Monday, July 1, 2013

GMI !! i waiting 4 you

hye...
lama betul tak bukak ini blog.. hahaaa.. Ya Allah .. sepah2 da blog ni... nak kena tukar itu , inilah .. macam2... ermm... ary tu ade buat smbutan hari guru.. so , far ... x de lah best sngt.. biasa2 je..  cume sedih laaa.. ramai cgu nak pindah saat2 kita 0rang dah nak pmr.. banyak da jasa cgu tu kat kita0rng.. baik pulak 2 .. mybe die lg suka dekat mrsm lama dia.. nak buat camne .. urghhhhh... stresss!! hari ni dah 1.7.13.. omr 2.10.13 huh! brpe hari je lagi.. dia punye risau Allah je lah yang tahu... macam2 benda nk kene ingt.. result x tao lah camne .. macam2 kene pikir... waktu ary guru tu.. BWP ade tunjuk montaj bdk2 form 5 2 tahun lps.. Ya Allah .. cemburu giler nak mati... suma dah masuk U.. bkn stakat dlm mlysia je.. luar ngara pun ade.. ade yg dpt GMI lah.. Netherland .. Rusia,.. macam2 lah .. tapi mejo tu sume jurusan medic.. aku ? bapak jauh nyer... aku x penah nk jadi doktor.. ishh ,. nk masuk U mana ni ? ahhaha .. berangan sekejap... tapi siyez kalau dapat GMI mmg syok !! tapi sjak kecik lagi aku suke canada.. tapi x penah tahu ape yang ada dekat sana .. hahaha... sengalkan ? biar la.. pmr pun x lps lagi .. btw,, ade lagi 1 citer .. ary tu ada program motivasi .. bapak syok nyer .. ce bukak ini blog www.abangraja.blogspot.com/ sangat best .. mcm2 bnde die dah buat .. cakap je apa yang dia tak ada ? sume ada.. walaupun pada zahirnya ,, die tergolong dalam org yang x brapa nk sempurna tubuh badannya tapi tu bukan pnghalang dia untk brjaya... dia nak pakai kaki palsu tu pun siksa.. pendek kata sngt sedih kisah hidup die.. tapi dia sntiasa sabar , tabah. boleh jdikan contoh.. mmg tabik gilaahh..   nmpk sngt dia mmg bijak mne x nya.. ijazah dia 2.. master pun ada x slap. tapi yg plng mmbggakan phd dia pun 2.. nmpk x betapa bjaknya dia.. umur x smpai 30 lbh da dapat sume tu.. walaupun byk kkurangan dkt dia tapi nmpk ksgguhan dia blajar... tak semua org blh bljar macam2..  huh!!! x mustahil kita smua bleh jdi cm dia kan ??

No comments:

Post a Comment