg dpt 83 , ade yg dpt 80 , ade yg dpt 56 , ade yg dpt 60 lbh  ade yg dpt 76 ! huh !! bapa bnyk lg tngga yg aku perlu daki tuk dpt A ?? bertngga2 lgi .. x larat nk kira !! parah2 ... sapa leyy t0l0ng aku ni ?? BI , SEJ, GEO n KH bt0l2 buat aku masalah !! aq x pndai lngs0ng BI .. nk c0municate ?? huh .. ! bnyk lah !! nk spelling ? lagilah .. sej ?? perjanjian apa yg k0rng nk tnye ?? 1 p0n aq x ingt !! KH , gear apa ?? skru apa?? perangkap apa ?? ntah laa .. aq x ingt apa p0n !! waaaa.. masalah 0oo ... aq x ta0 apa jln pnylesaiannya tapi yg aq ta0 , aku WAJIB rajinkan tangn aku t0k bukak buku n aq WAJIB relakan diri aku t0k study HARD but SMART !! hahhaa .. lntk la k0rng nk ckp apa ! tapi agak2 aku leyy ke buat ? ntah2 angn2 taik aym je ! ahahhaa .. kite tunggu dan lihat je lah apa yg berlaku selepas ni yerk ! uhuhu . 0ke2 .. aku dah penat jugakk taip ni .. walaup0n cerita nyer brcmpur adukk ,, k0rng faham2 je lah sndiri cerita aku ni yerk !! aku nk rest jup .. kal0 agak2 aku b0san lg ,, aku taip lah lagi !! ahhahaa .. lntak laa .. ape aku kisah ! bl0g aku ! aku punyer dunia !! k0rng x nk baca k0rng leyy blah ! aq x paksa baca sbb aku ta0 x de bnde pnting n best p0n yg k0rng leyy baca ! s0 , gudbye !! :))

Tuesday, February 28, 2012

yess ! aku dpt .. :))





hye ,, ingt x ? aq penah ckp yg aku nk mp3 ? ha ! kal0 nk ta0 , aku da dpt .. waa... cm x caye je aku dpt mp3 ! hahaha .. ala , murah je .. tapi murah2 pun sapa yg nk bg free kan ? haha .. aku dpt sebijik cam wrne biru tu .. c0l0ur p0n sama ! hahaa .. aq syg giler laa bnde 2 .. ssh nk dapat ! sehari sbl0m daftar mrsm 2012 , aq dapat ! huhuhu ... kire hadiah ta0n baru !heheh .. ta0n 2012 ni , aq diteman oleyy mp3 biru ! ahhahaa ... tapi smart jugak wrne itam 2 kan ? aq pilih biruu p0n sbb aq p0n x ta0.. aq dpt bnde 2 secara suprise ! bknnye aq g kedai n pilih .. n0 ! bkn2 ..tidak sama sekali .. aq p0n x ta0 bile masa akk aku g beli .. ahahhaa .. lawak bt0ll .. tapi ,, syggg la U akak ! ahhaa ... kal0 x , sume 0rng x bg aku bli .. leka lah , mmbazir la .. cam2 laa .. but , lastly aq dpt jugakk .. hahaha .. aq nk brg x ley mahal2 .. kal0 mahal2 aq keje bli sndiri la ! hahaa .. kal0 yg murah2 ,, lama2 dpt la .. hehe .. :)))

saje je :))

hyep , aq b0san sngt cuti ni .. nk ta0 sbb apa ?? sbb aq je yg cuti .. yg len seb0k d0k adap buku kat sk0lah tu .. aq s0rng2 kat umah .. x sy0k lngs0ng.. nti ambik peksa p0n s0rng2 .. waaa.. first time d0k kat sana aq kene wt peksa ulngn sbb aq demam !! waa.. takutt syeh ! apa la yg ms0k agak nyer .. aq tak0t pai ni ha.. dah la mas0k berbelas2 t0pik.. aduiii .. pening2 ! huhuu .. aq ? d0k kat umah lyn ternet n tv.. buku ? bukak time rajin ! huhuhu .. bila masa lah aku rajin tu kan ? huhu .. lantak pi lahh.. erm .. tapi bt0l laa kal0 cuti skjp nk lama , kal0 cuti lama nk skjp ! pening2 ... erm , kat umh aku ni pulak bnyk even.... aq d0k je lah kat umah.. x ta0 nk jln mana .. lg pun , aku x pndai bwk m0t0.. nk jln cm ne ? lg pun , bdx2 kat sini g sk0lah .. skrng ni bknnye sabtu/ ahad ! x kanlah die0rng d0k kat umah pulakk .. ish3 .. aq rasa  aku merapu je ni ! hahaha .. aq x ta0 nk tulis apa .. h0bi aku menulis bukannye menaip .. lantak lah .. lbh kuang la 2 kan ? skrng pr0ses nk mnghafal pulakk .. tapi mengira ! m0ga sng aku mnghafa n senang la aq nk jwb peksa 2 nanti ! Amin ~ :))