Thursday, December 13, 2012

HarimauMalaya !

heyy . ta0 x smalam malaysia vs thailand ? huh .. skit hati btul tng0k ref die .. ntah  ape2 .. 0rng laen buat slh  team malaysia dpt kat kuning then dapat kad merah .. terus x ley maen .. kesian .. nampak sngt ref berat sebelah .. tak payah la kejam sngt !  skit hati nk tng0k .. takut .. team thailand asyik asak gawang g0al je .. tekanan oo00. separuh masa pertama satu g0al pun tak de .. then masuk masa ke2 ,, da lama jugakk , thailand  masuk satu .. farizal da kuar dulu .. kalau die stay kat blkng msti b0leh tahan .. tapi nk buat cmne .. da masuk .. terima je lahh .. pastu da nk saat2 akhir masuk lagi .. time 2 nampak farizal sedeyy .. mana tak nyer .. die slah jaga ... die jaga pnjuru belah kanan tapi masuk belah kiri .. time 2 mmg da rasa x de harapan daa..  malaysia bnyk gak try tapi tak berjaya ... tak de rezeki .. and last bile ref tiup visel ,, kenyataan nyer malaysia tewas dengan thailand .. waktu sume 0rng tngh salam , farizal ddk je kat dpn tiang goal .. waaa.. kesian die .. msti die rasa slah die kan? yer la  ,, kalau netball GS la plng penting .. kalau b0la spk pnjga g0l la yg pnting .. pemain da pnt2 ,, s0 pnjaga g0l kenalah jaga spya x masuk .. ermm .. tak pe laa.. bkn slh die pun .. da mmg x de rezeki .. hehe .. btw , farizal tu kwn abg sye .. dulu2 die pnah dtg umah .. tapi waktu tu sye kecik lagi .. rumah pun , rumah lama ... tak de rezeki untuk ta0n ni.. tapi.. bkn bermakna rakyat malaysia kena damm team harima malaya.. die0rng da try ..cume nk buat cm mana .. mmg bukan rezeki kita .. adat permainan .. kadang kala kita kalah ,, x semstinya kita akan mng selalu .. lgipula ,, untuk berjaya kita perlu belajar drpd kesilapan.. kslapn dulu yang buat kite smkin hebat pada masa akan dtg .. G0 harimau malaya .. truskan usaha yer ! :))))

No comments:

Post a Comment