Wednesday, July 30, 2014

eid.. second day ^_^


ujian tu tanda Allah masih sygkan kita .. be strong brother :) we always beside you..  what she give she get back.. insyaAllah :)






hepy eid day :)

first day,, :)






Sunday, February 2, 2014

sahabat :)

halo,,halo..
selamat beraya cina.. bg yg smbut je lah.. bg yg x smbut tuh duk snyap2 je kat umah lyn movie yer :)
btw, mlas sbnrnye nk tulis ni tpi tetiba teringat .. nk share smting..
arytu cgu ade bgta0 name yg masuk PKP.. waaaaaaaa..... ruginyer ! sye felda... ddk mrsm felda.. felda lah slmyer... aiayakk! ishh.. x pe lah . x de rezeki.. nk g taiping .. walaupun taiping tu x scanggih mrsmf tapi perskitaran die berbeza!! ade sblas orng dpt... sedih giler time tu.. i don't know y! x tau knape nangis briya sngt.. hahaha... yelah pindah kelas pun dah nangis ni kan pulak pindah maktab.. kalau yg dari perak ke perak jugak x pe la.. x de jauh sngt.. nk dari perak ke melaka.. kan agak jauh tu! tak pe la..
kalau jodoh kiter kuat msti kite akan jumpe lgi kan? x kat dunia mybe kat akhirat..

 inilah salah sorng yg g mrsm tgb.. congrate acap! kau dpt ape yg kau nak.. ingt aku x tau nape kau beriya2 nk g sane? ahhaha.. x pelah.. btw,  bye2 acap.. sedihnye.. xde da si capang yg suke bergurau snda.. hilang da scandle aku! ahaha.. lawak jer! jngn takut kucing lg tau! jauh nyer kau pegi acap.. melaka! x dapt jumpe daa.. aku knal kau sbb kite penah satu klas wktu f1 kan ? ingt? 104? tapi skjap je ,, kau dah pindah 102.. satu je aku harap.. aku harap kau x sombong.. n doakan aku dpt spc acap! selamat tinggal.. blaja rajin2 kat sana.. jumpelah 'orang' yg kau nk JUMPE sangt tu! heheh
 hai,hai,hai,,.. naqib! ahli homeroom aku waktu f0rm 1 n f0rm 2! aku ingt miss ros je yg pindah rupenyer kau pun pindah skali.. smua0rng tinggalkan aku naqib... sape nk jadi pmbaca setia novel aku.. ? x de sape nk bace da... xpe2.. aku tahu hati kau berbelah bagi nk pegi PKP kan ? jngn risau.. kami kan dah ade KB baru.. die pasti boleh jage kami! :) pergilah dngn rasa yg gmbira... nnti insyaAllah kite jumpe lagi kan? jngn sombong tau...
 asrey! budak bijak! aku baru je nk rapat ngn kau.. blajar addmath ngn kau.. sape nk ajar aku lgi ?
untung la pandai kan ? 0rg waktu f0rm 1 blajar chapter f1 tapi kau da bukak buku uper f0rm... sm0ge kau berjaya dpt ape yg kau nk.. spc mungkin? kan..? heheh
 fitri! virus? ingt? ahhaha... kau la virus tu kan ? ahhahaa.... ni pun budak pndai.. semua skolah nk die.. taiping nk die sk0lah permata pintar nk dia.. tng0k ! semua sk0lah berut2 die... aku ? xde sape nk. ahhaha.. felda je yg setia.. tapi mgkin pilihan kau tepat,. aku x tau... ala,, semua skolah same je kan? kau tetp pandai! ahahha.. bye2 fit!


aibaq!! hero si kambak... aku ingt lg aku kenal kau sbb wktu tu kita same group.. jambu! hahaha.. kau suka sangt chat ngn aku... pastu bg salam.. salam kau takkan pernah tinggal. tpi timee tu aku x rpt lg ngn kau! skrng ni baru terasa aibaq! x de spa nk bg salam kat aku.. ahhaha... btw,, aibaq! jadi BWP tau.. press trus pun x pe.. ala,, stkt pointer 3.75 cnfirm kau boleh dpt kan ? hehe.. aku d0akan kau berjaya.. ehhee.. bye2..












sahabat.. sahabat....sahabat.. ape pu jadi kite tetp sahabat kan? x kan terpisah walau apu pun jadi.. jngn lost cont. pulak yer.. fb ade.. twitter ade.. number f0ne k0rng aku x de.. nnti dah abis f0rm 5 bg number k0rang kat aku tau.. heeheh.. btw, smlat bljar di sk0lah yg brau.. slamat berjumpe dngn 0rng yang baru.. slamat mncari sahabat yg baru di sana.. jngn lupe sahabat yg lama di sini.. :)