Wednesday, August 14, 2013

hye...

nak tahu something ? tadi aku usha blog someone ni .. peh ! best kut.. english ! superb laaa.. pmr 8a .. weii .. tapi graduate tpng 3.45 x silap... aku akan cube lawan dia.. walaupun x thu siapa dia.. tapi aku  nk lawan pmr ngn tpng dia... pmr ? insyaAllah boleh dpt 8.. kalau ade rezeki.. tpng ? aku harap aku dpt kalahkan dia... hahaa.. lpng kurang pun nk dpt 3.5 above.. x nk kurang .. gtapi kalau boleh nk la 3.8.. 4flat mmg x la kut.. hahaha.. btw.. gtg laaa.. selamat hari raya..

Sunday, August 4, 2013

masa terus pergi tinggalkan kita

Halo,halo,,halo.. setelah skian lama.. harini baru boleh update. Hahahha.. sedar x sedar da dkt nk raya... sedar x sdr jugak aku dah nk trial. Waaaa... manyak takut maa... nmpk cam sng tpi ssh tahap gaban... hahha... wat masa ni,, sejarahla yg plng kritikal.. waaa... x pe2... kita releasekan tension dulu... ow... lupe nk citer..smlm pgi buka kat hotel... hahaha.... sekali sekala orng blnja... pergi jelah kan ? Best laa... tapi x de la mkn suma... tpi best tngok orng2 yg dtg.... mmg dieon mkan ssuai dngn harga yang dieong byar.. skjap2 bangun.. hahhaha.. pelik jugakk.. x knyng2 ke ?? Perut bocor ea ??  Hahhahaa.... btw,, smlmlaa kali pertama aku try sushi... sdp laa.. tpi smlm x bnyk.. tpi x tahu la kut2 time aku ambik tu mmg da nk abis.. tapi not bad laa.. tekak aku boleh tima lgi... hahhaha... so,, pasni boleh la try mkn lagi.. hahaha.. oklah.. gtg... just nk ucap selamat hari raya maaf zahir dan batin!!!