Wednesday, February 29, 2012

suke-sukie :))

waaa ,, aku x t0 nk buat apa daa ! makan , tid0 , lyn lappy , tng0k tv , buat revisi0n sikit ! 2 je rutin aku .. eh , lupa .. ++ makan ubat ! huh !! aku bnci makan ubat ! dah la pahit.. berbiji2 pulak 2 dia suh aq telan ! ad0iii ... sngt2 x suka tng0k ubat .. lgi2 ubat batukk ! ee , x sedap lngs0ng .. cubelah buat ubat yg rasa cm gula2 ,, kan sedap sikit nk telan .. ni tidakk . rasa cm makan apa je ntah ! ee,,x suka-x suka !! 
 ermm,, aku bt0l2 x ta0 nk buat apa.. f0li0 aku x siap lagi.. pai aq x hafal lg .. tapi bila adap buku pai , aku ngnt0kk .. bila buat f0li0 , mula lah badan aku sakit-sakit , sbb ? lenguh duduk ! nk bring pulakk !! waaa , aku pun x faham ! hahaha ..takut 0oo .. cm ne lah aku nk ambik peksa nnti ni .. skrng aq relax , tapi bdx2 kat sana d0k la pulun belajar pagi petg siang malam ,, x lama lgi , die0rng relax , aq pulak yg berpeluh2 adap buku .. ntah mas0k 0tak ke tidak ler 2 ! ahahaha .. seri0us aq pening ! kat sana seng je aku hafal 12 tajukk yg bnyk tu ! tapi kat umah , ssh ! asyik ulng t0pik yg sama je .. sdngkan t0pik 2 aq da hafal !! ad0ii ... cm ne lah ekk ??  aq p0n x faham .. uhuhuhu... agak2 adpt x 3.5 ekk ? ah,lntk laa .. kal0 x dpt 3.5 skrng2nye aku wajib dpt 3.0 ab0ve ! WAJIB sbb aku yg ckp ! ahahhaa .. tapi , bt0ll apa .. aku msti dpt 3.0 keatas untuk pastikan result pmr aku nanti gempakk ! 3.5 tu p0n bl0m tentu dpt sume A ! mknenye untuk dpt 8A+ mmg ssh ! ermm , cam ne ekk ? risau ni .. peksa sbl0m ni , kal0 tng0k  p0inter , mmg la 0ke .. tapi cube tng0k gred A aku ,, 4/5 je A yg aku dapat ! huh !! camne ekk ?? BI , BM,SEJ , GEO, SN, KH !! antara subjek yg markahnya aku dpt sipi2 je nak A .. ade yg sipi2 nk dpt B , mknenye aq dpt C !! ad0iii .... bnyk ssh 0ooo .. ade yg dpt 83 , ade yg dpt 80 , ade yg dpt 56 , ade yg dpt 60 lbh  ade yg dpt 76 ! huh !! bapa bnyk lg tngga yg aku perlu daki tuk dpt A ?? bertngga2 lgi .. x larat nk kira !! parah2 ... sapa leyy t0l0ng aku ni ?? BI , SEJ, GEO n KH bt0l2 buat aku masalah !! aq x pndai lngs0ng BI .. nk c0municate ?? huh .. ! bnyk lah !! nk spelling ? lagilah .. sej ?? perjanjian apa yg k0rng nk tnye ?? 1 p0n aq x ingt !! KH , gear apa ?? skru apa?? perangkap apa ?? ntah laa .. aq x ingt apa p0n !! waaaa.. masalah 0oo ... aq x ta0 apa jln pnylesaiannya tapi yg aq ta0 , aku WAJIB rajinkan tangn aku t0k bukak buku n aq WAJIB relakan diri aku t0k study HARD but SMART !! hahhaa .. lntk la k0rng nk ckp apa ! tapi agak2 aku leyy ke buat ? ntah2 angn2 taik aym je ! ahahhaa .. kite tunggu dan lihat je lah apa yg berlaku selepas ni yerk ! uhuhu . 0ke2 .. aku dah penat jugakk taip ni .. walaup0n cerita nyer brcmpur adukk ,, k0rng faham2 je lah sndiri cerita aku ni yerk !! aku nk rest jup .. kal0 agak2 aku b0san lg ,, aku taip lah lagi !! ahhahaa .. lntak laa .. ape aku kisah ! bl0g aku ! aku punyer dunia !! k0rng x nk baca k0rng leyy blah ! aq x paksa baca sbb aku ta0 x de bnde pnting n best p0n yg k0rng leyy baca ! s0 , gudbye !! :))

No comments:

Post a Comment